O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Výmena plynového sporáka za nový. Treba odborníka?
Ahojte, viete mi, prosim vas, pomoct? Potrebujem vymenit plynovy sporak - teda najskor odpojit sta…
trinitylex12
Pred 16 rokmi
4
Stavba domu v Sydney - aké rodinné domy sa tam stavajú
ak mate zaujem pozrite moj album...uvidite ake sa stavaju roddine domy (v tomoto pripade prizamne..…
ibe6ube9
Pred 16 rokmi
9
Stavebniny Lovas z Nitry
ahojte chcem sa spýtať či niekto nemá skusenosti zo stavebninami lovas z nitry.
orfeo
Pred 14 rokmi
20
Je potrebné vymerať základy geodetom?
Je potrebne vymerat zaklady geodetom? Ak sa jedna o jednoduchy obdlznik. Nic zlozite. Alebo si moze…
ferka511
Pred 16 rokmi
4
Máte skúsenosť s razenou dlažbou a betónom?
máte niekto skúsenosti s touto technikou úpravy okolia, ak ano prosim napiste, diky
luboskoci
Pred 14 rokmi
15
Ako zistím výskyt radónu v okolí Piešťan?
Prosim poradte ak mate s takouto izolaciou skusenosti.Ako zistim vyskyt radonu v okoli Piestan ak t…
marnpetr
Pred 11 rokmi
7
Akú stavebnú firmu na dom v Stupave?
Ahojte, viete mi niekto poradiť stavebnú firmu? Začíname so stavbou domu v Stupave. Ďakujem
welwetinka
Pred 9 rokmi
12
Čo má obsahovať Oznam o rekonštrukcii?
Ahojte, vedel by mi niekto poradit co ma obsahovat Oznamenie o rekonstrukcii bytu? Ideme prerabat e…
michaelarecht
Pred 1 rokom
15
sponzor fóra
Prefinancovanie úverov
Ahojte,chcem sa informovat ci viete o takych bankach v ktorych prefinancuju uvery - pozicky z inych…
finsluzby
Pred 16 rokmi
5
Ako odstrániť vecné bremeno?
V roku 1998 sme kúpili od mesta byt do OV s tým, že 10 rokov ho nemôžeme predať ani darovať. V súča…
tatty
Pred 16 rokmi
3
Vaše skúsenosti s farbou Finkolora
Chlapik v predajni farby laky nam tuto farbu chvalil, mate s nou skusenosti? Planujeme s nou namalo…
ferka511
Pred 16 rokmi
2
Odťah komínového digestora
Zdravim, ked sme stavali dom, jedina moznost mat odtah von bola potiahnut potrubie s 3 kolenami …
kejsix
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
68
Kde umiestniť práčku?
ahojte, neviem sa rozhodnúť kam umiestniť práčku - či do kúpelne alebo technickej miestnosti, dajte…
mumoo
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
3
4
93
Bungalov 667 od Eurolineslovakia
Ahojte. Chceme stavať bungalov 667 od Eurolineslovakia - kto ho už má postavený resp. stavia?Radi b…
zirafak
Pred 14 rokmi
6
Máte niekto fotky domu s pultovou strechou?
Ahojte, stavia niekto dom s pultovou strechou? Resp. ma dokonceny? Vo fotoalbumoch som nenasiel zia…
11jarka
Pred 8 rokmi
1
2
...
3
88
Ako získať sociálny byt?
Dobri den!JA by som sa chcela opitat ci by mi niekto nemohol pomoct s ty, ako postupovat pri ziados…
maria123
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
65
Údržba sprchového boxu
Ahojte, neviete mi niekto povedať ako náročný je na údržbu sprchový kút - resp. sprchový box s čier…
katrin21
Pred 15 rokmi
23
Aký materiál na veniec do exteriéru?
Páčia sa mi vence na dverách, ale ja mám vchodové dvere z dvora a tak by som chcela veniec na malú …
fajoska
Pred 16 rokmi
2
Spevnenie základov kamenného domu. Ako spevniť?
chcem sa spýtať či má niekto skúsenosť so zvetraným kamenných základom domu, ako ho spevniť? stena …
ferka511
Pred 16 rokmi
2
Aká je pokuta za stavbu bez stavebného povolenia?
Už mám podanú žiadosť na stav.povolenie ale musím čakať 3-4 týždne. Ak začnem základy ešte pred sta…
yaninca
Pred 14 rokmi
23
Tradičný alebo moderný štýl zariaďovania domu?
ahojte aky styl zariadenia domu ci uz kuchyne obyvacky alebo aj ostatnych izieb je podla vas lepsi?…
julkas
Pred 16 rokmi
1
2
...
...
3
4
100
Kde kúpim biely nábytok do detskej?
Vedel by mi niekto poradit? Potrebujem kupit biely nabytok do detskej izby. Dakujem
vrbenak
Pred 12 rokmi
7
Dá sa v Poľsku platiť kartou a eurami?
zajtra idem na tovar do Polska a chcem sa uistit, ci nie je problem platit kartou alebo vybrat niek…
zuzhim
Pred 16 rokmi
3
Ako je to s kúpou časti pozemku od štátu?
Ahojte, mam taky mensi problem, ani nie problem, ako obavy.. Rozhodli sme sa s priatelom kupit poz…
haliegro
Pred 16 rokmi
7
Renovace dveří s Portas
ahojky stavebníci, nemáte náhodou někdo zkušenost s firmou Portas ohledně renovace dveří?budeme měn…
majina.b
Pred 16 rokmi
3
Poradíte mi pri výmene radiátorov?
Ahojte, potrebujem poradit. kupil som byt, v ktorom potrebujem vymenit radiatory. Neviete, ci je j…
zwalsh
Pred 10 rokmi
10
Je naša zmluva platná?
ahojte,potrebovala by som radu... pred nedavnom som mala prenajaty byt. Zmluva bola zostavena len …
janka12341
Pred 16 rokmi
4
Keramický alebo betónový strop?
Ahojte,rozhodujem sa aky strop mam zvolit na bungalov.obvod. mury tehla 38. Porotherm keramicky al…
seby
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
64
Ako správne vyrezať dieru na drez v pracovnej doske?
Ak ste to už doma robili svojpomocne, tak mi poradte, či si mám na niečo dávať pozor. Viem len, že…
violetka1
Pred 16 rokmi
4
Cena elektrického projektu
Ahojte, prerábame starý rodinny dom a máme neskutočné problémy s elektrikou. Bývalý majitelia ele…
vrajmantak
Pred 12 rokmi
10
1
2
…
3587
3588
3589
3590
3591
…