Máte postavený bungalov od firmy Mf Pro Style 96?

Profilova fotka
Kto má postavený od firmy MF Pro bungalov STYLE 96? Stavali ste svojpomocne alebo cez firmu a koľko vám to vyšlo? Ďakujem
Odpovedať
@martenen zacali ste uz stavat tento bungalov ? je to nas favorit,ale tiez neviem najst nikoho kto ho uz ma alebo stavia..
Odpovedať
Profilova fotka
Práve ho ešte upravujeme u architekta. Nám sa tiež strašne pácí. Aj vy chcete mať velké okná s predu? @sabrinka26
Odpovedať
@martenen tak super,my to ideme riesit o par tyzdnov,tak som zvedava co a ako.. a stavat vam ho bude firma?
Odpovedať
Profilova fotka
Chceli by sme sami s partiou murarov. My už máme aj pany aj ked riesime este detaily. Mate dosť siroky pozemok? @sabrinka26
Odpovedať
@martenen my teraz riesime uver, a ideme na plany. pozemok mame 22x 43m.. takze pohoda si myslim. vy mate ake rozmery? tiez chceme stavbarov zohnat ,plus nasa pomoc.. aspon daco usetrit, lebo firmy pytaju prehnane moc.. aj ste nieco upravovali na original projekte?
Odpovedať
Profilova fotka
@sabrinka26 Tak my máme pozemok 19x70 čo je malo na šírku keďže ten dom je na 15šírky sme museli ho dať na 12 aj s technickou miestnosťou ,lebo tu sme tam tiež chceli. Inak všetko to isté. My peniaze ešte ako také máme aspoň na hrubú stavbu a potom asi hypotéku na zvyšok. Odkiaľ beriete uver ak môžem vedieť.
Odpovedať
tak to je super,my budeme tiez upravovat original projekt podla nasich predstav,ale to nas este len caka. my berieme uver len na pozemok, stavat budeme z peniazkov za byt,ktory budeme predavat. a momentalne riesime vsetky banky,ale naj zatial vyzera prima banka.. takze my sme este len na zaciatku :) a kde budete stavat tento domcek? inak tiez fajn rozlohu mate pozemku..
Odpovedať
@martenen my zatial rozmyslame nad uverom bud z Prima banky alebo slovenskej sporitelne.SLSP zatial vyzera najlepsie..este cakame na znalecky posudok a hadam tento tyzden podame ziadost uz..ak sa smiem spytat,kolko vas vyjde hruba stavba? kolko vas vyjdu yaklady a vrchna deka? zhaname niekoho kto by nam spravil aspon zaklady a hrubu stavbu by sme poriesili svojpomocne,keby nezozenieme nejaku firmu za fajn cenu..kludne mozes aj IP poslat.. a okna v kuchyni ste nechali tie male? ja sa dost obavam ,ci tam bude dost svetla..
Odpovedať
Profilova fotka
@sabrinka26 Sme kúpili pri Banovciach nad Bebravou v Krásnej Vsi. Tak nad oknami aj my teraz polemizujem uz finusujeme ,ale chceme dat obycajne okna na detskych izbach. Rozpocet nam spravi projektant ak budeme ho mat do konca mesiaca poslem Vam kolko je odhadovana stavba, ale projekt mame na 12x11.
Odpovedať
@martenen ahoj,no ako ste pokrocili? uz ste zacali stavat ? my uz finisujeme s projektom,ratam ze koncom juna mame projekt komplet hotovy a zacne sa hon s papierovackami vsetkeho druhu.. uz mate vyratany rozpocet na domcek?
Odpovedať
Profilova fotka
@sabrinka26 Mame dost zaneprazdeneho projektanat ,tak to tiez tak vide v polke juna ten nas projekt. Tiez sme zvedavy aky nam vide rozpocet. Tento rok aj staviat planujete?
Odpovedať
@martenen hej,planujeme zacat aspon zaklady,kedze domcek planujeme postavit za peniazky z predaneho bytu,tak vsetko ostatne zavisi od toho,kedy sa preda :-) ale zaklady planujeme zacat tento rok,tak uvidime ci nas papierovacky nejak neyastavia .. tiez som zvedava na rozpocet.. takze projekt budeme mat hotovy priblizne rovnako,tak dam vediet potom :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
To ste ako aj my tiež chceme tento rok základy a siete natiahnuť po hranicu. Na budúci rok hrubú stavbu a ak to pôjde dobre aj na komplet. Zaleží od financií.
Odpovedať
Ahojte baby.Nam sa tiez paci tento projekt.Zaujimalo by ma ci ste projekt zakupili u firmy mf pro alebo vam ho robil iny projektant?dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@leni2 Ja som si ho podla seba upravil u projektanta a nebude ma to o moc viac stať ako je na stránke mf pro. cca 1000e so všetkým.
Odpovedať
Profilova fotka
@sabrinka26 Ahoj už mam končne doma projekt a začíname vybavovať papiere snáď stihneme aspoň základy tento rok.
Odpovedať
@martenen aj my sme dnes zacali papierovacky vybavovat,plynarne,vodarne,elektrarne..no jednoducho behacky ..Tak som sama zvedava ako to pojde dalej..drzim palce a budem informovat :)
Odpovedať
Profilova fotka
My riesime ci nedame ,len elektricke kurenie lebo pripojku plynu nemame na pozemku a len za pripojku by nas to vyslo 3tisic. Projekt mate taky isty ako povodny ci ste nieco menili? Ak sa da posli do IP aj ja poslem. Teraz v utorok budeme mat stretnutie na obecnom urade ohladom stavebneho povolenia. Ak treba rad poradim.
Odpovedať
Profilova fotka
@sabrinka26 My riesime ci nedame ,len elektricke kurenie lebo pripojku plynu nemame na pozemku a len za pripojku by nas to vyslo 3tisic. Projekt mate taky isty ako povodny ci ste nieco menili? Ak sa da posli do IP aj ja poslem. Teraz v utorok budeme mat stretnutie na obecnom urade ohladom stavebneho povolenia. Ak treba rad poradim.
Odpovedať
@martenen ahoj,no my by sme chceli zbehnut na urad ohladom stavebka buduci tyzden. Projekt sme trosku menili, ale zaklad zostal :-) preposlem do IP.. zaklady budete stavat svojpomocne? aj to mate nejak preratane kolko vas vyjdu? My budeme kurit plynom,ale dost velka palka teda za pripojku..uz ozaj nevedia co pytat..
Odpovedať
Profilova fotka
Nad plynom sme aj my polemizovali ,ale bolo to asi to naj na čom sme sa zhodli. Svojpomocne celý dom ,ale nemámé miešačky tak asi domiešavačom. Tak všetko by nás malo visť do 75tisic. čo nám projektant dal rozpočet. Strop budete mať aký? Prípojku budeme musieť ťahať pod cestu, tak uvidíme koľko nás to vide.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobrý deň, tiež sme si vybrali tento domček, dnes tu bude projektant, tak sa vás chcem spýtať ako vám ide so stavbou? nemáte nejaké foto z realizácie? Nechali ste tie malé okná na kuchyni? Ďakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?