Nezname znacky na katastralnej mape

Zdravim. Chcel by som sa informovat co znamena siva ciara krizom cez pozemky a ku zakruzkovanemu pozemku zprava vedie ciarkovana ciara ktora konci na tej sivej ciare. Neviete co to moze byt? Na katastry ziadne tarchy na pozemok nie su. Na parcele sa fyzicky tiez ziadne znacky, sachty ani nic podobne nenachadza. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od robertnovak1:

Zdravim. Chcel by som sa informovat co znamena si…
@robertnovak1 ze sa tam planuje dialnica
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to je dost neprijemne zistit, ze ti cez pozemok pojde dialnica.
Odpovedať

@robertnovak1 Prečo sa pýtaš tuna - laikov? Veď zabehni ku najbližšiemu geodetovi v okolí, alebo ak nie, tak na kataster a budeš mať fundovanú odpoveď. (alebo choď nezávisle ku obom a porovnáš si odpovede)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od yuri66:

@robertnovak1 ze sa tam planuje dialnica
@yuri66 To si si robil srandu, nie? @robertnovak1 yuri si z teba asi uťahoval. Takto sa značia nadzemné alebo podzemné elektrické vedenia. Buď tam je nejaký kábel, alebo tam bol a nevymazali to. Ak vo vzduchu nič nevidíš, treba si overiť, či to nie je zakopané v zemi. Záväzné stanovisko ti vie dať príslušná distribučná spoločnosť, keď požiadaš o zakreslenie sietí. A tá prerušovaná modrá čiara neviem čo je, tiež to asi budú nejaké inž. siete. Tá čiara na priloženom obrázku je kábel vysokého napätia, je tam aj v skutočnosti a je ho vidno.
Odpovedať

@robertnovak1 https://www.modrastrecha.sk/forum/vol...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@robertnovak1 Prečo sa pýtaš tuna - laikov? Veď z…
@petersd uz som tu v historii nasiel zaujimave odpovede v inych temach. ja sam prispievam do inych diskusnych for v temach v ktorym sa pokladam za odbornika. viem ze je vsade plno chytrakov ktori napisu nezmysel a myslia si ze su vtipny a potom sa povodny zmysel otazka-odpoved straca.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od chrobak7:

@yuri66 To si si robil srandu, nie? @robertnovak…
@chrobak7 dakujem, cakal som dlhsie na odpoved od predajcu a na kataster som sa kvoli praci dostat nevedel, tak som skusal hladat informaciu tu. Je tam zemny kabel a bude sa na pozemok vpisovat vecne bremeno. Cize som od kupy toho pozemku upustil a nasiel som si iny. Vdaka za odpoved.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?