Čo s poškodeným pozemkom?

Profilova fotka
Zdravím, boli sme po zime 1.x na chate a nemilo nás prekvapilo to čo sme videli. Pred domom máme parkovisko a vzadu na ňom detské pieskovisko, po obvode kamenný múrik. A po zime a pluhovaní máme na parkovisku totálne rozrýpaný trávnik - vidieť aj šíp pluhu, úplne zničené drevené pieskovisko a hračky v ňom - to pluh natlačil na ríbezle, ktoré tiež mierne oblámal. Kamenný múrik tiež rozhádzal - cca takých 80-100cm múrika. Mali sme tam aj podstavec z pňa pod šmýkačku, zatlčený v zemi, aj ten vytlačil. Žiaľ, nemáme parkovisko poistené, viete mi poradiť čo s tým? Veď obyčajné drevené pieskovisko, bez piesku stojí cca 55 €, nehovorím o tom, že vždy na jar musíme upravovať trávnik.
Odpovedať
Mas viac moznosti: - vykaslat sa na to - opravit si to na vlastne naklady - oplotit Ale vsetko za vlastne, stazovat sa mozes jedine na lamparni
Odpovedať
@rozala111 skusit ziadat nahradu od obce, ktora ma pluhovanie na starosti. Ale tiez som dost pesimista v tomto, pretoze ak ste pozemok nemali oploteny, tak pri tom mnozstve snehu, aky bol tento rok, to pravdepodobne nikto neurobil schvalne, proste to nebolo vidiet, ze tam cosi je.. Treba s tym do buducna pocitat, ze pod snehom to nevidno a urobit poriadny plot.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?