Starý dom - Malacky

Ahojte. Prosím, riešil niekto z vás z Malaciek (v nedávnej minulosti) zbúranie starého dvojpodlažného 5i domu? Hrubým odhadom, koľko cca by to stálo, ak by dom zbúrala rodinná firma a stavebný odpad by sa odvážal čo najbližšie...? Kde sa odváža stavebný odpad z Malaciek? Poprosila by som tiež kontakt na nejakého overeného architektonického projektanta z Malaciek, príp. Bratislavy..., alebo aspoň niekoho na "prvokontakt", kto by bol ochotný sa ísť na to pozrieť a poradiť nám... Nevieme sa totižto už dlho rozhodnúť, či by bolo lepšie drahý starý dom, no nie v najlepšom stave (mokvajúce steny, zatekajúca pinvica, zlá dispozícia, eternitová strecha...) zbúrať, odviezť a postaviť nový,..., alebo ho komplet prerobiť...Máme obavu, aby to zbúranie a odvoz neboli príliš drahé - známi strašia, že by sa to do 20 tis. Eur nezmestilo... Ďakujem pekne za všetky názory, príp. kontakty ;)
Odpovedať
Keďže Malacky majú jedny z najdrahších domov na Slovensku zrejme tak si myslím že sa to neoplatí My sme hľadali viacej rokov a nakoniec sme kúpili nový dom starý dom musíš prerobiť to chce financie nervy čas do 20000 ak je hore azbestová strešná krytina sa zrejme nezmestíte Treba to odviesť treba dopravu treba uskladnenie starého materiálu treba na to firmu ľudí čas a to je najdôležitejšie v dnešnej dobe Musíte to dobre zvážiť Osobne by som priamo v Malackach hladal pozemok/novostavbu ale nie tie okrajové nevybavené časti
Odpovedať
Profilova fotka
@kvjetok ja by som do toho nešla, a ak áno, reálne sa nezmestíte do 20 000, dom je v dezolatnom stave, všetko by ste museli tak či onak robiť na novo, nové izolácie, zateplenie a všetko, kašlite na to, radšej si kúpte pozemok a postavte dom a 20 000 investujte lepšie ako do búrania nejakej barabizne.
Odpovedať
@kvjetok ked chces dam ti kontakt na projektanta. Je holican ma 45rocnu prax. On ti bude vediet presne povedat co zo stavbou. A nie je az tak predrazeny, taky zlaty stred.
Odpovedať
@branisk pozemok aký máš na mysli momentálne 200€ meter.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?