Vodomerna sachta a netesnost

Dobry den. Mam vodomernu sachtu a netesnost medzi rurkami. Jedna sa o nasledovne. Vnutri sachty mam plastovu chranicku, ktora vytrca teda vnutri. Priemer asi 50mm. V tej plastovej chranicke mam potom tu vodovodnu plastovu hrubostennu hadicu colka asi, kde je pitna voda.. No medzi teda chranickou a vodovodnou hadicou je nejaky centimeter, mozno dva tri volnost a tam mi sem tam vyteka voda... Chcem sa spytat, ako to utesnit? Najlepsie by bola nejaka gumova prachovka, ale hadicu uz nemozem odpojit, lebo hned tam je potom ten merac pod plombou. Chcelo by to nejak obalit a spojit potom ale ako? Existuje cosi take prosim na tesnenie? Dakujem.
Odpovedať
Mohla by to byt v podstate nejaka prachovka. Ale musel by som ju pozdlzne rozrezat, navliect na obe rury, Ska paskami spojit nie je problem, ale potom to rozrezane zase kvalitne spojit je problem. Prosim o radu,
Odpovedať
Lebo ked to len tak oblepim sirokou lepiacou paskou, tak to moc nepomoze, lebo ta voda si skulinku najde, alebo sa to odlepi a uz je... Takze nieco take lepsie by to chcelo.
Odpovedať
@dusan94 Nechaj tak. Voda ti aj tak bude natekať pri zvýšení hladiny spodnej vody a keď to utesníš bude dlhšiu dobu odtekať.
Odpovedať
Nie, to je jedine miesto, kde voda presakuje. Ostatne je vsetko tesne. Potrebujem len toto poriesit...
Odpovedať
@dusan94 Skus pouzit medvedie hovno
Odpovedať
To som uz skusal. Nie je dobre.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?