O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kuchyňa
Zapnúť upozornenia
Nová diskusia
Zoradiť podľa:
najnovšieho príspevku
najstaršieho príspevku
najviac príspevkov
najmenej príspevkov
Najlepší materiál na korpus kuchynskej linky
Aky material vybrat pre korpus kuchynskej linky horne aj dolne skrinky. Akej hrúbky? Je dobré mať A…
patuscha
Pred 7 rokmi
7
Montáž nástenného digestora na sadrokartónovú stenu
Dobrý deň, otázka na odborníkov. Je možné montovať digestor na sadrokartón? Bude potrebné aj nejaké…
mirkasab
Pred 2 rokmi
7
Je mozne umiestnit dres s kuchynskou linkou pod okno ak je okno vo vyske 72-74cm?
kuchyna je v atypickom rieseny, najlepsie by pre mna bolo mat kuchynu v tvare L s dresom pod oknom
wolodymyr
Pred 7 rokmi
7
Podskrinkovy alebo vstavany digestor do Ikea kuchyne, ako ste to riesili?
Kuchynu mam spojenu s obyvackou o rozlohe 32m2, cize digestor by mal mat tah ideal okolo 400m3. N…
marcel714
Pred 7 rokmi
7
Rozloženie kuchynskej linky
Zdravím Vás, potrebovala by som poradiť ako najvhodnejšie rozložiť kuchynskú linku, resp. aký tvar …
lenkito10
Pred 2 rokmi
7
Tienenie okna
Prosim vas, ako je uchytena tato roleta alebo ako to nazvat? Hladam nieco podobne taketo stahovacie…
hoblinka13
Pred 7 rokmi
7
sponzor fóra
Jedálenské stoličky a gauč s výberom poťahovej látky
Ahojte, máte niekto skúsenosť prípadne viete odporučiť kde by bolo možné kúpiť gauč a jedálenské …
ivanaphk
Pred 5 rokmi
7
Prerabka obyvacko- kuchyne
Ľudia prosím o pomoc, mame malý domček a potrebujeme pristaviť spálňu. Bude sa tam musieť chodiť ce…
aquabelle
Pred 7 rokmi
8
Digestor Mora Op 5714.0060
Mate niekto doma kominovy digestor OP 5714.0060? Pri sirke 60 cm ma odtah 800m3/hod a hlucnost udav…
trikoza
Pred 13 rokmi
8
Umiestnenie sklokeramickej varnej dosky
Ahojte, chcela by som sa opytat, ci sa sklokeramicka varna doska moze umiestnit na akukolvek kuch…
tinaja
Pred 13 rokmi
8
Kuchyňa - pinia pasadena
Má niekto kuchyňu v dekore Pinia Pasadena od Eggeru? Páči sa mi síce vo vzorkovníku, ale neviem si …
zuzkamargit
Pred 6 rokmi
8
V akej výške od podlahy máte kuchynské okno?
V akej výške od podlahy mate kuchynske okno? my ho mame podla projektu vo vyške 162 cm a sme naklo…
pernikova_chalupka
Pred 13 rokmi
8
Výroba drevených stoličiek
Ahojte, prosím viete mi odporucat nejakého sikovneho stolára z okolia Žiliny co by mi vedel podľa …
stanlej
Pred 2 rokmi
8
Má vstavaná rúra Bosch vo výbave plechy?
ak ste si objednali vstavanú rúru bosch mala vo výbave plechy? lebo čo si pozererám nemajú to nikde…
nanika
Pred 14 rokmi
8
Materiál varnej plynovej dosky
Vyberám varnú plynovú dosku ale neviem sa rozhodnúť pre materiál. Aké máte skúsenosti s údržbou : s…
roman77
Pred 11 rokmi
8
Kedy dávať obklad na zástenu kuchynskej linky?
