Poprosim o nazor na podorys bungalovu 101,68m

Pozemok je siroky 15 m a dlhy 33m.Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Preco ho zrkadlovo nrotocite? Mne by trosku prekazal vstup apoton cey chodbu do dennej cqsti. Bo pre biekoho to nemusi byt problem.
Odpovedať
@lawazaa1 Dobre rozumiem, ze cela denna cast je otocena na sever? Toto by mne urcite vadilo. Podla natocenia by bolo treba upravit vstup, takto je taky kostrbaty. A este sa mi zda obyvackova cast dost mala, zvazila by som dotiahnut ten vyhryznuty roh a zrusila by som spajzu bez okna v strede domu. Tym by sa zjednodusila aj ta komplikovana chodba a obyvka by nadobudla ovela lepsie rozmery. Ale inak je fajn.
Odpovedať
Profilova fotka
Zla orientacia voci svetovym stranam. Vchod do domu popri detskych izbach. Spalna hned vedla obvacky a televizora.
Odpovedať
@zuzimia cela denna cast je natocena na vychod.Sever je z lavej casti domu.To s tym zrusenim spajze ma tiez napadlo 😉musim to premysliet.
Odpovedať
@madein1974 zial pozemok nema idealnu orientaciu a s tym uz nic nenarobime.Vchod do domu zo zapadnej casti a denna cast orientovana na vychod tak to maju i susedia.
Odpovedať
Profilova fotka
@lawazaa1 mozno by pomohlo projekt zrkadlovito otocit... tazko radit kd neni znama okolita zastavba, vyhlad atd.
Odpovedať
@lawazaa1 Zo spálne pôjdeš do kúpeľne cez obývačku?
Odpovedať
@lawazaa1 Toto nemohol nakresliť projektant. To je len paškvil.
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa zbytočne komplikovaný projekt a najmä o jeho praktickosti moc hovoriť asi ani nemôžeme. Pri vchod by som najskôr dala dennú časť a až potom ďalej nočnú, treba myslieť aj na to, keď príde navšteva a bude neskôr odchádzať aby deti nepobudili ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?