Umiestnenie sklokeramickej varnej dosky

Ahojte, chcela by som sa opytat, ci sa sklokeramicka varna doska moze umiestnit na akukolvek kuch. skrinku, alebo ci su tam nejake obmedzenia. Dakujem velmi pekne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nevidím problém v žiadnej linke ;-) ale musíš mať vyriešenú elektriku...
Odpovedať
Ahojte, tiež mám otázku k tejto téme. Elektrickú zásuvku máme presne v mieste, kde by mala stáť zabudovaná el. rúra aj s varnou doskou. Môže byť zásuvka za rúrou? Alebo ja nutné mať zásuvku za susednou skrinkou, ako nám to povedala pani v Decodome? Chápem, že z praktického hľadiska je lepšie, keď je k zásuvke prístup. Ale existuje na to aj nejaký predpis, že to tak musí byť? Nám to totiž z priestorových dôvodov ináč nevychádza. Neviete mi niekto poradiť?
Odpovedať
No prepis neviem, ale ak tam chceš vsunúť rúru tak aby Ti netrčala z korpusu, tak tú zásuvku tam nenechaj.
Odpovedať
Dodog, ďakujem. A keby sme to rozdelili. Varná doska by zostala nad zásuvkou a rúra v susednej skrinke? Technicky by sa to dalo? Estetiku teraz neriešim?
Odpovedať
Ale určite áno.No jednoduchšie riešenie je, aby Ti elektrikár odmontoval zásuvku zo steny a dal tam tie svorky čo teraz používajú na spájanie káblov čiže by to spojil napevno svorkami a dal tam tú plastovú krytku čo sa dáva bežne na krabice v stene.Tým pádom to budeš mať tak ako to má byť, akurát že to nebudeš vedieť vytiahnuť zo zásuvky. ;-)
Odpovedať
Ešte raz ďakujem Dodog. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte mozno hlupa otazka ale skusim. Ako daleko od zaciatku pracovnej dosky - od hrany sa ma umiestnit indukcia? Predpokladam, ze ni uplne na hranu tak kolko tam mam nechat priestoru staci cca 5cm? Ostrov je hlboky 90cm. Tiez by som sa chcela opytat ci digestor, kt . foto prikladam mam umiestnit do stredu ostrova alebo indukcie alebo aby zadna stena licovala so zadnou stenou indukcie? vopred dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?