O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ideme stavať od mf pro projekt bungalov 149.
Čo na to vravíte?
kalomir
Pred 10 rokmi
7
Výjde mi ešte jedna pôžička z nášho príjmu?
Ahoj. Chcem sa opýtať či mi vie niekto poradiť. Potrebovali by sme na zateplenie novostavby ešte 75…
andreah25
Pred 10 rokmi
10
Je plochá škridla horšia ako škridla s vlnou?
Je to naozaj tak? Pači sa mi Bramac Reviva ale aj Klasik, je plochá škridla menej odolná? Staviame …
dugvajzo108
Pred 10 rokmi
5
Súkromný architekt, alebo katalógový projekt. Výhody, nevýhody
Mame predstavu ako by mal vyzerat nas dom,nasli sme nieco podobne aj v katalogu,ak by sme urobili p…
sayana12
Pred 10 rokmi
25
Osb superfinis eco
Zdravím Chcem sa spýtať máte niekto skúsenosti s Osb doskami KRONOSPAN SUPERFINIS ECO ? Preda…
matobe
Pred 10 rokmi
1
Niekto skúsenosť so sedačkami Beta????
Ahojte, viem diskusié na tému beta je tu viac, ale ja skôr hľadám skúsenosť typu - že už sedačku od…
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
3
Statik v okolí Malaciek
Dobrý deň, viete mi prosím poradiť dobrého a nie predraženého statika z okolia Malaciek? Ďakuj…
silwije
Pred 10 rokmi
1
Okapovy chodnik
Ahojte S priatelom sme si kupili dom novostavbu,chcela by som sa opytat ci ma developer od kt.sme …
richard71
Pred 10 rokmi
4
sponzor fóra
Ake mate skusenosti s elektrickymi rohozmi?/ucinnost, zivotnost, cena /
Bungalov budeme mat11x12m, murivo porfix 30+20 Eps, krb s prieduchmi, nemame moznost sa napojit n…
frezia11
Pred 10 rokmi
1
Plyn1
Ahojte chcela by som sa len tak orientačne spýtať, či má niekto skúsenosti s vyhotovením pripojovac…
sysell
Pred 10 rokmi
2
Rozpocet na RD
prosim vas neviete mi poradit,chceli by sme stavat domcek do 80m2 bungalov,pozemok mame...s akym ro…
lubkasungirl
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
85
Kari sietovina
Chcem sa spytat, ze na vystuzenie podkladneho betonu aku sietovinu. Bude to bungalow plocha 150 m2.…
jan45
Pred 10 rokmi
5
Máte postavený bungalov od firmy Mf Pro Style 96?
Kto má postavený od firmy MF Pro bungalov STYLE 96? Stavali ste svojpomocne alebo cez firmu a koľko…
hupkova
Pred 10 rokmi
23
Skrina na mieru bez viditeľných líšt
Chcem sa spýtať, dá sa vyrobiť skriňa na mieru s posuvnými dverami, tak aby nebolo vidieť tie hliní…
ronikave
Pred 10 rokmi
1
Zamkoova dlažba
ma niekto zamkovu dlažbu značka semmerlock melirovana ,ako sa zbaviť vykvetov ktore sa po čace ukažu
vierunaka
Pred 10 rokmi
4
Ovocné stromy malokorunné
kde ste prosím vás kupovali malokorunné ovocné stromy v okolí Pezinka, Senca, dík
marvikgarden
Pred 10 rokmi
5
Kreslo butterfly
Ak vlastníte niekto takéto kreslo, poprosím skúsenosť s užívaním, vstávanie, sedenie ... bohužiaľ v…
ingrid1810
Pred 10 rokmi
3
Dobrý projektant v Topoľčanoch
Ahojte. Vie mi niekto poradiť dobrého (a samozrejme nie predraženého ) projektanta v Topoľčanoch? …
raza
Pred 10 rokmi
1
Ako vycistit kosacku po koseni?
dobry, prosim Vas, od nedavna kosime travu okolo domu, motorovou rotacnou kosackou. Kosacka sa pori…
cuthalion
Pred 10 rokmi
5
Ako reralizovat taketo zateplenie strechy?
Viete mi napisat ako ste realizovali taketo zateplenie strechy? Je nutne takto strechu zateplit est…
cajkovic15
Pred 10 rokmi
4
Montovany dom ECO 120
Prosi Vas ma niekto tento domcek,alebo o stavia? uvazujeme nad tymto projektom....potrebujeme 5 izi…
mojamica
Pred 10 rokmi
1
Vila 952 projekt
ahojte strechaci, stavia alebo uz niekto postavil tento domcek? :) http://www.eurolineslovakia.…
xenox
Pred 10 rokmi
1
Cena kúrenia a vody
Čo si myslíte, koľko môže stáťmontáž nového kúrenia a vody v trojizbovom byte, kde sa kúri samostat…
mgx
Pred 10 rokmi
12
Sitko pre chemicku kotvu v Ziline
Kde by som kupil v ZA sitko pre chemicku kotvu do dierovanej tehly? Potrebujem osadit d 16mm tyc d…
mm_224
Pred 10 rokmi
1
Vzduchotechnika v tehlovom bytovom dome
dobry den, mate prosim niekto skusenost s riesenim vzduchotechniky pocas rekonstrukcie? ventilator…
robinoo
Pred 10 rokmi
1
Montáž digestora
Ahojte, chcem sa Vás spýtať, že kto Vám montoval digestor? Ďakujem za odpovede :)
janiiik84
Pred 10 rokmi
5
Prosím o váš názor na zmenu dispozície
Dobrý deň, čaká nás rekonštrukcia domu a premýšľame s manželom nad zmenou dispozičného riešenia. Uv…
lucie_a_peter
Pred 10 rokmi
13
Ručná betónpumpa alebo Nedalo mi nezdieľať :)
https://www.facebook.com/elcircodelamega/videos/10152129418481006/
dugvajzo108
Pred 10 rokmi
1
Murovaný záhr.domček na náradie
Je tu niekto, kto má vo svojom albume murovaný záhradný domček na náradie? Chceme si niečo také pos…
jankazb
Pred 10 rokmi
11
Ako odstranit a zakryt zvysky sadry
Ahojte, ako najlepsie by som mohol odstranit zvysky po sadre zo steny? Dakujem za rady.
techslam
Pred 10 rokmi
7
1
2
…
2554
2555
2556
2557
2558
…