O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kuchyňa
Zapnúť upozornenia
Nová diskusia
Zoradiť podľa:
najnovšieho príspevku
najstaršieho príspevku
najviac príspevkov
najmenej príspevkov
Je lepší drez alebo dvojdrez?
Premýšľam nad drezom do kuchyne, páči sa mi Domsjo z Ikea. Rozhodujem sa medzi dvojitým a obyčajným…
ozi
Pred 12 rokmi
16
Vidiecka kuchynskán linka
dobrý den, chcela by som si kupiť kuch. linku vidieckeho štýlu...lenže som si bola dávať tri cenové…
aurelius1
Pred 11 rokmi
16
Aku mate vysku kuchynskej linky?
Zdravim, aku mate vysku kuchynskej linky od podlahy po parapet, resp aka je min vyska. Chcela by so…
ostrozovic
Pred 4 rokmi
16
Kto mi urobí rozťahovací kuchynský stôl v Košiciach?
Ahojte, prosim poradte doreho stolara ktory robi kuchysky roztahovaci stol na mieru z Kosic. Malokt…
danca6
Pred 10 rokmi
16
Požičať si na kuchynu nie veľa peňazí alebo ju dlhšie prerábať z vlastného a nič nenašetriť?
Ahojte, možno vám bude moja otázka znieť divne, ale rada by som počula viac názorov. Ideme prerábať…
hoblinka13
Pred 10 rokmi
16
Digestor: predlzit alebo ukoncit niekde na stene?
Mame vyssie stropy (2850mm) a neviem kde ukoncit digestor (90tka) pri stene. Ci kupit teleskopicky…
alicka850
Pred 7 rokmi
16
sponzor fóra
Kvalitný nerezový drez
Ahojte. Hľadám kvalitný nerezový drez, avšak recenzie sú všade nulové. Ú blanco a franke nieje nik…
maros11
Pred 1 rokom
16
Baby,prosím poradte
Ahojte prosím poraďte...neviem sa rozhodnúť či ísť do tejto kombinácie.sklenena sivá zástena a prac…
erikaireland
Pred 7 rokmi
16
Ako by ste co najpraktickejsie zariadili tuto kuchynu?
V povodnom projekte sme uvazovali o oddelenej kuchyni od obyvacky ale teraz ked je hruba stavba hot…
jawski
Pred 11 rokmi
16
Odvetranie kuchyne
Dobrý deň, chcel by som Vás poprosiť o radu pri riešení odvetrania kuchyne v paneláku cez digestor…
klara321
Pred 7 rokmi
16
Umiestnenie umyvacky v rohu kuchyne
ahojte, chcela by som vas poprosit o radu ohladom umiestnenia umyvacky. mam v plane kuchynu do U …
zabkakatka
Pred 11 rokmi
16
Kuchyňa Leandra z Decodomu a vaše skúsenosti s ňou
Máme objednanú kuchyňu z Decodomu-Leandra(čerešňa-javor)....cena 3700€ bez spotrebičov...má ju niek…
zuzanalv
Pred 14 rokmi
16
Vysoká skrinka pri okne ?
Ahojte, potrebujem poradiť . Môj plán bol obstavať chladničku až po strop(275cm) skrinkami hlbokými…
nora7
Pred 3 rokmi
16
Prasknutá sklokeramická varná doska po mesiaci používania
Ahojte dnes sme zistili že je prasknutá sklokeramicka doska. Niesme si vedomí že by nam včera niečo…
shadowmilan
Pred 4 rokmi
16
Akej farby obklad do kuchyne?
Ahojte, akej farby by ste vybrali obklad do kuchyne, spodné skrinky dekor dub sonoma, vrchné skrink…
mirec_9
Pred 3 rokmi
16
Problém s plynovou prípojkou a vodou pri novej linke
Chcem si kúpiť novú linku so zabudovanými spotrebičmi, ale vyskytol na problém, skrinky sa nedajú d…
ladajaskva
Pred 13 rokmi
16
OD koho je teplovzdušná rúra s funkciou pary v Ikea?
Našla som na stránke Ikea teplovzdušnú rúru s funkciou pary Framtid OV9, má výbornú cenu 499 eur (a…
spencer
Pred 14 rokmi
16
Hlavná pracovná plocha do L
Chcem sa spýtať na skúsenosti alebo poradte. Rozmýšlam nad rozložením kuchyne a jednou z možnosti j…
barbarosa
Pred 13 rokmi
16
Malovanie obkladaciek?
Ahoj. Mam v kuchyni taku situaciu, ze medzi pracovnou doskou a hornymi doskami je "hola" stena, na…
domi1818
Pred 1 rokom
16
Dub arlington_ co je mu podobne?
dobry den. ..momentalne planujeme zariadovanie domceka..na nabytky do obyvacky a kuchyne by som chc…
rush
Pred 7 rokmi
16
Dá sa zapustiť drez aj do laminátovej dosky?
Dobrý deň, viete mi poradiť? Kuchyňu budeme mať z ikei, ale drez si kupujeme osve (z materiálu Str…
kliepa
Pred 4 rokmi
16
Nekalené sklo do kuchyni, 4mm
Máte niekto skúsenosti s nekaleným sklom do kuchyni 4mm? Budeme mať indukčnú dosku. Je dobré také s…
kikushik13
Pred 10 rokmi
16
Usporiadanie a navrh kuchyne
Pomozete mi prosim s usporiadanim kuchyne? Chceme utulnu kuchynu, nechcem bielu linku ani lesklu,n…
kuchynekudla
Pred 8 rokmi
16
Koľko vás vyšli obkladačky do kúpeľne?
Ahoj všetci,ktori už mate hotovu kupelnu ,kolko EUR Vas vyšli obkladačky do kupelne,dakujem pekne z…
majcik
Pred 16 rokmi
16
Kuchynska linka v imitacii betonu
Zdravím. Neviete ktora slovenska firma vyrába kuch.linky v imitacii betonu? Na prilozenom obr.je…
salok
Pred 8 rokmi
16
Blanco granitový drez káva - máte niekto?
ahojtte :) prosím Vás máte niektorá Granitovy drez (KÁVA) značku Blanco ? môžem poprosiť info aleb…
regina610
Pred 8 rokmi
16
Tmavý granitový drez. Vidno fľaky a vodny kameň?
Ahojte, rozdhodujem sa medzi bledym a tmavym granitovym drezom. Otazok o blednych a ci je vidno fla…
emita
Pred 12 rokmi
16
Farba kuchyne v kombinácií s bielou
neviem sa rozhodnúť akú farbu kuchyne skombinovať s bielou,, keď máme hnedé okná - orech.... poraďt…
arven86
Pred 8 rokmi
16
Výklopné el. zásuvky
Prosím vás viete mi poradiť nejaké výklopné el. zásuvky do pracovnej dosky v kuchyni? Nejaké s akým…
kuratko22222
Pred 4 rokmi
16
Anketa. Ako sa Vam paci tato kombinacia drevenoho stola a bielej stolicky?
Rozmyslam, ci je dobry napad skombinovat tento stol s bielou stolickou alebo zvolit radsej biely st…
milan209
Pred 7 rokmi
16
1
2
…
146
147
148
149
150
…
199
200
1
…
147
148
149
…
200
Top diskusie
Slovenské kuchyne Dalno - máte skúsenos…
19. 06. 2014
127
Skúsenosti - varná doska s odsávaním pár
23. 02. 2020
103
Kuchyňa z Decodomu - skúsenosti
21. 02. 2014
77
Aké máte úchytky na kuchynskej linke?
12. 06. 2020
60
Umyvadlo do kychune za 790e