O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kuchyňa
Zapnúť upozornenia
Nová diskusia
Zoradiť podľa:
najnovšieho príspevku
najstaršieho príspevku
najviac príspevkov
najmenej príspevkov
Mala kuchyna. Vyhoda alebo hendikep?
Ahojte. Potrebovala by som poradit.kupujeme byt a po dlhej dobe sme konecne našli nieco, co nam rel…
sissik
Pred 10 rokmi
1
2
33
Z akého materiálu máte pracovnú dosku?
Ahojte, z akeho materialu mate pracovnu dosku v kuchyni? a ste spokojni prave s tou svojou? alebo …
lussii19
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
73
Máte skúsenosť s kuchynským štúdiom Lifa Poprad?
Prosím o skúsenosti, názory alebo foto kuchyn od kuchynskeho studia Lifa Poprad alebo Rožňava, plá…
0milan0
Pred 10 rokmi
3
Rozloženie kuchyne
Ahojte, chcem vas poprosiť o názor ako usporiadať kuchyňu, čo by ste zmenili, prehodili, atď. Dom e…
elis1985
Pred 10 rokmi
3
Program na vytvorenie
Prosím vás je nejaký iný program kde si viem navrhnúť kuchyňu aj v 3D ? Ikea mi nejde :(. Ďakujem
katika_ba
Pred 10 rokmi
7
Odlepena folia na linke
Zdravím svojou chybou som poškodil fóliu na linke. Dal som do umivacky voňavku a ta spravila to že …
marek06
Pred 10 rokmi
5
sponzor fóra
Využívate barový pult v kuchyni?
Uvažujeme nad nárhom kuchyne a zaujímalo by ma, či sa u Vás barový pult v kuchyni využíva?
pikitia
Pred 10 rokmi
20
Granitová verzus chrómová batéria
Prosím o radu- máte niekto skúsneosti s batériou s granitovým povrchom vo farbe drezu?Nie je to nep…
sono2
Pred 10 rokmi
19
Prečo je slabý prúd vody?
Dobrý deň. Prosím Vás, viete mi poradiť, kde môže byť chyba? Máme novostavbu, vlastnu vodu zo studn…
matus158
Pred 10 rokmi
10
Kuchynska pracovna doska na mieru
Ahojte, potrebovali by sme na ostrovcek dosku hlboku 100cm, akurat ze sme si vybrali dekor (bude po…
2monicka22
Pred 10 rokmi
6
Sklenený stôl,ano či nie?
Neviem sa rozhodnut, ideme kupovat stol do jedalne, najprv som si vybrala odtien bardolino hnede k …
fredx
Pred 10 rokmi
31
Nerezová povrchová úprava iXelium
Ahojte, prosím Vás, máte niekto skúsenosť s touto povrchovou úpravou plynovej varnej dosky? Do nove…
nevestickka
Pred 10 rokmi
3
Kuchynska zastena - grafosklo
Ahojte :-) chcem si dat do kuchyne ako zastenu grafosklo. Kuchyna bude bielo/smotanova a tmavy beto…
nikola845
Pred 10 rokmi
4
Laminatova pracovna doska bez postformingu
Chcem sa opytat ci niekto mate v kuchyni laminatovu pracovnu dosku bez postformingu, tj laminat je …
luck4
Pred 10 rokmi
1
Drez 100 cm alebo stací 86 cm? dilema...
Ahojte potrebovala by som sa poratit ohladom kuchynskeho drezu, chceli by sme to z granitu, len vel…
hostacka
Pred 10 rokmi
23
Aké máte skúsenosti s kuchynským LED osvetlením?
Ahojte, chcela by som sa opytat ake mate skusenosti s LED osvetlenim nad pracovnou plochou v kuchyn…
stando3_7
Pred 10 rokmi
1
2
53
Zabudovateľne prútene koše do kuchyne
Prosím viete mi poradiť kde by som kúpila alebo pod akým názvom nájdem zabudovateľné prútené koše …
zuzka60
Pred 10 rokmi
2
Umiestnenie indukcie
Ahojte, máte niekto skúsenosti respektíve viete poradiť s umiestnením indukcie a tým pádom aj s umi…
lucyka1
Pred 10 rokmi
4
Váš názor na usporiadanie kuchyne z Decodomu
Aky mate nazor na usporiadanie kuchyne?ide o kuchynu Decodom Elis- leska bordova v kombinacii s van…
lucyka1
Pred 10 rokmi
1
2
50
Hlboká pracovná doska
Dobrý deň, chystáme sa zariadiť kuchyňu v staršom rodinnom dome. Problém nám robí rúra kúrenia, kt…
robinho
Pred 10 rokmi
24
POZOR!
Dobry den, chcel by som Vas iba upozornit, natrafil som na pana Muranskeho, ktory mi staval kuchynu…
dodd
Pred 10 rokmi
1
Pracovná doska z Ikey
prosim vas, ako je to s narezanim pracovnej dosky z ikey? nechcem ich drez, ale kameninovy a zial d…
milan607
Pred 10 rokmi
1
2
45
Kuchyna eko 120.
Prosim vás, ma niekto postaveny domcek eko 120? ak ano mohla by som vidiet fotky kuchyne a obyvacky…
magdula176
Pred 10 rokmi
1
Kuchyňa - návrh
Dobrý deň, rozhodujem sa medzi týmito dvomi návrhmi kuchyne. Chcel by som vedieť váš názor, pripomi…
lexesox
Pred 10 rokmi
12
Vstavaná chladnička na samostatnej stene v kuchyni
Ahojte. už dlhšiu dobu hľadám riešenie ku vstavanej chladničke, ktorá bude na samostatnej stene, ni…
topvideo
Pred 10 rokmi
2
Drez na ostrovčeku?
Ahoj chcela by som si dať kuchynský drez na ostrovček, máte to niekto takto? plusy, mínusy... spoko…
y2k
Pred 10 rokmi
17
Može byť drez pod laminatovou pracovnou doskou?
Nechcem strašne drahú pracovnú dosku, ale túžim po dreze, ktorý je pod doskou, aby som tam jednoduc…
nostalgovicova
Pred 10 rokmi
6
Stoličky Kris na predaj ihneď k odberu
Dievčatá, mám na predaj 2 kusy stoličiek Kris ako na obrázku v bielej farbe, ešte nerozbalené, úpln…
jana_i
Pred 10 rokmi
7
Vydáva vám chladnička Samsung RL55VTEBG divné zvuky?
Ahojte, mate niekto tuto alebo inu podobnu chladnicku od Samsungu?? Ja ju mam asi mesiac, nedavn…
filip85
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
64
Diera do drezu???
Dobry den. Kupili sme drez. Zial nema otvor na bateriu. Na koho sa obratit s prosbou aby nam tam tu…
aureliusss
Pred 10 rokmi
31
1
2
…
112
113
114
115
116
…
199
200
1
…
113
114
115
…
200
Top diskusie
Nemáte pocit, že ten majonézak sa nezož…
24. 12. 2025
200
Slovenské kuchyne Dalno - máte skúsenos…
19. 06. 2014
127
Skúsenosti - varná doska s odsávaním pár
23. 02. 2020
103
Kuchyňa z Decodomu - skúsenosti
21. 02. 2014
77
Aké máte úchytky na kuchynskej linke?
12. 06. 2020
60
x