Dom Max 1

Ahojte, prosím, neviete mi niekto poradiť, aká firma postaví tento domček: http://www.stavomont.eu/ekomax.php za tak dobrú cenu (aj so základovou doskou, proste komplet :-) ) Samozrejme, spoľahlivá a kvalitná firma.. Na Stavomont som tu dnes kadečo prečítala :-| , som z toho sklamaná..myslela som, že sú šikovní a seriózni.. Ďakujem za akúkoľvek radu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Z prospektu sa nedjú zistiť použité materiály, ale je to výrobca drevodomov, takže dom je montovaný. Uverejniť cenu kompletného domu pri reklamnej cene je neseriózne, zväčša sa cena dáva na hrubú stavbu, kde materiál navrhuje dodavateľ a môže garantovať cenu. Dokončenie stavby (práce PSV), je závislé na výbere odberateľa, náklady sa môžu odlišovať niekoľkonásobne. Stojíte pred dilemou, je to výrobca montovaných domov so štandardnou kvalitou, pokaziť sa dá až dokončenie. Pre rozhodovanie je treba mať Výkaz výmer, jeho ocenenie, potom zmluvu, dobrý dozor, teda preberanie prác podľa etáp. Alebo nájsť partiu Oravcov, čo to zbúchajú priamo na stavbe.
Odpovedať
@deborah1 za akú cenu máš na mysli ? za tú čo momentálne prezentujú na stránke ? (37.900,- EUR) ? Inak ten dom má úžitkovú plochu 43 m2, tých 51,8 je zastavaná.... a mať v dome obývačku + kuchyňa 15,9 m2 no neviem neviem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@deborah1 môžem dať kontakt na partiu čo stavali môj dom.
Odpovedať
Profilova fotka
@deborah1 nechápem ako im ešte stále funguje stránka, ale tá firma už skrachovala a presne pre to, lebo robila domy pod cenu, takže radšej nehľadaj nikoho kto Ti za tú cenu postaví dom, lebo dopadneš ako kopec ľudí kt.táto firma stavala. Aj nám :-(
Odpovedať
@zet7 ceny už oproti pôvodným patrične navýšili, už sú na úrovni "reálnych"
Odpovedať
@deborah1 .... nooooo, za ten rozpočet žiadna!!!! :-(
Odpovedať
Ďakujem za odpovede ;-) Musíme si s manželom urobiť v tomto celom jasno, lebo už sme boli rozhodnutí pre túto firmu..Teraz už zvažujeme aj trochu väčší dom, možno aj stavbu murovaného domu svojpomocne. Len sme obmedzení aj finančne, takže hlavne z toho musíme vychádzať..pozemok máme.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?