Stavia niekto dom Muzo od Apex arch?

Sme fo faze vyberu rodinneho domu a zaujal nas projekt Muzo od Apexu... http://www.apex-arch.sk/rodinne-domy-... Stavia ho niekto alebo ma niekto skusenosti s tymto projektom? Nemozem o nom nic najst na modrej streche ani kdekolvek inde. Rozhodujeme sa medzi nim a 333kou s garazou od privilegu. Dakujem pekne vsetkym za zapojenie sa do diskusie.
Odpovedať
1
2
5
Taktiez som za Muzo, ideme do toho ? ...zaciname okolo aprila :o)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Sme radi, ze sa niekto konecne ozval a ma zaujem staviat Muzo. My sme zatial v stadiu pred kupou pozemku, a tento projekt nas zaujal zatial najviac. Budeme tadi za kazde info a skusenosti od vas vsetkych :)
Odpovedať
@jofre spustil som stranku s nasou vystavbou(idom.break.sk), ale tak najviac informacii na nej bude az na jar ked sa bude dat pokracovat. :) Muzo aj nas hned oslovil a okamzite som si ho kupil. Jedine co mame v plane je zmenit skridlu na cierny Bramac a zdvihnut strechu o 40cm aby som sa tam mohol postavit. Chcem ten priestor pod strechou vyuzit na odkladanie sezonneho oblecenia... V original projekte su okna hlinikove dvojskla a u nas dame radsej drevene trojskla. Dalsia vec je podlahove kurenie. V projekte je tusim vsade okrem izieb. Tam su radiatory. Toto sme nechali tiez docenit na podlahovku zo samostatnou regulaciou v kazdej izbe. Ine zmeny zatial neplanujem a aj tieto su v podstate kozmeticke.
Odpovedať
Ja staviam nieco podobne, vychadzal som z Muza, ale dal som si to nakreslit s upravami. Mam uz hrubu stavbu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@jofre uz sme nieco aj postavili tak si pozri na stranke. :) Ty si ako na tom? Je tu viacej ludi co tiez stavia muzo?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Stavia niekto bungalov Muzo od Apex-u, alebo v nom uz realne byva?
Odpovedať
nam sa pacil, ale je velky na nas pozemok, ideme stavat Kubik M s upravami ;-)
Odpovedať
a vasa stranka je super, dakujeme
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ajoj, my staviame Gala Plus, ale Muzo je kusok od nas, odkial si? Projekt si uz kipil? Ak nie,kontaktuj ma, pomozme.
Odpovedať
Aktualizujem temu kedze zacala sezona. :) Kto stavia Muzo pripadne ako sa vam byva?
Odpovedať
Profilova fotka
@idom ahoj.paci sa mi muzo,este viac muzo II,ale ta cena! stavali ste z tehly? cez apex-arch? kolko realne vysiel,pls? dakujeeeem :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zuzana_1 stavba je podla projektu z ytongu a skoro cely projekt(hlavne materialovu strukturu) sme sa snazili dodrzat. Ano projekt sme kupovali od Apexakov a stavala nam to stavebna firma na kluc. Robil som si pocas vystavby stranku tak si mozes pokukat. Link je http://idom.break.sk Realne nas vysiel dom menej ako naratali projektanti tak som spokojny.
Odpovedať
Profilova fotka
@idom dakujem :) a o kolko menej,ak sa smiem spytat (aby sme vedeli s cim pocitat)
Odpovedať
my by sme chceli nordique III tiez od Apexu. ak by ho niekto staval, alebo vie kde sa taky dom nachadza tak dajte vediet.
Odpovedať
@zuzana_1 presnu cenu iba domu neviem, lebo nam to ratali aj s plotom a inymi vecami. A je to aj tak zbytocna info lebo vzdy je cena individualna podla pozemku, ako daleko su siete a kazdy si svoj dom na kluc inak nakonfiguruje. Treba si to dat nacenit viacerym firmam podla vykazu-vymer a svojich predstav.
Odpovedať
@originalx to je tiez pekny domcek
Odpovedať
@idom po mensich upravach bude este krajsi, len ho potrebujeme vidiet nazivo..
Odpovedať
@originalx mne tie vizualizacie od Apexu uplne stacili. Podla mna su dokonale. Ten vas bude aj tak jedinecny lebo kazdy si tam da to svoje. Treba cim skor zacat stavat aby sa na vianoce dalo byvat. :) Myslim, ze maj je taky posledny mesiac kedy sa to da stihnut do konca roka. Aspon podla rychlosti aku som zazil stavbu.
Odpovedať
Apex ma naozaj krasene domy, musi sa v nich aj dobre byvat-su premyslene. Mna oslovil velmi Relax a Logica, kym budem stavat este pribudnu isto dalsie od tohto tymu ludi.
Odpovedať
ahoj, tiez nas oslovili projekty apexu, nakoniec to bude krasa dom.
Odpovedať
u mna apex-arch vedu tiez a ak raz doma tak urcite od nich 8-) ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte, tak uz aj my cakame na náš projekt Muza...je jednoducho krásny... :) ak mate niekto hotovo alebo ste v procese bola by som rada keby ste niekto posunuli nejaké infosky resp. fotky :) Ďakujem 8-)
Odpovedať
Ja staviam Muzo, momentalne mame urobene podlahy v nutri a teraz zateplujeme. Chceli by sme aby sa podobal co najviac Muzo II. Tak snad na vianoce uz budeme byvat.
Odpovedať
@keram01 a kde staviate?
Odpovedať
pridajte aj niake fotky muza, mne sa niako zacal pacit. 8-) 8-) 8-)
Odpovedať
Staviame v okrese Skalica.
Odpovedať
@vlasticka88 ako ste na tom s domcekom?
Odpovedať
@keram01 vsimla som si neskorsie. vsetko ide podla planu?
Odpovedať
@keram01 nieje ten dom obrovsky?
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?