Ako by ste zónovali moju obývačkokuchyňu?

ruthy Ahojte. Chcem vás poprosiť o pomoc so zariadením domu. V súčasnosti prebieha jeho rekonštrukcia. Čo sa týka interiéru, s manželom sme si rozdelili úlohy: na mne je zariadiť prízemie, ale už sa mi z toho motá hlava . Chcela by som začať "obývačkokuchyňou". Ako som si naštudovala, zariaďovanie interiéru začína zónovaním. Dávam k dispozícii návrh, ktorý nám vypracoval architekt. Na jeho návrhu je priestoru správne priradená kuchyňa aj obývačka. Keď sa ale pozriete na moje fotoblogy, uznáte, že to nie som celkom ja (čo sa týka zvoleného nábytku). Štýl, ktorý mi je blízky, by som nazvala "útulný a funkčný, vždy súčasný minimalizmus", ale teraz predbieham: skúsite mi na začiatok pomôcť navrhnúť rozdelenie priestoru určenému na kuchyňu spojenú s obývačkou do zón?
Odpovedať
je to dost zle vidno, podorys by sa nenasiel? podla mna je to krasna, velka izba, dala by sa spravit na Tvoj styl - ktory je aj mne blizky - len opakujem, obrazky nie su prehladne.. daj podorys, kde su okna, ci tam chces ten kozub a tak Ti snad budeme vediet pomoct.. kedze je to tu ako otazka, uz Ti sem nenapisem, ale do IP sa da :o)
Odpovedať
ahoj no evidentne to neni tvoj styl... sledujem setky tvoje fotky a dizajny co davas a by som opvedala ze to je uplne mimo teba... neni som odbornik ale mne tam ta kuchyna strasne zaniká... a pride mi to cele velmi tmave neni to tam ozaj dobre vidiet ale urcite by som to nieci ozivala presvetlila mosno bledu kuchynsku linku... biely lesk s niečim? nejake zaujimave moderne ael funkčne prvky...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?