O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Fólia - Liapor - OSB - fólia - Laminátová podlaha
Ahojte. Možno mi viete poradiť. Chcem sa spýtať čo by bolo najlepšie dať ako fóliu pod suchý podsy…
xduricaj
Pred 7 rokmi
1
Aku znacku klimatizacie by ste odporučily?
Ktore znacky sú spolahlive?Ja som zatial rozmýšlal o mitsubishi MSZ-SF50VE / MUZ-SF50VE...
deciont
Pred 7 rokmi
14
Bramac pro plus resistant alebo Tyvek solid
Ahojte, máte niekto skúsenosti s fóliami na strechu Bramac? Sklon bude 25°. Jedná sa o fólie: - B…
peto125
Pred 7 rokmi
1
Farba na lakovaný povrch
Ahojte, prosím vás existuje farba ktorá sa môže použiť na nalakovany povrch bez toho aby som ho mus…
jano66
Pred 7 rokmi
9
(Asi) nesprávne zapojenie elektriky - kde je chyba?
Caute prisiel som do domu kde mi asi pred mesiacom jeden elektrikar robil rozv skrinu. Zapol som sv…
foox
Pred 7 rokmi
6
Umyvacka riadu-vytecena sol zo zasobnika
Ahojte,prosim o radu-par mesiacov sme nepustili umyvacku a po jej otvoreni bola na dne umyvacky vyt…
technik007
Pred 7 rokmi
21
Voda v chladničke - čo s tým?
Prosím o radu. V spodnom zeleninovom šuflíku v chladničke /5rokov/ sa mi robí voda. Tak isto pod ní…
technik007
Pred 7 rokmi
1
2
41
Kuchyňa Decodom -Tilia
Ak by ju niekto chcel vidieť ...ešte sa bude robiť zástena a osvetlenie , naša je menšia ,ale veľmi…
raul_7
Pred 7 rokmi
12
sponzor fóra
Tepelné čerpadlo vzduch-voda - aké máte náklady?
Dobrý den,chceme si dat do domu TC vzduch-voda.chceme sa spýtať že kolko vás stalo a ake máte pribl…
erik4321
Pred 7 rokmi
30
Rekonstrukcia budovy na pristresok nad 25m potrebne povolenie?
Dobry den, chcel by som sa informovat ci je potrebne nejake povolenie alebo poziarne opatrenie ked …
janetbla
Pred 7 rokmi
9
Ako zazimovat stavbu strechy
Ahojte Vaznikova strecha 235m2 so sklonom 5st Zmyslel som si stavať ešte teraz a potrebujem obv…
tarbavalaba
Pred 7 rokmi
6
Viessmann Vitopend 111 - zapínanie vykurovania s výrazným oneskorením
Dobrý deň, na kotli Viessmann Vitopend 111 sa vyskytol problém, ktorý sa prejavuje tým, že s onesko…
gkrivanek
Pred 7 rokmi
6
Zapoje ie chladiacej slucky
Chcel by som zapojit chladiacu slucku mimo kotla. Neviem ktoru a meviem ako sa to zapaja, ci na spi…
poliak24
Pred 7 rokmi
4
Môžem zapáliť kotol bez vody?
Urobil som pripojenie do komína na kotle na drevo. A chcel by som vyskúšať ako ťahá atď. Problém je…
arcticcode
Pred 7 rokmi
28
Maľba sádrokartón
Ahoj. Vie mi niekto poradiť. Namaloval som Sdk a po vyschnutí vidno všetky tmelene spoje. Spoje sú …
yeti_team
Pred 7 rokmi
10
Interierove dvere poradte Nitra
Prosim Vas poradte mi predajcov alebo firmu ,ktore by nam urobili interirove dvere v Nitre Dakujem
ivanka72
Pred 7 rokmi
5
Starší dom kurenie radiátormi + elektrokotol
Ahojte, Prišiel som ku Vám po radu a dopredu sa ospravedlňujem ak by som odpoveď mohol nájsť v ino…
duzu
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
63
Kde ste si dávali vyrobiť lamelové brány?
Prosim Vas kde ste si davali vyrabat lamelove brany a branicku? Okrem ELMAR a ALUMIX, ti su neskuto…
wewika1
Pred 7 rokmi
7
Nízka cena domu
Veľmi pekne prosím niekoho, kto sa vyzná. Viem, že na pohľad z fotografií sa to nedá posúdiť, ale a…
salome51
Pred 7 rokmi
24
Musim zrezat z domu ???
Staviame chatu v zahradkarskej oblasti, vsetko sme splnili ako malo byt a podavali sme papierovacky…
walentin007
Pred 7 rokmi
1
2
32
Praskliny v rohoch domu
Zdravím vás.Nestretli ste sa u niekeho s praskaním rohov vo vnútry domu.V každom rohu sa nám urobil…
robogodal
Pred 7 rokmi
10
Kovové zárubne - protiplech?
Dobrý deň, prosím Vás, ako zamedzit odieranie kovovej zárubne jazýčkom na zámku? Natrel som staré z…
shadowmilan
Pred 7 rokmi
7
Práčka - obhorenie na bubni
Možno sa tu nájde niekto veci znalý... Asi pred týždňom, sme mali mikro výpadok elektrickej siete …
topvideo
Pred 7 rokmi
7
Uzemny plan
Zdravim vas potreboval by som vzor ziadosti na rozsirenie uzemneho planu na moj pozekom, ktoru zane…
vili11
Pred 7 rokmi
12
Kurenie elektricke, vodne alebo infra ?
Čaute strechači, v novostavbe nemame plyn, podlahove kurenie riesime elektricke:) potrbeujem radu.…
yuri66
Pred 7 rokmi
14
Aké majú výhody elektrické vykurovacie fólie?
Prosím o radu, aké sú výhody alebo nevýhody tohto vykurovania, rozmýšľame dať toto vykurovanie do c…
peace73
Pred 7 rokmi
1
2
58
Rovná betónová strecha-Garáž
Ahojte,potrebujem poradiť: je možné urobiť rovnú strechu (samozrejme s určitým spádom)z vode odolné…
peto125
Pred 7 rokmi
11
Vyber banky pre 90% financovanie bytu v BA
Ahojte, najde sa niekto kto nedavno kupoval byt v BA a vedel by poradit banku? Kamarat sa chysta k…
gurags
Pred 7 rokmi
5
Živnostníci poraďte prosím financovanie novostavby
Som živnostník a nemám zase obrovské príjmy. Rád by som rozumným spôsobom došiel k schválení hypoté…
donmorello
Pred 7 rokmi
15
Panvica na indukciu nefunguje
Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť, prečo mi dnes nefungovala na indukcii panvica, ktorú som vče…
hajkaaa
Pred 7 rokmi
30
1
2
…
1561
1562
1563
1564
1565
…