Rozloženie kuchynskej linky

Zdravím Vás, potrebovala by som poradiť ako najvhodnejšie rozložiť kuchynskú linku, resp. aký tvar by bol najvhodnejší do kuchyne spojenej s obývačkou.Už mi došli všetky nápady, tak sa obraciam s prosbou na Vás. Najradšej by som kuchyňu opticky oddelila od obývačky ako je to na priloženom obrázku, to okno mi tam však nepasuje (kvalitu prevedenia si prosím nevšímajte). Vývod na digestor je už pripravený na mieste ako na obrázku, s oknami už nevieme pohnúť. Napadlo mi namiesto parapety dať pracovnú dosku, ktorá by v užšom prevedení pokračovala až na koniec okna, tam by sa dali nejaké poličky (vytvorilo by sa akési T-čko). Ďakujem za všetky rady🙂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od stavitelka277:

Zdravím Vás, potrebovala by som poradiť ako najvh…
@stavitelka277 pridaj rozmery priestoru, kde su okna a tak lebo toto velmi skresluje. Ale na take prve pozretie by som skusila dat chladnicku na miesto kvetu. A pult by sa dal predlzit. Digestor vies posunut aj tak ze pod stropom vytvoris kastlik ktorym sa povedie rura.
Odpovedať
rozmery by isto pomohli a tiez by som vyuzil nejak ten priestor, kde mas zakresleny ten kvet. cele by sa to ak to teda rozmery dovolia mohlo posunut smerom k oyvacke a pult zas k oknu, no ako vravim, bolo by lepsie, ak by sme vedeli rozmery
Odpovedať
Pridávam projekt. Okno (vyznačené červenou) je posunuté o 70cm, na mieste kde vo vizualizácii sú kvety, budú kachle. Dvere do špajze presunieme ako je na obrázku, taktiež stenu špajze presunieme o cca 30cm.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od wivik:

@stavitelka277 pridaj rozmery priestoru, kde su o…
@wivik to mi ako prve napadlo, ze predlzenie toho pultu, by bolo ok a vyzera, ze o dost by sa to dalo spravit. mozno posunut aj linku k tomu oknu by sa dalo, ci?
Odpovedať
skusila si si to aj s realnymi rozmermi do niecoho nahodit? do nejakeho programu? osobne som to tiez tak robila, vela som sa s tym vyhrala a nakoniec som nasla riesenie ktore mi najviac sedi :)
Odpovedať
Profilova fotka
.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?