O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kreslo butterfly
Ak vlastníte niekto takéto kreslo, poprosím skúsenosť s užívaním, vstávanie, sedenie ... bohužiaľ v…
ingrid1810
Pred 10 rokmi
3
Dobrý projektant v Topoľčanoch
Ahojte. Vie mi niekto poradiť dobrého (a samozrejme nie predraženého ) projektanta v Topoľčanoch? …
raza
Pred 10 rokmi
1
Ako vycistit kosacku po koseni?
dobry, prosim Vas, od nedavna kosime travu okolo domu, motorovou rotacnou kosackou. Kosacka sa pori…
cuthalion
Pred 10 rokmi
5
Ako reralizovat taketo zateplenie strechy?
Viete mi napisat ako ste realizovali taketo zateplenie strechy? Je nutne takto strechu zateplit est…
cajkovic15
Pred 10 rokmi
4
Montovany dom ECO 120
Prosi Vas ma niekto tento domcek,alebo o stavia? uvazujeme nad tymto projektom....potrebujeme 5 izi…
mojamica
Pred 10 rokmi
1
Vila 952 projekt
ahojte strechaci, stavia alebo uz niekto postavil tento domcek? :) http://www.eurolineslovakia.…
xenox
Pred 10 rokmi
1
Cena kúrenia a vody
Čo si myslíte, koľko môže stáťmontáž nového kúrenia a vody v trojizbovom byte, kde sa kúri samostat…
mgx
Pred 10 rokmi
12
Sitko pre chemicku kotvu v Ziline
Kde by som kupil v ZA sitko pre chemicku kotvu do dierovanej tehly? Potrebujem osadit d 16mm tyc d…
mm_224
Pred 10 rokmi
1
sponzor fóra
Vzduchotechnika v tehlovom bytovom dome
dobry den, mate prosim niekto skusenost s riesenim vzduchotechniky pocas rekonstrukcie? ventilator…
robinoo
Pred 10 rokmi
1
Montáž digestora
Ahojte, chcem sa Vás spýtať, že kto Vám montoval digestor? Ďakujem za odpovede :)
janiiik84
Pred 10 rokmi
5
Prosím o váš názor na zmenu dispozície
Dobrý deň, čaká nás rekonštrukcia domu a premýšľame s manželom nad zmenou dispozičného riešenia. Uv…
lucie_a_peter
Pred 10 rokmi
13
Ručná betónpumpa alebo Nedalo mi nezdieľať :)
https://www.facebook.com/elcircodelamega/videos/10152129418481006/
dugvajzo108
Pred 10 rokmi
1
Murovaný záhr.domček na náradie
Je tu niekto, kto má vo svojom albume murovaný záhradný domček na náradie? Chceme si niečo také pos…
jankazb
Pred 10 rokmi
11
Ako odstranit a zakryt zvysky sadry
Ahojte, ako najlepsie by som mohol odstranit zvysky po sadre zo steny? Dakujem za rady.
techslam
Pred 10 rokmi
7
Revizny otvor obly panel+mozaika
Hladal som sposob ako urobit revizny otvor v polystyrenovom panely z merkury na ktorom bude mozaika…
borro
Pred 10 rokmi
1
Aké máte skúsenosti s tmavou pracovnou doskou?
Je praktická prac. doska vo vysokom lesku?
staronova
Pred 10 rokmi
9
Ktorý sporák by ste si vybrali?
Ahojte. O týždeň sa sťahujeme a tak som našla dva sporáky nám vyhovujúce aj cenou,vzhľadom,značkou …
filipe1
Pred 10 rokmi
4
Fasada k ciernej streche a bielym oknam.
Ahojte prosim vas neviete mi poradit aka farba fasady by sa hodila k bielym oknam a ciernej streche…
sysell
Pred 10 rokmi
2
Kvietok
Ahojte, neviete ako sa volá tento kvet? Neviem ako ho "ošetrovať". Je stále rozkvitnutý, mrzelo by…
skill
Pred 10 rokmi
3
Dvolezitost naslapnej vrstvy pvc podlahy
Ahojte, rad by som sa opytal preco je zrejme dolezitejsia hrubka naslapnej vrstvy ako celkova hrubk…
mig12
Pred 10 rokmi
5
Biele interérové dvere
Ahojte, prosím Vás o nejaký kontakt na niekoho kto vyrába biele interiérové dvere vo vidieckom štýl…
janamaros78
Pred 10 rokmi
1
Bosch alebo Electrolux?
ktoru z tychto dvoch znaciek preferujete ?
kika1892
Pred 10 rokmi
7
Solarny ohrev potrebne info
Dobry den rozmyslam nad solarnym ohrevom a nikde som sa dako nedocital ci je mozne solarny set ohre…
gkrivanek
Pred 10 rokmi
16
Kto mi uloží tri betónové skruže do vykopanej šachty vŕtanej studne ?
Hľadám niekoho, kto mi pomocou príslušného mechanizmu (vozidlo s rukou, žeriav, bager) uloží tri ku…
tono59
Pred 10 rokmi
1
Bleskozvod a zateplenie zakladu
Zdravim, momentalne sme dokoncili hrubu stavbu. Do zimy chceme zateplit zaklad a prihrnut strk. …
madyyyyy
Pred 10 rokmi
7
Výška obvodových múrov v obytnom podkroví
Ahojte, ako je to s výškou stien v obytom podkroví. Je 1,3m dostačujúca výška rovnej steny ku skl…
rasto7764
Pred 10 rokmi
7
Drevené dvere
Kto by daroval alebo predal za rozumnú cenu staršie interiérové drevené dvere. Okres LM. Ďakujem
blazko59
Pred 10 rokmi
1
Skusenosti s teplovodnym krbom
ake mate skusenosti s teplovodnym krbom ? mate niekto aj bez zasobnika iba s obojzivelnym bojlerom ?
pitt2701
Pred 10 rokmi
1
Kúpeľňový obklad z merkury
Zdravím, prosím Vás nemá náhodou niekto niektorí z týchto kúpeľňových obkladov z merkury market? Ne…
vivere
Pred 10 rokmi
5
Ťahanie elk. kábla pod zemou
Čaute, potreboval by som sa poradiť s ťahaním elk. kábla pod zemou. Vec sa ma takto: Predminulý rok…
mgx
Pred 10 rokmi
1
2
41
1
2
…
2556
2557
2558
2559