Chybajuca zvisla hydroizolacia

Dobry den. Svojoomocne si staviam maly rodinny dom. Prave som vo faze zateplovania. Jedna sa o to ze som akosi pozabudol na zvislu hydroizolaciu. Myslite ze to moze robit v buducnosti problem? Teren mam pod urovnou zakladovej dosky min 30 cm a max 80 cm. Trosku sa zvazuje. Vodorovna hydroizolacia pretrca cca 15 cm a je natavena smerom dole. Zateplujem 15 cm styrodurom do vysky vnutornej podlahy a 20 cm eps. Dakujem za nazory.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ermo95:

Dobry den. Svojoomocne si staviam maly rodinny do…
@ermo95 Vo vašom prípade je to ok. Horšie by bolo, ak by to bolo pod terénom, tam by bolo potrebné dbať na detaily.
Odpovedať
Profilova fotka
Jediny problem ti moze vznikat ze vlhkost bide vzlinat lepidlom na ktore zateplujes. No je to malo pravdepodobne.
Odpovedať
Dakujem za nazory. A este mam jednu otazku. Stretli ste sa s tym ze ak sa teren zvazuje tak majstri nedali vodorovne zakladove pasy alebo zrezavali DT-cka do roviny?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ermo95:

Dakujem za nazory. A este mam jednu otazku. Stret…
@ermo95 Áno, nie je to nič výnimočné, je to iba optická záležitosť, a dokonca by som povedal, že vaši majstri sa s tým vyhrali vysoko nad bežný priemer. PS Vidím, že sa veľmi tešíte z toho, že vám rastie stavba. Nezaťažujte si hlavu drobnosťami už teraz, väčššie záľudnosti na vás ešte len čakajú.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?