Ako zariadiť kuchyňu do tvaru U?

Profilova fotka
Ahojte chcela by som vas velmi pekne poprosit, ci nemate niekto navrh ako zaujimavo vyriesit kuchynu nasho rozmeru rozlozenie skriniek atd..... Priestor mame celkom velky 3,5 x 5,5 m. V strede by som chcela ostrovcek ako pracovnu cast bez varnej dosky a maly jedalensky stol. Zabudovane vsetky spotrebice. Pracku v kuchyni mat nebudem. Uz som tuto temu omylom zadala ako otazku a tam moc priestoru na diskusiu nie je :) :) Vopred dakujeeeem :)
Odpovedať
ja by som medzi dvermi nechala volný prechod a linku by som situovala na zadnu stenu a ostrovček z jednej strany do obluka ako stol ale skus si dat rozmiestnenie na zem aby si si to mohla predstavit alebo si to nakresli na zem kriedou kolko by ti zabral miesta nabytok nechaj sa inšpirovat niektorími albumami kuchyn čo najdeš na streche
Odpovedať
Profilova fotka
Priestor medzi dverami bude volny urcite, nechcem aby sme sa predierali k vyhodu. Ostrovcek do obluka? Hmmm neviem si to predstavit.... Videla si tu niekde taky album? Ja som uz prehladala hadam cely web, ale vies ako to je tazko najdes nieco co by vyhovovalo akurat tvojmu priestoru. Keby sme stavali na novo urcite by som volila kuchynu do stvorca, ale takto pri prerabani mame obmedzene moznosti. Dakujem za pomoc :)
Odpovedať
Profilova fotka
Hlavne sa treba aj zamysliet nad ergonomiou: linka z oboch stran, to je 120 cm, plus ostrovcek 60cm a este by ti malo ostat z kazdej strany ostrovceka 60cm. To su 3 metre. Neviem, ako ju chces orientovat, ale je fajn, ked sa dvierka(skrinka, rura) daju naplno otvorit na linke, alebo ostrovceku a ty sa mozes pred ne este postavit, cize 60+30cm min. Hlavne na toto pozor, aby si potom nezistila, ze mas krasnu velku kuchynu, v ktorej sa nezmestis. ;-) Takze niekedy sa zda kuchyna velka a v konecnom dosledku sa neda realizovat vsetko, co by gazdinka chcela. A tu to vyzera teda dost clenito, na U to nevidim...
Odpovedať
Ahoj, zas taky rozmer sa mi nezda extremne velky...mozno prazdny sa zda - ja mam 4x4 a tiez chcem kuchynu do U, ale to sa desim,ako to zmensi priestor. urcite by som si nedala ostrovcek -nebudem predsa cosi obchadzat, radsej nech to vyzera vzdusnejsie - nakolko ja chcem vacsi stol - aby sa rodina mala kde stretavat,lebo mam skusenost,ze hoci velky dom, ludia sa zvyknu odcudzit. Neskusala si nejaky program na zakreslenie? alebo papieriky presuvat po nejakom planiku? ja chcem urcite vyuzit vsetky tri steny, co su bez okna, lebo pod okno davat u mna linku by bolo velmi komplikovane. Vela stastia.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte uz to mam vyriesene, pozrite projekt v mojom fotoalbume, stol bude vyrieseny trochu inak ale tiez spojeny s tou bocnou castou ako je to na projekte. A farebna kombinacia bude sedo biela. Dajte vediet co na to poviete.
Odpovedať
Profilova fotka
Mnoo, to uz vyzera super. Este snad mala otazka: co s rohom pri vysokych skriniach? Je to na vizualizacii trosku nedoriesene. Ja by som tam svihla este taku skrinku od dosky az po vrch hornych s roletkou na spotrebice je idealna, len trosku drahsi system. Alebo aspon nezabudnut potiahnut PD az tam do rohu. Mozno by som tam osobne svihla MW lebo aj ked je MW nad rurou esteticka, nie je to az tak prakticke. Inak velmi pekny priestor.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujeeeeem :-) Ved prave, na stenu s tymi vysokymi skrinkami chcem dat zastenu z takej farby ako budu dvierka, po pripade obklad z gresu. Nechcela som tam do rohu uz ziadne policky, aby to nebolo prepchane zostava mi tam len 30 cm, tak dufam, ze to nebude vyzerat nedokoncene. MW znamena microwave? :-) Ak ano, tak tam ju nezmestim... A uz som si aj tak nasla krasne biele zabudovane spotrebice do tej casti na pravo (ta cast bude cela biela) Velmi sa na tu kuchynu tesim, asi ako kazdy ked si zariaduje nove byvanie :-) Dufam, ze seda farba ktoru som si vybrala na spodne skrinky bude pekna lebo clovek si z tych malych vzoriek predstavu nespravi. Zatial pa
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?