Projekt poschodoveho domu - Vase nazory

Ahojte vsetci, kedze sa s manzelkou chystame na stavbu (pozemok uz mame), chcel by som sa opytat na Vase nazory, pripadne postrehy. Zadanie: parcela je mierne stupajuca, stavebna plocha je 11 (sirka) * (6,3 (obmedzenie na jedno podlazie) + 15,2 (mozu byt aj dve podlazia), ulicne orientovana na severovychod. Teraz hladame vhodnu dispoziciu domu (pravdepodobne poschodoveho), dispozicne 2 detske, spalna, hostovska, obyvacka + kuchyna, spajza a technicka miestnost. Celkom sa nam paci projekt Linear 320 od promiprojekt.sk, http://www.promiprojekt.sk/projekty/l... s malymi upravami, ktore som sa snazil zachytit na dvoch obrazkoch. Ak by ste mali nejake navrhy, velmi sa na nich tesim, pretoze diskusia formuje a obrusuje nazor :) Prajem Vam vsetkym pekny den. J.
Odpovedať
Profilova fotka
V prvom rade by som vytvoril zadverie. Technicku by som vymenil s wc. Celkovo ten spodok sa mi nepaci. Neviem cim to je... Poschodie - 3 spalne a len jedna kupelna. Chodba zbytocne velka, balkon nad jedalnou totalna zbytocnost a nevyuzity priestor. Radsej by som tam dal en-suite kupelku zo vstupom zo spalne.
Odpovedať
@johnnnie schodisko šírka 90 cm, máte to uzučké do wc sa ide cez miesto,kde sa šľape topánkami ]-( vsyp je aká svetová strana? bojler a teda TM dať bližšie k odberom vody
Odpovedať
@johnnnie zvoliť kompaktnejší tvar domu
Odpovedať
Za mna vrch uplne zle, balkon-zbytocnost, to sedenie na chodbe-nikdy tam nik nebude vysedavat, detske rozdielne velke. Bez sprchy.
Odpovedať
@blacksr @madein1974 dakujem Vam za nazory, prehodenie technickej miestnosti a wc, to je dobry point, sirka schodiska je v tento moment iba nastrelena, je pravda ze by malo byt sirsie, v tento moment iba premyslame nad moznou dispoziciou. vstup je severo zapad, ulicna strana je severovychod.
Odpovedať
Profilova fotka
Máme tiež poschodový domček, tak skús pozrieť foto, možno ťa niečo napadne. Zatiaľ sme spokojní a máme tam všetko čo si spomínal, garáž, technická miestnosť špajza atď.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?