Chceme oblozit zastanu kuchyne kachlickami. Dodavatel kuchyne ma presviedcal ze lepsie pre mna by b…
fricko
Pred 9 rokmi
8
Obklad.
Dobry den, viete mi poradit ako sa vola tento obklad a kde ho viem kupit. Dakujem.
peterzm84
Pred 4 rokmi
8
Problém s malým miestom pre chladničku
Ahojte, mali sme vstavanú chladničku....teraz sme sa rozhodli vymeniť ju za normálnu...Ale problém …
erka2
Pred 8 rokmi
8
Návrhy na rozloženie kuchyne
Zdravím všetkých, chcela by som poprosiť o postrehy, návrhy, zmeny na rozmiestnenie kuchyne (foto …
slizicek
Pred 5 rokmi
8
Niekto spoľahlivý a kvalitný na montáž kuchynskej linky Ikea Bodbyn
Poprosím o kontakt na niekoho spoľahlivého a kvalitného na montáž 3,8 m linka Ikea Bodbyn, Alžbetin…
violaceus
Pred 7 rokmi
8
Je veľký rozdiel v kvalite medzi kovaním Hettich a Blum?
Rozdiel v cene medzi oboma znackami na kuchyni mame 300 eur. Presviedcaju nas na lacnejsi Hettich z…
smajchel
Pred 12 rokmi
8
Ako zariadiť kuchyňu do tvaru U?
Ahojte chcela by som vas velmi pekne poprosit, ci nemate niekto navrh ako zaujimavo vyriesit kuchyn…
reka99
Pred 14 rokmi
8
Priestorovy digestor TURBOAIR GIOIA
Ahojte, poznate niekto znacku digestorov Turoboair? Niekde som citala, ze to patri pod Elicu. Odpor…
alenoocka
Pred 8 rokmi
8
Kuchynský stôl
Ahojte idem si po radu. Odkiaľ máte stôl? Nakoľko mám menšiu kuchyňu hľadám stôl o rozmere 110x75. …
nora7
Pred 1 rokom
8
Ikea, umývačka whirpool
Dobrý deň, stretol sa niekto s tým, že na zabudovanú umývačku riadu zn. whirpool (konkrétne tát…
nostalgovicova
Pred 10 rokmi
8
Aký typ drezu, ak chcem dávkovač umývacieho prostriedku?
ahojte, poprosim o radu.... aky mam vybrat typ drezu ak chcem osadit bateriu aj davkovac umyvacieho…
mima1
Pred 14 rokmi
8
Otvorena kuchyna????
ahojte co by ste dali vchod do kuchyne z chodby dvere, zasuvacky alebo nechali otvorene teda hore b…
henikav
Pred 9 rokmi
8
Tehl.obklad v kuchyni
Zdravim 🤗 prosim Vas mate nejake skusenosti s tehl.obkladom v kuchyni aka je udrzba a ci ste to cas…
lenkito10
Pred 5 rokmi
8
Ahojte môže byť sušička zabudovana v kuchynskej linky
Ahojte prosim čo mate skusenosti s tym že mate voľne stojacu sušičku do kuchyni obavam sa Ďqkujem…
stowasser
Pred 8 rokmi
8
Výroba Kuchynského stola
Prosím Vás vedel by mi niekto vyrobiť tento stôl za rozumnú cenu ? Ďakujem ,momentálne ho maju v Jy…
bambula626
Pred 8 rokmi
8
1
2
…
98
99
100
101
102
…
199
200
1
…
99
100
101
…
200
Top diskusie
Nemáte pocit, že ten majonézak sa nezož…
24. 12. 2025
212
Slovenské kuchyne Dalno - máte skúsenos…
19. 06. 2014
127
Skúsenosti - varná doska s odsávaním pár
23. 02. 2020
103
Kuchyňa z Decodomu - skúsenosti
21. 02. 2014
77
Aké máte úchytky na kuchynskej linke?
12. 06. 2020
60
x