Poprosim nazor na konkretne projekty.

Ahojte ktory projekt si myslite ze je lepsi ?http://www.djsarchitecture.sk/projekt-i102 alebo tento http://www.ardprojekt.sk/dom.php?id=6... Mne osobne sa paci ten prvy kedze sa mi pozdava vacsia aj rozumnejsie ta kuchyna byt riesena.Dakujem za nazory ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@romis28dom Ja hlasujem za jednotku aj keď nejaké drobné pripomienky určite by som uzatvoril zádverie a neviem aký máš názor na dve kúpeľne aby jedna nebol niekedy problém, a potom klasika katalógových domov žiadna technická miestnosť ale zdá sa mi o dosť lepší ako ten druhý.
Odpovedať
@martosko Dik za koment ;-) no kupelne by som prijal aj ja dve tiez.Ale kazdy dom ma nejake minus vzdy a plus ,pre ten prvy som sa hlavne rozhodol koli kuchyni.Malo ktory projekt katalogovy ma ze mozes ist rovno z kuchyni na terasu a neprenasat vsetko jedlo cez polku domu.Po dalsie velke izby celkom co sa mi zapacilo a to zadverie je uplne zbytocne velke .Mozno riesenie by bolo zvascit o to izbu alebo obyvacku a zuzit priestor v zadveri potom tym padom.A ako pises to je samozrejme ze by som to aj ja uzatvoril dverami dalsimi .Technicka je tiez na skodu ze tam nie je samostatne a asi dalsiu kupelnu tam nejako inak asi neporiesim ako pozeram.
Odpovedať
Profilova fotka
@romis28dom Tak dala by sa vyriešiť ešte jedna kúpeľňa a technická, stačilo by natiahnuť dom o cca 2 metre do dĺžky na jednu stranu chodby by si tak pridal technickú vedľa zádveria a na druhú stranu chodby vedľa kúpeľne by vzniklo miesto na ešte jednu, ale dom by sa predĺžil čiže tým aj chodba. Ak aj nebudeš robiť žiadne úpravy nezmenšuj to zádverie síce straší to číslo že má viac ako 7 m2 ale nieje nejak veľké.
Odpovedať
@romis28dom viac sa mi pozdava vnutorna dispozicia domceku c.1 :-)
Odpovedať
@martosko Dakujem a este tvoj nazor na vysunutu strechu ?Myslim na zahrade ci to dost prekrije terasu ,alebo by sa to dalo riesit inak.Kedze chcel by som nejake zavetrie mat ked bude vietor alebo dazd.
Odpovedať
@romis28dom pri tom prvom projekte mi chyba odkladaci priestor, kde chces skladovat sezonne oblecenie, susiak na bielizen, vysavac, zehliacu dosku atd, ked tam nie je ani technicka miestnost?
Odpovedať
@blacklady Vidim to na to zadverie v stavanej skriny odkladat nejake tie veci co si pisala .Je tam dost velky priestor.Chyba to tam to je mi jasne skor ako to bolo spomenute, predlzit ten dom este a spravit tu miestnost technicku.
Odpovedať
@romis28dom ta skrina ma cca 3,5 bm tam das mozno topanky a bundy ciapky dazdniky kremy .... pre 3-4 vysavac kufre metly....uz nie. Ludia podcenuju odkladacie priestori . Ten prvy je pekny az na ten chybajuci kumbal a mini technicku m.
Odpovedať
@atlaska Čiže ako by si to riešila?
Odpovedať
@romis28dom ja by som si dala urobit dom na mieru, hlavne ak v nom chces byvat 20a viac rokov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?