Ako máte riešenú vstavanú skriňu hĺbky menej ako 60cm?

Ahojte , prosím Vás má niekto stavanú skriňu na hĺbku menej ako 60 cm . Ak áno, ako máte riešený -?? my máme hlbku 48 cm. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@mia8 nam tiez hrozi mensia hlbka ako 60 cm, tam sa vraj neda dobre zavesit vesiak, ak ti ide o to. ale vesiaky sa mozu vesat aj otocene o 90 stupnov. na starej skrini tak mame vesanie urobene a cely ten zavesny mechanizmus je vysuvny, tak sa saty pohodlne vyberu ;-)
Odpovedať
@danula.ch otočné vešiaky, ?? som nepočula este, ale dobrý nápad:) vy to budete riešiť takým spôsobom...
Odpovedať
Profilova fotka
@mia8 nemyslim otocne vesiaky, ale otocene. ale smer vesania bude taky, ze ked sa pozries do skrine, saty tam nebudu ako rebra radiatora, nebudes ich mat zboku, ale zpredu. neviem ako inak to povedat :-N . no a to rameno na ktorom budu zavesene, bude vysuvne smerom dopredu. ale nas problem je medzitym vyrieseny, mame 62 cm hlbku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
rieši sa to výsuvným vešiakom, nakolko je ta hlbka dost mala. Vysuvne vesiaky existuju v roznych hlbkach 35,40,45 a 50 cm :-)
Odpovedať
@fonzerelli.. pri 48 cm hlbke, asi by som potrebovala tu 35 ku, ta mi príde dost krátka, A žiadne iné možnosti nie su??
Odpovedať
aj my budeme mať tento problém s hlbkou steny v jednej miestnosti. uvažujem, že dáme skriňu s normálnou hlbkou 60cm a nedáme ju od steny po stenu. pri okne niekoľko cm od steny, keďže bude presahovať. mala som ako dieťa skrińu kde sa vysúvala tyč dopredu, no zdalo sa mi to nepraktické a vošlo tam málo veci.... :(
Odpovedať
pri mensej hlbke by som dala sice vstavanu skrinu na mieru ale s otvaravymi dvierkami. ta kolajnica pre posuvne dvere ma cca 8-10 cm (uz si nepamatam presne). pre nas minimalna hlbka musi byt 66 cm, z toho 10 cm kolajnica. uz mam odskusane muzove obleky a kabaty, aby sa pohodlne zavesili. alebo potom skrinu len polickovu, pripadne ako bolo vyssie spominane opacne vesanie - len tu sa asi vela veci nezmesti. ja budem mat tiez vyklenok, kde som chcela nejaku skrinu mensej hlbky. zatial to vyzera len na nejaku nizsiu skrinku a budu tam len topanky, vstavana skrina s posuvnymi dverami by vezarala elegantne, len by sa mi tam malo veci zmestilo. nastastie som v inych miestnostiach uz pri projekte pocitala so vstavanymi skrinami a posuvali sme okna, dvere, priecky, aby vysla skrina dostatocne hlbky.. este som pozerala napr. v Kike aj hotove skrine, maju iny system zasuvania dveri, je uzsi, len neviem, ci nemaju len standardizovane rozmery, co nemusi sadnut.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?