O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Pripojenie vodičov
Dobrý deň, vyberáme vypínače a zásuvky do nového domu a elektrikár nám poradil aby sme kúpili SO S…
kejsix
Pred 7 rokmi
1
2
33
Zásuvka za práčkou v kúpeľni
Chcem sa opýtať,ako a kde hlavne máte vyriešenú zásuvku za práčkou,pretože dnes nám bol elektrikár …
chrobak7
Pred 7 rokmi
6
Azbestocementove potrubie
Dobrý deň. Kúpili sme dom a pri študovani znaleckého posudku som sa dozvedela, že kanalizačné potru…
vitaz
Pred 7 rokmi
11
Dvojity poplatok za stavebne povolenie?
Ahojte! Bungalov, ktoreho sucastou je dvojgaraz. Dvojgaraz nema priamy vstup z obytnej casti domu! …
rkorba
Pred 7 rokmi
10
Vysypať stavebný odpad - betón do jamy?
V rámci prerábky domu sme už vyvozili veľké množstvo kontajnerov odpadu hlavne z pôvodného domu, a …
sonau
Pred 7 rokmi
30
Chatka
Dobrý deň, potrebovala by som poradiť nejakú firmu na stavbu chatky na zahradu veľkosť 6x4. Ďakujem
julinka777
Pred 7 rokmi
4
Vodarske prace
Ahojte prerabam starší domček a dostal som cenovu ponuku na vodu a odpad chcel by som sa spýtať či …
marek2389
Pred 7 rokmi
7
Zalozenie domu na zb doske
Dobry den, Uvazujem o jednom uzkom pozemku. Dom by mal byt siroky do 5m. Dlzka cca 18m. Ak by…
eagleowl
Pred 7 rokmi
24
sponzor fóra
Odborník na stavebné a pozemkové právo - Bratislava.
Vedel by mi niekto poradiť spoľahlivého právnika v Bratislave, ktorý má skúsenosti so stavebným a p…
pekka033
Pred 7 rokmi
3
Zateplenie celej zakladovej dosky
Ahojte, co si myslite o zatepleni celej zakladovej dosky, ako ponuka napriklad tato firma? https://…
eagleowl
Pred 7 rokmi
19
Dobrý deň, prosím Vás mate niekto skúsenosť s tzv. kontajnerovým domom?
Na kolko nad ním rozmýšlam.
nemcek
Pred 7 rokmi
5
Ako rozmiestnit technicku?
Ako by ste mi odporucili rozmiestnit v technickej kotol, pracku, susicku a skrinu (na pracie prostr…
iva71
Pred 7 rokmi
23
Zistil som ze pozemok ma spoluvlastnika, ako to riesit?
Ahojte, mám taký problém. Chcel som začať rekonštruovať dom (posledná rekonštrukcia bola za socíku)…
dexter89
Pred 7 rokmi
17
Navrh obyvacky - uprava obrazkov
Ahojte, mame tri navrhy a velmi rad by som Vas poprosil o moznost, ktoru by ste si vybrali Vy - …
igorf
Pred 7 rokmi
29
Dočasna žumpa na rok, dva
Ahojte, Potrebujem poradiť veľkosť žumpy pre 2 dospelých 1 dieta - manželka na materskej. Ide o …
truly
Pred 7 rokmi
5
Výmena plynového kotla-povinnosť ohlásiť
Ahojte, kotol na plyn sme menili ešte v roku 2014. Nakoľko máme suseda kreténa, nahlásil nás na mes…
hrmawica
Pred 7 rokmi
6
Osvetlenie vstupu do rodinného domu
Ahojte, potrebovala by som radu. Vchod do nášho domu sa nachádza hneď vedľa dverí do garáže. Uvažuj…
roman_x
Pred 7 rokmi
9
Cim vyplnit diery v ZB venci
Vazeni! Pri betonovani venca mi majstri napichali zavitove tyce s podlozkami na ukotvenie pomurnice…
kaspy
Pred 7 rokmi
4
Most - príjazdová cesta
Dobrý deň, má niekto skúsenosti so stavbou mosta, ktorý by slúžil ako príjazdová cesta? Zvažujeme k…
sima_vaskova
Pred 7 rokmi
4
Zásuvka alebo košík na príbory v umývačke - čo je lepšie?
Ahojte. Budeme mat prvy raz umyvacku. Co je lepsie kosik alebo zasuvka na pribory? Dakujem
igigi
Pred 7 rokmi
1
2
33
Protherm Raja zvuky
Zdravim vospolok. Mam zostavu Protherm Raja 12kW + zasobnik Protherm B120S + pripojna sada Fugas…
kkristian
Pred 7 rokmi
6
Zodpovedaná
Ako odstrániť zápach zo šachty v paneláku?
Ahojte, máme jeden malý problém. Prednedávnom sme sa presťahovali do nového bytu. Prerobili sme si …
dusantt
Pred 7 rokmi
9
Čím lepiť vzájomne asfaltové pásy?
Ahojte, ak mi vznikne situácia, že nemôžem napaľovať asfaltové pásy, ale chcem ich zlepiť, čím to s…
rkorba
Pred 7 rokmi
17
Vzorka podlahy
Do novostavby bytu sme si vybrali podlahy a dvere. Kvôli planovaniu nabytku by mi bodlo keby som …
megdesign
Pred 7 rokmi
4
Hypoteka-zvladneme to?
Ahojte.Riesime s priatelom hypoteku.Chceme kupit dom.Stoji 80000 eur.Hypoteka by vychadzala okolo 3…
eeffka
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
10
11
323
Farba strechy?
Prosím Vás, vie niekto, aká je strecha (farba a typ) na tomto dome? Chcela by som svetlejšiu hnedú …
qabi
Pred 7 rokmi
1
Hruba stavba - svetla - vypinace
Ahojte, aký máte nazor na to ak by som sa netrapil vypínačmi? Teda napr. chodbu kde by som potrebo…
jblaze
Pred 7 rokmi
14
Investrea
Kto má nejaké skúsenosti z realitnu kanceláriu Investrea z Kysuckeho Nového Mesta?
cengac
Pred 7 rokmi
1
Hlinikovy altanok
Ahojte.chcela by som sa poradit ohladom toho aky by bol vhodny a cenovo nie velmi narocny podklad p…
zlatovlaska111
Pred 7 rokmi
6
Oznacenie trasy plynu
zdravim, toto oznacuje kde presne ide plynova pripojka, tak? alebo ma to aj inu funkciu? :-o potr…
daralbajda
Pred 7 rokmi
11
1
2
…
1720
1721
1722
1723
1724
…