Odpoveď na príspevok od robertnovak1:
Zdravim. Chcel by som sa informovat co znamena si… @robertnovak1 ze sa tam planuje dialnicaOdpoveď na príspevok od robertnovak1:
Zdravim. Chcel by som sa informovat co znamena si… @robertnovak1 Prečo sa pýtaš tuna - laikov? Veď zabehni ku najbližšiemu geodetovi v okolí, alebo ak nie, tak na kataster a budeš mať fundovanú odpoveď. (alebo choď nezávisle ku obom a porovnáš si odpovede)Odpoveď na príspevok od yuri66:
@robertnovak1 ze sa tam planuje dialnica @yuri66 To si si robil srandu, nie? @robertnovak1 yuri si z teba asi uťahoval. Takto sa značia nadzemné alebo podzemné elektrické vedenia. Buď tam je nejaký kábel, alebo tam bol a nevymazali to. Ak vo vzduchu nič nevidíš, treba si overiť, či to nie je zakopané v zemi. Záväzné stanovisko ti vie dať príslušná distribučná spoločnosť, keď požiadaš o zakreslenie sietí. A tá prerušovaná modrá čiara neviem čo je, tiež to asi budú nejaké inž. siete. Tá čiara na priloženom obrázku je kábel vysokého napätia, je tam aj v skutočnosti a je ho vidno.Odpoveď na príspevok od petersd:
@robertnovak1 Prečo sa pýtaš tuna - laikov? Veď z… @petersd uz som tu v historii nasiel zaujimave odpovede v inych temach. ja sam prispievam do inych diskusnych for v temach v ktorym sa pokladam za odbornika. viem ze je vsade plno chytrakov ktori napisu nezmysel a myslia si ze su vtipny a potom sa povodny zmysel otazka-odpoved straca.Odpoveď na príspevok od chrobak7:
@yuri66 To si si robil srandu, nie? @robertnovak… @chrobak7 dakujem, cakal som dlhsie na odpoved od predajcu a na kataster som sa kvoli praci dostat nevedel, tak som skusal hladat informaciu tu. Je tam zemny kabel a bude sa na pozemok vpisovat vecne bremeno. Cize som od kupy toho pozemku upustil a nasiel som si iny. Vdaka za odpoved.