Akú umývačku riadu preferujete?

Zobraz úvodný príspevok
Aky mate nazor a skusenosti s umyvackou riadu. Popripade, aku znacku preferujete.
Odpovedať
@luciferova skusenosti s vyberanim nemam, ale ponurat po internete mozem, ak mi hodis parametre :)
Odpovedať
@nanika tak potom musim vyberat siemens aj ostatne spotrebice... nevies mi tam poradit?
Odpovedať
@luciferova my mame umyvacku Siemens, chladnicku Siemens, indukciu, ruru a pracku mame AEG. Nemusia byt vsetky spotrebice rovnakej znacky. Tie Siemensky mame zabudovane, tak to aj tak neni vidiet. Indukciu s rurou mame rovnakej znacky.
Odpovedať
@alenpolak len ja budem mat tu umyvacku s panelom a tam to bude vidiet... a paci sa mi to, ked je to vsetko od jednej matere ;-)
Odpovedať
@nanika zvazujem ruru s mikrovlnkou, co myslis, je to ok alebo radsej nie?
Odpovedať
Tie Siemensky niektoré nemajú zásuvku na príbor a 1/2 náplň .Ak chcete umývať málo riadu môžete zapnúť pol.náplň.Pritom ušetríte vodu,energiu a čas. Vario Speed môže byť doba trvania skrátená o cca 20 až 50%.
Odpovedať
Ja mám tiež 6.5l či to je reálne,myslím si že by to len tak nepísali respektíve nemali by si to dovoliť.Ešte ma napadlo teraz niekedy vyšli D-test o umývačkách ja by som si to zaplatila keby som išla kupovať UMR,niekde v uputávkach písali,že človek bude prekvapený keď bude čítať výsledky,že aj dobré značky pohoreli.
Odpovedať
@marta2610 videla som kdesi vycuc, tam boli znacky aj amica a podobne, plne zabudovane aj s panelom, neviem. podla mna tam tych lepsich nebolo az tak vela, aby sa to oplatilo kupovat, kolko to vlastne stoji?
Odpovedať
@luciferova Nestraš,môj názor poznáte Bosch ,Siemens.Nie sme takí bohatí aby sme si kupovali.........................Ja keď idem niečo kupovať tak si zvolím zlatý stred a radšej si došetrím predsa toto sa nekupuje na 2-3 roky.
Odpovedať
@marta2610 - presne, aj ja som si pozerala podla tych testov - http://www.dtest.sk/testy-vyrobku-244... Za info o teste konkretnej umyvacky som poslala na uvedene cislo sms-ku (za 80 centov) a na mail mi poslali kompletnu recenziu umyvacky.
Odpovedať
@luciferova, daj link na tu kombi ruru.. ja som o tom, premyslala, ale v pociatocnom stadiu som to zavrhla, ze 2v1eeee :-) Ale za zvazenie to stoji.
Odpovedať
@marta2610 Ale ja som reagovala na tvrdenie že Electrolux nemajú rýchly 30 min. program.
Odpovedať
@lu11 a co si sa dozvedela? Ktora je naj, vitaz testu? @laila22 asi to aj ja zavrhnem, lebo je mala :-( kuk diskusia o rurach s mikro ;-)
Odpovedať
@luciferova uz som ju preluskala a neriesim to.. fakt ak nieco pecies, nemozes si zohriat jedlo... 2v1 eee :-) a fakt je mala.
Odpovedať
@laila22 to by mi ani nevadilo, ved zas mozem si tu polievku zohriat v nutnom pripade aj v hrnci, skor mi vadi, ze je mala :-(
Odpovedať
Dievčatá tu sa bavíme o UMR,aj tak vám to admin vymaže.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dievčatá všimnite si v Tescu sú dobré ceny na 4 kilovú soľ a tabletky do UMR jedna stojí cca 0.11 e.je dosť veľké balenie ale my si to dáme na 3 časti,takže to sa potom dá.
Odpovedať
@marta2610 aka je to znacka soli a tabliet, nejaka tescova?
