Odpoveď na príspevok od peter_bujna:
Dobry den, chcem sa spytat, ci mate niekto pouzit… @peter_bujna A v projekte máš čo? Mne akurát zmenili rozmer, kde požadovali širšiu. Žiadne presné, typové označenie....Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@peter_bujna A v projekte máš čo? Mne akurát zme… @frantisekca projekt neriesi presný typ vodomernej sachty. Hľadám len niekoho v pôsobnosti ZsVS kto má osadenú a pripojenú túto šachtu od Sineko. Má šírku 1200 ako požaduje ZsVS ale len v najširšom mieste, je kuželovitého tvaru a výšku aj s komínom má o 300mm menšiu ako požaduje ZsVS. V špecifikácii majú 1800 vrátane komína.Odpoveď na príspevok od peter_bujna:
@frantisekca projekt neriesi presný typ vodomerne… @peter_bujna Mne bolo vysvetlené, že ten rozmer mi v projekte zmenili na väčší, práve kôli "obsluhe", keďže nie každý pracovník má miery žokeja. Inak myslím, že najistejšiu odpoveď dostaneš priamo na tvojej pobočke, takže by si tam mal zbehnúť, lebo potom ak kúpiš a oni odmietnu, tak sa ti bude ťažko oháňať, že tak ti na nejakom fóre povedali. Ja spadám po Topoľčany.Odpoveď na príspevok od peter_bujna:
@frantisekca projekt neriesi presný typ vodomerne… @peter_bujna v povolení na stavbu (pripojenie) ti vodárne explicitne napísali rozmery šachty - tie musíš dodržať. Ja som to trochu poplietol a síce mi rozmery sedeli, ale boli o 90o otočené. Jeden z majstrov bol našťastie ochotný a navrhol namontovať za merač 90o koleno. Bol to starší majster, asi chorý (rozprával s prístrojom ako robot). Do dnes mu ďakujem za ochotu..