Eshop lacnestavanie skúsenosti

Ahojte chcem sa spýtať či má niekto skúsenosť s eshopom lacnestavanie.sk. Našla som tam podstatne lacnejšie tvárnice Ytong ako na iných stránkach tak mám troška aj obavy či je ten materiál aj rovnako kvalitný....Ďakujem
Odpovedať
To ti žiaľ nikto nepotvrdí ani nevyvráti, murivo ako také sa predáva na ucelene kamiony a ide priamo od výrobcu žiaden medzisklad, ktorý cenu len zvyšuje.Takže ako a kto vie čo mu v daný deň naložia na konkrétny kamion? Môžeš mať tip top ale aj pravý opak toho, vždy záleží aj ako to upečú a narežú a čo vypusti výstupná kontrola v konkrétny deň. V zimných mesiacoch je produkcia trocha menšia vdaka menším odberom spojeným z požiadavkou trhu. Tým chcem povedať že vtedy je najlepší priestor na dobru cenu ktorý vedia niektoré firmy ponúknuť, vtedy to môže isť dole oproti letným cennikom až o 30´% nižšie. ;-)
Odpovedať
Ahoj,my sme tam dokupovali skridlu na terasu,a v pohode...dokonca sme potom chceli este raz,zaplatili na ucet,no napokon sme nepotrebovali,tak vratili peniaze na ucet...moja skusenost pozitivna ;-)
Odpovedať
ďakujem Vám
Odpovedať
Profilova fotka
Mne tiez nejde do hlavy, ze preco maju taky skok v cenach oproti ostatnym.... ci to neni nejaka posledna trieda,alebo co. Lebo tiez planujem od nich vela materialu kupovat
Odpovedať
@pipulkoo ja si myslím,že ceny majú nižšie z dôvodu toho,že nemajú žiadne skladové priestory,neplatia skladníkov,nič...majú len daku kancelariu,kde prijímajú objednávky a tovar dovezie priamo výrobca/príp.ich špeditér...nám tiež tú škridlu mediteran doviezli maďarský občania...čiže preto nižšia cena,nejde to cez dáke stavebniny,ktoré platia nájom za priestory,skladníkov,šoferov,amortizaciu auta,atd...ale kvalita isto nieje daka druha trieda...aspon ja si myslim...akurát,že treba celu objednavku uhradit vopred na účet...inak všetko OK ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?