Máte skúsenosť s nákupom materiálu z lacnestavanie.sk?

Profilova fotka
Ahojte, nakupovali ste niekto cez tuto firmu? Mate s nimi niekto skusenosti? Maju teraz skvele zlavy na Heluz... len ci je to naozaj seriozne... Vdaka za kazdu skusenost. ;-)
Odpovedať
osobne nie, kamarat od nich bral nejake veci a nebol ziadny problem...btw podobnu zlavu na heluz dostanes myslim aj inde ;-)
Odpovedať
@katarinas ak chces heluz, chod sa opytat aj do stavebnin. take iste zlavy boli aj takto pred rokom a vsade kde sme sa pytali. Ja mam vaccsiu doveru v kamenne obchody, sice s tym nasim predajcom sme zrovna dobre skusenosti nemali. Aj my sme si mysleli, ze na nete ake dobre zlavy su, ale ked sme sa opytali v hociktorych stavebninach davali tie iste zlavy, len to nemaju vypisane na plote, tak sa treba opytat :-D Teraz uz viem, ze tie zlavy su na oblbovanie ludi :-D tie nase heluz tehly nestali ani za 50%ne zlavy :-S
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@tibor123 Kedze forum nie je pre firmy tak rataj s tym ze dozajtra ti vsetky prispevky vymazu :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ja som cez nich kupoval komplet celú stavbu. A bol som veľmi spokojný. Tiež sa zdalo najskôr, že ceny v kamennom obchode dajú také isté. Keď som si, ale požiadal o objektovú zľavu tak inzerovanú ponuku ešte vylepšili (hlavne pri tehle). Mal som aj strach dopredu zaplatiť, ale známi mal už dobrú skúsenosť, tak som do toho išiel. Dopadlo to super aj popukané škridle mi promntne nahradili. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Pridávam našu skúsenosť: rýchle jednanie, telefonicky aj mailom. Cena super, dá sa aj dohodnút, pri poškodenej krytine nebol problém vymenili. Odporúcam
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?