Nazor na podorys poschodoveho rodinneho domu 130m.

Dobry den, chcela by som Vas poprosit o nazor na podorys poschodoveho RD ktory bude stat v zadnej casti pozemku.Uzitkovu plochu sme chceli do 130m.Nie sme moc stotozneni s tym aby sa chodilo do obyvacky cez kuchynu ale otvorit sa to vraj neda , projektant vravel ze ta kuchynska stena je nosna.Dakujem za nazory.
Odpovedať
Profilova fotka
Prepáč,ale celé zle ... To idete dostavovat k tomu pôvodnému domu? Takto priechodná kuchyňa je na maslu .... Pozri si tento link https://www.projektyarchon.sk/projekt... Dom je podobných rozmerov ako tvoj, len ten priestor je podstatne lepšie využitý.
Odpovedať
Hrozne....ze projektant....skolkar je to....
Odpovedať
Dom bude samostatny , nie pristavba k tomu domceku ktory tam uz stoji.Je to vlastne dispozicne upraveny katalogovy projekt.
Odpovedať

Odpovedať
Jak môže projektant povedať ze to nejde? Véd to ma navrhnúť tak aby to šlo a aby ste boli spokojní. Veď podobných projektov je kopec...
Odpovedať
@atak77 Tiez sme boli prekvapeni .Poslali sme mu navrh podorysu ako by to bolo dispozicne lepsie keby sa nechodilo cez kuchynu a odpoved bola ze neda sa lebo je tam nosna stena.
Odpovedať
Profilova fotka
@lawazaa1 prosim vas co je to za projekt? dakujem
Odpovedať
@andiga pisem spravu
Odpovedať
@lawazaa1 aj do nosnej steny ide spravit priechod
Odpovedať
@lawazaa1 žiadajte úpravu návrhu alebo vymeňte projektanta. Neuspokojte sa s niečím čo nechcete. Ide o novostavbu, tak je možné takmer všetko.
Odpovedať
@lawazaa1 ten prechod musite inak vymysliet. Aj my chodime do obyvacky cez kuchynu,ale nic nam v prechode nezavadzia a je to hned vedla obyvacky. V tomto projekte je to uplne nanic a projektanta vymenit alebo lepsie odkomunikovat. Treba s nim hladat riesenie. Nenechajte sa odbit
Odpovedať
Projektant nam odporucil zrusit spodnu terasu aby sa zvacsila obyvacka a dal by sa tam jedalensky stol. Nam sa ten vyklenok na dome paci , bez toho by to nebolo ono.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lawazaa1 S tou terasou má pravdu, bol by to lepšie využitý priestor, ale proti gustu žiaden dišputát. Ten prechod je fakt zlý a do nosných stien sa robia normálne otvory. Pri novostavbe to nie je problém. Ale sa zmenší tech. miestnosť. Nosná stena je hlavne tá v strede, kde máš už nakreslené otvory. Z oboch strán schodiska tam dal 150mm priečku.
Odpovedať
Profilova fotka
@lawazaa1 S terasou a balkónom projektant má pravdu, ale ak aj kúpelne, WC a vstup navrhoval on, tak začnite od začiatku. Je tam viac nedostatkov ako pozitív.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?