Odpoveď na príspevok od foobar:
a daj prosim aj vacsiu fotku aby bolo vidno cely … @foobar je to NOP 250-1750 cize ulozenie 200mm, mozno chyba nejake 2-3 cm ale ze by to sposobilo toto? Nad prekladom je uz iba jedna rada ytongu a stresna deka to je vidno na fotoOdpoveď na príspevok od radovan255:
@foobar je to NOP 250-1750 cize ulozenie 200mm, m… @radovan255 neviem sice pomoct s problemom, urcite by som to vsak riesil. chyba je aj ulozenie prekladu na polenu tvarnicu.Odpoveď na príspevok od dedo758:
Podľa fotky vyzerá preklad o pár milimetrov vyšší… @dedo758 toto sa aj mne pozdava najviac navyse prelozenie je v normeOdpoveď na príspevok od kejsix:
A o co ide? Omietka zakryje... Videl som ovela va… @kejsix Pozrel si tu fotku dobre?Odpoveď na príspevok od radovan255:
Ahojte, po zaliati hornej deky mi takto neprijemn… @radovan255 no osobne si myslím, že prasklina vznikla preto, lebo na tvárniciach nebola rovnomerne rozložená sila a nebolo rovnomerne nanesené lepidlo.. Tvárnice sú popraskané od vrchu, t.j. spodok je OK, nič nesadá. Nerovnomerne nanesené, repsektíve chýbajúce lepidlo pri hrane otvoru spôsobilo, že sa nepreniesla rovnomerne statická sila na spodné tvárnice a tie popraskali až ku najspodnejšej, ktorá to už ustojí. Nemyslím si, že to vypadne, alebo že je to nebezpečné. SIeťka, kleber udrží tvárnice pokope. V každom prípade ten preklad nemal byť na polke, ale na celej a dobre prilepenej tvárnici. Čo sa stalo, stalo sa a ja by som to už nerozoberal.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@kejsix Pozrel si tu fotku dobre? @frantisekca A čo sa má stať? Je to priťažené staticky, sadlo si to, hotovo. Nesprávna montáž, ale funkciu nenaruší.