Stavba domu v Sydney - aké rodinné domy sa tam stavajú

ak mate zaujem pozrite moj album...uvidite ake sa stavaju roddine domy (v tomoto pripade prizamne.....tzv bungalov na slovensku) v sydney.
Odpovedať
ahoj, na nase pomery, to je obrovsky dom :-o , ale viem, ze tam to je normalka, tiez sme boli s manzelom v sydney, a boli sme aj na jednej stavbe, zdalo sa mi to hrozne cudne, tie vsetky stenove konstrukcie, vsade plno kablov a trubiek na centralny vysavac, klimatizaciu a tak. je to velky rozdiel, stavat v nasich klimatickych podmienkach a tam. ale je to tam super, dufam, ze sa este raz vratime ;-)
Odpovedať
:) rozdiel to je, halavne v tom ze na sk mas "poriadne mury" a tuna to vyzera akoby to stavali zo zapaliek:))
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, pekny ;-) a jaky mate rozmer domu? to na obrazku neni k precteni :-D a jeste by me zajimalo co je home theatre :-N a jak jste na to s cenou? predpokladam, ze stavite na klic,....
Odpovedať
ahoj rozloha 29sq co je zhruba 290 m2. stavba na kluc ale clovek moze robit upravy len to samozrejme potom stoji viac. cena...240 tis dolarov. to bez pozemku. ha ha . ak sa nemylim dlzka je okolo 21m a sirka 15m? home theater je akoze kde je len tv a dvd atd. ale clovek tam moze dat co chce :)
Odpovedať
to mate teda super, na ten obrovsky dom to je strasne nizka cena (ak pocitam s kurzom 16 skk, tak to je len 3,8 mil.) a dokonca na kluc :-o. My ideme stavat necelu polovicku toho, t.j. cca 138 m2, a na kluc to malo stat 3,3 mil ]-( , dufam, ze to zvladneme svojpomocne lacnejsie. Nielenze tam mate super klimu, este aj na stavbe domu usetrite a o kureni ani nehovoriac ;-) Ale zase predpokladam, ze ta lokalita je niekde na kraji mesta, lebo nasi znami si teraz chcu kupit v centre sydney dom, a hovorili, ze 3 izbove sa zacinaju od 600tis dolarov.
Odpovedať
zaujimave... iny pohlad na stavbu... uz sa tesim na dalsie foto ;-)
Odpovedať
hej je to na okraji, v meste (rozumej sydney ako take) nove domy moc nejsu, terasove domy idu od tych 600 ako si hovorila. s vyhladom na more drahsie...no a samo ze aj niektore okrajove stvrte su drahe. neda sa to posudzovat podla ceny stavby ale ceny pozemku. ja naivka som si myslel ze sak australia velky kontinent bude lacna poda, ale no naivita ma hned presla. len tak mimochodom pozemok bol 215 tis rozloha 600m2...a samo mam poziku:((( hehehehe...ozaj do centra mesta je to po dialnici hodina..he he ...nieco ako z blavy do leopoldova. sydney je strasne rozlahle s mnozstvom stvrti ktore maju svoje vlastne centra atd. dalsie fotky zajtra..dnes doviezli okna a konecne to oplotili. nastastie je to poistene lebo baraku o dve ulice nizsie ukradli posuvne dvere na terasu...len tak mimochodom uz ich mali nasadene. a dalsiia "zaujimavost...nadrz na dazdovu vodu 5000 l musi byt, a my sme este v tzv bushfire zone...co sice nechapem lebo tam moc lesov naokolo nieje....tak tam musia byt este dalsie upravy...ako...utesnene dvere (aj garaz) ocelove siete proti hmyzu atd. co sa klimi tyka....dnes rano tu bolo 2C vecer byva momentalne 11 stupnov. je tu vlhkejsi vzduch tak je tu zimu dobre citit:) no a samo ze o dvojsklennych oknach tu clovek moze len snivat....totu nieje standard.
Odpovedať
http://stavbadomuvsydney.blogspot.com/
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?