Odpoveď na príspevok od adam_rusznak:
Ahojte. Rád by som sa spýtal, ktorú firmu by ste … @adam_rusznak Ahoj, pri výbere firmy na fotovoltiku je dôležité nepozerať sa len na cenu, ale aj na to, čo všetko je v nej zahrnuté. Zároveň pri 10 kWp systéme uvádzaš cenu, ktorá sa vzťahuje na predaj na splátky a bez dotácie. V skutočnosti je cena 10 kWp systému od ZSE pri jednorazovej platbe s maximálnou dotáciou (ktorú pomôžeme vybaviť) len 10 612 €, čo je úplne iná suma, ako Tebou uvádzaných 16 tisíc. V tejto sume je kompletný balík: kvalitné komponenty (panely a optimizéry, striedač značky SolarEdge), obhliadka a poradenstvo s výberom a umiestnením fotovoltiky, profesionálna montáž, vypracovanie dokumentácie, vybavenie papierovačiek na dotácie, administratíva ohľadom zapojenia fotovoltiky do distribučnej sústavy (zapojenie + výmena elektromera), nadštandardná záruka na výkon panelov až 30 rokov, záruka na striedač až 20 rokov a mnoho ďalšieho. Zákazníci si často neuvedomujú, že pri lacnejších ponukách nie je zahrnuté všetko alebo sú použité menej kvalitné komponenty bez dlhoročnej záruky. My v ZSE garantujeme kvalitu fotovoltického riešenia a vieme ho navrhnúť tak, aby ti pokryl maximálnu časť ročnej spotreby. Ponúkame bezplatné poradenstvo a vieme ti pomôcť s návrhom vedení, umiestnením aj celkovým riešením na mieru. Všetko ti vysvetlíme zrozumiteľne, či už osobne alebo telefonicky. Kontakt nájdeš na: www.zse.sk/produkty/fotovoltika/kontakty. Pekný deň, ZSE.Odpoveď na príspevok od crit:
Tiez som tapal a dostaval som enormne sumy za FV,… @crit ja som tu dal len cenník od ZSE a už je zmazanýOdpoveď na príspevok od zse_fotovoltika:
@adam_rusznak Ahoj, pri výbere firmy na fotovolti… @zefe to odrbavanie si mozeme rozobrat aj na prispevku od zse. napr. "maximalna cast rocnej spotreby" co evokuje toto slovne spojenie u klienta a co to znamena v pravnicine.Odpoveď na príspevok od duzu:
@crit ja som tu dal len cenník od ZSE a už je zma… @duzu A čo by si chcel?... Je to sloboda názorov (ale len tých správnych) v praxi! 😉