O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Čo si myslíte o šporáku pod oknom?
Co si myslite o sporaku pod oknom? Mam siroke mury (skoro 1 m hlbku), s otvaranim okna by problem n…
huma
Pred 14 rokmi
6
Ako by ste zónovali moju obývačkokuchyňu?
ruthy Ahojte. Chcem vás poprosiť o pomoc so zariadením domu. V súčasnosti prebieha jeho rekonštrukc…
lucynka44
Pred 14 rokmi
3
Má niekto byt v novostavbe na Podunajskej?
Ahojte chcem sa spytat ci tu nie je niekto kto ma v tejto novostavbe kupeny byt. S manzelom totiz z…
borgio
Pred 14 rokmi
17
Robili ste základy pre nosný vonkajší stĺp na terase?
ahojte. zaujímalo by ma, ako ste to riešili? tento stlp nám má podržať jeden roh steny a umiestnený…
donya
Pred 14 rokmi
11
Ako máte riešenú vstavanú skriňu hĺbky menej ako 60cm?
Ahojte , prosím Vás má niekto stavanú skriňu na hĺbku menej ako 60 cm . Ak áno, ako máte riešený -…
bets
Pred 14 rokmi
8
Dovolí nám statik zásah do železobetónu?
Myslite,ze by nam dovolil statik zasah do zelezobetonu?Konkretne: sme na 4om posch. zo 4och a konc…
andrejh0
Pred 14 rokmi
14
O aký typ kameňa sa jedná a kde sa dá zohnať?
Vedel by niekto z vás o aký typ kameňa sa jedná a kde sa dá zohnať..? Ďakujem pekne. http://www.m…
cracker
Pred 14 rokmi
3
Aký materiál podlahy na nekrytú terasu?
Myslim hlavne z hladiska udrzby. PVC drevo, ci radsej dlazba? Nechcem vsak moderny vzhlad skor niec…
peterpb
Pred 14 rokmi
2
sponzor fóra
Má niekto skúsenosti s videovrátnikom Commax?
Má niekto skúsenosti s videovrátnikom commax?Našiel som akciu kde majú teraz zľavy až do 30% len sa…
pifo
Pred 14 rokmi
2
Prečo sa mikrovlnka Whirlpool nevypína?
Dnes mi prisla zabudovana mikrovlnka Whirlpool AMW 409 iX. Hned sme ju vybrali z karbice a vyskusal…
adulita
Pred 14 rokmi
6
Povolené úniky plynu
Ahojte, vcera sme boli u znamych na navsteve. Maju krasny rodinny dom - 2. rocnu novostavbu, ale co…
frukoleyla
Pred 14 rokmi
3
Koľko platíte majstrom v Nitrianskom kraji?
Zdravím všetkých, môžete mi prosím napísať, čo ste z Nitrianskeho kraja a staviate dom, ako platíte…
orfeo
Pred 14 rokmi
2
Aké odkvapové rúry dať na dom?
:-) ;-)
kusnirova
Pred 14 rokmi
10
Stavia niekto Bungalov 94 z Euroline?
ahojte..chcem sa opytat ci niekto stavia tento bungalov..s podkrovnymi izbami...s mensimi zmenami..…
designe3
Pred 14 rokmi
3
Ako odstrániť odtlačky z nerezu?
Ako mam odstranit otlacky z rury a mikrovlnky, snazila som sa ich vylestit ale nejde mi to. co mam …
ninka23
Pred 14 rokmi
2
Dajú sa dodatočne spraviť svetlá skriniek v kuchyni?
Ahojte :)) Chcem sa spýtať, je možné dodatočne spraviť svetlá pod vrchných skriniek kuchynskej link…
gemini06
Pred 14 rokmi
2
Bude lepšia kuchyňa od stolára alebo od Koryny?
ahojte poradte prosim dostali sme cen.ponuky na nasu kuchynu koryna 4500eur stolar 3900 co vybra…
juliana346
Pred 14 rokmi
4
Aká je toto tapeta a kde sa dá zohnať?
Strašne sa mi páči táto tapeta a neviem kde sa dá kúpiť....ak môžte tak pomôžte :-)
juliana346
Pred 14 rokmi
5
Kde zoženiem Nobasil 150mm za dobrú cenu?
Kto poradí, kde zoženiem nobasil hrúbka 150mm za dobrú cenu? príp., ak niekto má na predaj z ruky? …
peterp
Pred 14 rokmi
8
Máte niekto v kúpelni obklad La futura Moderno?
mate niekto prosim v kupelni tento obklad? rada by som sa inspirovala. mame nejake navrhy od kupeln…
luckas8
Pred 14 rokmi
1
2
...
3
73
Kto stavia dom Premier 86?
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či už má niekto skusenosť so stavbou domu Premier 86 od Prodomu?…
zunajda
Pred 14 rokmi
3
Drevosplyňovací kotol od Drevoplynu. Skúsenosti?
Ahojte máte niekto skúsenosti s drevosplyňovacím kotlom ATTACK, ATMOS, VIGAS, DAKON, VIADRUS? ak án…
drobeca
Pred 14 rokmi
9
Geotextília pod (okolo) trvaliek a vresov?
prosim vas, dava sa geotextilia aj pod (okolo) trvaliek, ktore maju vytvorit tzv. koberce? Nebrani …
zuzanaf
Pred 14 rokmi
2
Poradíte obkladača interiéru, exteriéru?
hladam ŠIKOVNEHO, zodpovedneho obkladača.. kupelne, vonkajsi, vnutorny interier.. košice
liborino
Pred 14 rokmi
2
Ako sa starať o lesklé čierne dvierka v kuchyni?
prosim poradte ako sa mam starat o leskle cierne dvierka v kuchyni, bojim sa ze ich poskrabem!!!
tomec
Pred 14 rokmi
2
Majstri na rekonštrukciu tehlového bytu v Košiciach?
Ahojte, mam vyhliadnuty tehlovy byt v Kosiciach v povodnom stave a potrebovala by som poradit konta…
liborino
Pred 14 rokmi
9
Odporučte majstrov na prerábku bytu v Rakúsku
Termin realizacie prac: maj 2011, trvanie ca 2 tyzdne. Nutne je povolenie pre prace v Rakusku... B…
liborino
Pred 14 rokmi
6
Som tu nový - dodes26
Ahojte pridal som sa lebo je to tu pekne ako si to radite...Ja tak celkom nestaviam zatial :-) ale…
dodes26
Pred 14 rokmi
1
Stavia niekto Bungalow 20 z Prodomu?
http://prodom.sk/?p=projekty&project=24&PHPSESSID=3c03aea04ff3f0b4a8a2f000497cc91c
sjuzan77
Pred 14 rokmi
2
Kuchyňa čierno-bielej kombinácie?
už sa blíži čas výberu kuchynskej linky, písala som viac krát na farbu, či žltú, červenú. manžel ch…
rybenka79
Pred 14 rokmi
12
1
2
…
3534
3535
3536
3537
3538
…