Vas nazor na projekt/umiestnenie

Ahojte Poprosim Vas, co by ste zmenili? Nam sa to takto paci s manzelkou a snazime sa co najviac prakticky sa na to pozerat. Bude to vikendovy dom/na dochodok neskor. Vchadzat an pozemok a do domu sa bude vchadzat z ulice z Vychodu, izby JUH. chceme 2 kupelne s sprchou bez vane. vychod na terasu chceme z kuchyne. kozub asi zrusime.
Odpovedať
Profilova fotka
@stefan222 ja by som dal vchod z boku , aby nevznikla zbytočne veľká chodba, ktorá zaberá priestor. Zväčšila by sa kúpeľňa podľa mňa je dosť malá , ale zas staci . Izby sú tiež dosť malé okrem spálne. Načo vám dva izby keď je to len na dôchodok? Ja by som osobne nechal jednu hosťovsku a spálňu . Vchod z boku čím sa ušetrí dosť priestoru na úkor chodby, jednu izbu by som zrušil aby vznikla jedna plnohodnotná . Ale to je len môj názor 100 ľudí sto chutí 😊
Odpovedať
ja chcem vodu tahat po stene/v stene a nie v podlahe. preto chceme aj vsetky kupelne a kuchynu mat v jednej rovine, no mame sice len 1 dieta ale zas velku rodinu a stretavat sa budeme casto. chodba dlha nam praveze vyhovuje. vanu vyhodime a spravime 2 kupelne, tam sme pari minut, neriesime velkost kupelni,v spalnach a detskych spime. vecsinu casu sme v obyvacke a v chodbe co sa hrame. vchod z boku sme tiez riesili, dobry postreh. uz len krytinu ci plech ci folie, bude to liptov. bramac a tie podobne nechceme.
Odpovedať
jediné čo mi nesedí je, že cez celý dom musíš prejsť aby si sa dostal do obývačky a kuchyne, ale tak ak to vám nebude vadiť, tak inak v pohodičke 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@stefan222 ako v pohode 😊 inak podobný dom skoro presne tak isto som chcel ja aj som ho sam tak asi nakreslil . Ale tak projektant mi to potom poradil ten vchod zboku a získali sme na priestore trocha na tých izbách . Ale ako páči sa mi aj tento. Keď vám vyhovuje je to ok. Akurát som si až teraz všimol ten krb . Neviem či ja by som ho nedal radšej oproti. Zdá sa mi moc na kraji . Či budeš mať exteriérový komín? Lebo tak by bol krb bližšie k stredu domu a teplo by sa viac šírilo aj do chodby a v podstate keď pootvaras dvere tak aj do izieb .
Odpovedať
@stefan222 Mne príde ten projekt rozumne riešený. Ako víkendový domček úplná paráda. Vyzerá to tak, že viete, čo chcete. Premyslite si ten krb ešte. Ak mávate často návštevy, tak väčší jedálenský stôl by sa hodil. Dve kúpeľne mať je fajn a ja osobne by som dala určite do jednej sprchu a do druhej vaňu. A asi by som prehodila technickú - dala by som ju medzi tie dve kúpeľne. Aby tá so sprchou (hosťovská) bola bližšie k dennej časti a druhá s vaňou bližšie k spálni. Východ na terasu chcete z kuchyne? Nakreslený je pri sedačke. Z kuchyne je fajn asi len pre domácu pani, ale inak to bude nepraktické. Pri väčšom počte ľudí si môžu navzájom zavadzať. Nechala by som ho pri sedačke.
Odpovedať
@stefan222 mne pridu zbytocne dva zachody hned vedla seba a este by som asi technicku posunul blizsie ku vchodu a radsej kupelnu by som dal pri kuchynu.
Odpovedať
Ako @stefan222, technickú miestnosť by som dala bližšie ku vchodu (vymeniť kúpeľňu s tech. miestnosťou) a spálňu, kde spíte by som neriešila pri ceste, ale vymenila by som ju s izbami, ktoré sa menej používajú. Na dôchodok úplne postačujúce 🙂
Odpovedať
dakujem ste super.hej toto je skvely napad dat technicku medzi kupelne. ten vychod na terasu isto chceme zo kuchyne. ten nakres este budeme menit a krb len externy chceme a premyslam ci by sa nedalo neaky obojstranny krb ze aj z obyvacky a aj z terasy na gril. super vdaka kazdemu. spalnu k ulici nam nevadi kedze to bude uzavreta komunita cca 40domov.
Odpovedať
spravili sme s manzelkou mensi update , co by sa nam pacilo, 1.pracku chceme v kupelni, nechceme v technickej, pracovni, atd. 2. chceme len sprchu v oboch kupelniach a ak tam skoncime an dochodok tak si si dame 1 vanu, zatial mame doma vanu na byte. 3. chceme mat technicku hned pri vchode, kde dam kosacku a neaku tu motyku, nechceme garaz a bicykle lyze a tie veci nepotrebujeme. co myslite?dakujem vopred
Odpovedať
sa ospravedlnujem som nevedel pridat foto skor.
Odpovedať
@stefan222 Predtým sa mi kuchyňa páčila viac. Teraz mi to príde nejaké stiesnené a neviem si predstaviť ten ľavý roh, čo to tam je. Chýba umiestnenie varnej dosky. Zvyšok domu mi príde ok, premyslený a prispôsobený vašim požiadavkám.
Odpovedať
@yasna my nevarime skoro vobec. tam som myslel v rohu zeby sla rura/mikrovlnka 🙂 preto aj ostrovcek rusime lebo nam by skor zavadzal
Odpovedať
Článok sa načítava...
@stefan222 Takže to máte premyslené a viete prečo to máte usporiadané práve takto. Tak nie je čo riešiť. Budete spokojní.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?