Odpovedať
@nanika Somat.1 kg stojí cca O.83 centov.Super cena ja mám v špajzi 3 kg soli sem tam s ňou pohrkám mám ju tam asi 10 mesiacov a v pohode.
Odpovedať
ja kupujem sol W5 v Lidl. Nevidel som ziadny rozdiel v kvalite umytia ked som pouzil tu istu tabletu a sol Somat, Finish alebo W5.
Odpovedať
@marta2610 naposledy som kupila 2x2 kg DM soli, balenie za 1,7 Eur, tak to je cca rovnako aj bez akcie :) Ja na tejto mojej dorote musim doplnat raz za mesiac :( @andrejo jj, sol je vzdy ta ista, na znacke nezalezi :)
Odpovedať
@luciferova - za tych 80 centov to posle vysledky testu pre produkt, ktory Ta zaujima, cize neviem, kto bol vitazom, ja som mala zaujem o jednu umyvacku electrolux a na tu som si vyziadala vysledky testu. Inak su tam testy aj na mikrovlnky s grilmi nove.
Odpovedať
@marta2610 V tom teste najlepšie zo vstavaných dopadli Siemens SN66M095EU a Bosch SMV69M40EU, mali celkovo zhodne 69 %. Potom nasledovali AEG-Electrolux F65000VI0P, Indesit DIF 14 A a Fagor ES30ITso 64 %. Electrolux ESL 67070R mal 60 %, takže nejde len o značku, ale o konkrétny typ. Tie percentá sú celkové, napr. Indesit mal horší umývací cyklus, vyššiu hlučnosť aj spotrebu, ale dohnal to návodom na použitie, obsluhou a spracovaním :-)
Odpovedať
@iva71 no, este by som videla dobraka, ktory by sa orientoval spracovanim navodu na pouzitie, a obsluhou a spracovanim. Clovek si zvykne casom na vsetko, ale horsie umyvanie a spotreba su dost na nic :( Treba si s tym testovanim ale aj uvedomit, ze sa nikdy netestovali a ani nebudu vsetky znacky a typy, takze aj tie netestovane mozu byt rovnako dobre, ak nie lepsie :) Tu nejde o autosedacky pre deti, kde netestovane su sroty, teda povacsinou :) No a ako vidim bosch a siemens nesklamali :) A kde mame miele, co netestovali ziadne cudo-judo?
Odpovedať
@nanika Miele netestovali, testovali, okrem už spomenutých, Indesit, Candy, Zanussi, Whirlpool, Teka, Gorenje, Ikea, Hotpoint Ariston. Umývací cyklus mala najlepší Whirlpool ADP 6920 WH, 73%, Whirlpool ADP 7955 WH TOUCH a Whirlpool ADP 7955 IX TOUCH v tomto získali 69%, tie Bosch a Siemens mali 65% (mali na chlp rovnaké všetky výsledky ;-) ). Whirlpoolky stratili veľa za dĺžku umývacieho cyklu, spotrebu majú tiež o niečo vyššiu.
Odpovedať
Profilova fotka
@nanika suhlasis, vobec ma nezaujima navod na pouzitie, za to dobiehat body je dobra blbost.. tie prve menovane veci - spotreba vody, hlucnost, ucinnost umyvania, to ma zaujima :) @iva71 no asi preto, Lebo BOSCH a SIEMENS je ta ista firma :)
Odpovedať
@iva71 Pozerala som tú Bosch SMV 69M40EU,to je plne integrovaná /zabudovateľná/ má dobré parametre ,trošku vyššiu cenu ale???komu čo vyhovuje.
Odpovedať
baby ja som dnes bola v andreashope v Sali a bola tam hroooozna ochota... Inak je sila, ze nie vsetky spotrebice sa daju vidiet nazivo. Ja som chcela aj ine veci a babenka evidentne nemala trpezlivost, ani chut nieco so mnou riesit..
Odpovedať
@laila22 Ja by som sa otočila na opätku.
Odpovedať
@marta2610 ved som sa aj... :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?