Cenova ponuka rozsirenie verejneho vodovodu

Hladam firmu ktora mi vie nacenit rozsirenie verejneho vodovodu, pri dohode aj zrealizovat. Dakujem
Odpovedať
lokalita? koľko m? výkop si zabezpečíš sám alebo firma kompletku?
Odpovedať
Prepáčte že sa votriem ale orientačná cena za meter by zaujímala aj mňa :) @stefanl
Odpovedať
rozsirenie verejneho vodovodu musi robit firma alebo pravnicka osoba. Sukromnej osobe nevydaju ani stavebne povolenie.Rozsirenie je cca 285m rovina. Jednu cenovu ponuku mam na cca 29000 euro komplet. No chcem viacero ponuk nech mam z coho vyberat.
Odpovedať
@22dodo22 len aby si neprebral...
Odpovedať
@22dodo22 môže aj sukromná osoba ak je to to do 99m ;) v lete ma to čaká, pak musím odpredať do správy vodárniza 1€. To sa oplatí nie? :D
Odpovedať
@22dodo22 co tak studna??? za 29 000 mozes mat 20 studni
Odpovedať
@daralbajda preco?
Odpovedať
@stefanl ja mam ale 285 metrov plus podkopavka cez hlavnu cestu
Odpovedať
@pluvko ide o vystavbu budúcich domov kde musis mat studnu povolenu a to nepovolia ani vodarne ani zivotne.vsetko som riesil
Odpovedať
@22dodo22 ak ides tahat vodu pre 20domov je to Ok..ak iba pre seba kde sa potom ostatny napoja tak to je drahy spas...aky to je zakon ktory ti nedovoli zriadit si studnu???ja taky nepoznam...
Odpovedať
@22dodo22 dávaš aj prípojky?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@22dodo22 ako si to vyriesil? Koľko ťa to stálo? Ja mám podobný problém, verejný vodovod cca 60 m od hranice pozemku a nemám kde umiestniť vodomernú šachtu. Budem ešte vodárne žiadať o výnimku keďže pozemok je predposledná parcela na ulici a na poslednej stojí dom pripojený na starú prípojku (staré domy boli zbúrané a postavili nové) ktorý má šachtu na svojom pozemku. Ale nedávam tomu veľkú nádej. Takže mám s toho hlavu v smútku a bojím sa ceny. Jedna orientačná ponúka od ZA firmy 100-150€ za meter.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@22kubo1 mám spravený vodovod aj skolaudovaný. Ja som robil celú ulicu stálo ma to 25000€ cca 280m aj s pripojkami hydrantmi pretlackou pod cestu proste na kľúč o nič som sa nestaral. no zarátal som to do ceny pozemku. Vodárne by ti malý povedať ako sa dá napojiť keď ide o jeden dom.
Odpovedať
@22dodo22 no vyjadrenie vodární bolo, že vlastný zdroj alebo si mám vyriešiť šachtu niekde do 10 m od pripojenia. Ja sa ale do studne veľmi púšťať nechcem zvlášť keď je verejný vodovod iba 60 m od pozemku. Blízko a predsa ďaleko. Aká firma ti to realizovala? Projekt na to si firma robila sama alebo si si ho dával robiť samostatne. Mne firma zo ZA nacenila projekt na 1000€.
Odpovedať
@22kubo1 Aqua-Kubiš Nove mesto nad vahom. myslim ze je to o dohode vsetko aj projekt aj riesenie. V trencine je Reprogas ale su to asi drahsie firmy ale za nacenenie neplatis nikde si myslim.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
@22dodo22 vieš mi prosím poslať kontakt na firmu ktorá ti to robila? Vopred vdaja
Odpovedať
treba hladat a skusat to plati vzdy
Odpovedať
@andrej_magula aqukubis ale vyskusaj aj aset
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?