O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Hodí sa k svetlej dlažbe tmavá špárovačka?
Ahojte, rada by som vedela váš názor na tieto dve otázky: - hodí sa k svetlej (béžovej) dlažbe 33x…
bubikbubik
Pred 7 rokmi
14
Pozemok pri Prešove
Je neuveritelne tazke najst pozemok pri Presove za rozumnu cenu.... :(( neviete o niecom?
tinika
Pred 13 rokmi
1
2
36
Koľko spotrebujete pri kúrení peletovým kotlom?
Kúri niekto kotlom na pelety a ake boli počiatočné náklady , približne koľko ton peliet spotrebujt…
juraj_duresko_kollarik
Pred 3 rokmi
29
Nutná sieťka na PORFIX?
Ahojte! Rozhodli sme sa pre murovanie z Porfixu - kvôli cene. Je pravda, že pod omietku na PORFIX j…
topvideo
Pred 12 rokmi
14
Ako zistím, či je pozemok vyňatý z pôdneho fondu?
Kupujeme pozemok a boli sme upozornení na to že sa stáva že predávajúci (aj väčší developeri) nieke…
yaninca
Pred 15 rokmi
13
Je lacnejší sadrokartón alebo tatranský profil?
Vedeli by ste mi prosim poradiť, čo by vyšlo lacnejšie na šikminy do podkrovia, sadrokarton, alebo …
oondrejj
Pred 12 rokmi
9
Ako pekne prepojiť úžitkovú a okrasnú záhradu?
Na pozemku pri dome sme si z travnika vyclenili plochu cca 9x12 m na uzitkovu zahradu, ako sme vsak…
pocem
Pred 14 rokmi
11
Volám sa Jana ...stavba domu
Ahojte, volám sa Jana, som z Banskej Bystrice a tu neďaleko v dedine začíname stavať náš domček, …
andula30
Pred 15 rokmi
1
2
...
3
65
sponzor fóra
Najlepšia správcovská spoločnosť v Bratislave
Dobry den prajem, velmi by ste mi pomohli s tipmi na dobru spravcovsku spolocnost, ktora sprav…
lana015
Pred 7 rokmi
4
Zazelenali vám múry?
Po tohtoročnom "úžasnom", priam ideálnom počasí na stavbu nám ozeleneli múry na styku so stropom,pr…
macka23
Pred 15 rokmi
4
Biela farba na drevo
Viete mi niekto poradit, aky nater / farbu treba kupit, ked ju chcem pouzit do interieru na cast dr…
mjullerr
Pred 9 rokmi
30
Oranžový dom na križovatke ulíc v Košeci?
Opäť sa odvolávam na dedinku Košeca, je v nej plno krásnych domov, tentoraz ma však za srdce chytil…
majkaa76
Pred 15 rokmi
2
V akej vzdialenosti mať látkovú sedačku od krbu?
mame malu obyvacku a radi by sme tam zmestili aj sedacku a krb. vie nam niekto poradit v akej vzdia…
martinake
Pred 15 rokmi
5
Čomu sa pri stavbe domu vyhnúť?
Mňa by zaujímalo, čo by ste spravili inak ohľadom domu, čomu sa majú ostatní vyhnúť, poradte. ;-) ,…
nikusikhome
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
9
10
295
Overené, zodpovedné stavebné firmy
Ahojte. Hľadám dobrú stavebnú firmu na výstavbu bungalovu hlavne cenovo prístupnú :-D Prosím ak m…
josinko
Pred 1 rokom
1
2
...
...
8
9
241
Aký systém na zasklenie balkóna?
Aký systém je podla Vás najvhodnejší na zasklenie balkóna zo severnej časti..?????????? 8-)
modrybalkon
Pred 6 rokmi
31
Suchý poter a váš názor
Zdravím všetkých, mám v pláne robiť v novostavbe v novembri potery a nechcem čakať mesiac kým vyzri…
vader100
Pred 10 rokmi
4
Spoločnosť BAU holding. Aké s nimi máte skúsenosti?
ahojte, viete mi podať referenice, skúsenosti odporúčania pripadne negativne skúsenosti - reklamáci…
stefan222
Pred 5 dňami
1
2
...
...
29
30
892
Aké mate skúsenosti s firmou Euroline?
pretože s manželom chceme stavať domček a najviac Nás zaujali domčeky z tejto firmy.
petogen
Pred 14 rokmi
7
Akú pôdu na zavážanie?
Ahojte, potrebujeme zavazat skoro az 80cm vysku na celom pozemku... aka poda je najvhodnejsia? Ludi…
jan45
Pred 15 rokmi
2
Ahojte mamičky! som tu nováčik "mrnko"
Ahojte mamičky! som tu nováčik, ale často som si čitala odtialto diskusie a čerpala z nich. (aj ked…
ooo
Pred 15 rokmi
2
Aký betón je potrebný na základy?
beton a základy
ferka511
Pred 15 rokmi
7
Aké hlboké by malo byť wc pri dverách dovnútra?
Máme naprojektovaný samostatné WC ( hlbka 1,7m) so závesným záchodom a dvere 60 sa otvárajú do vnút…
silvika.cs
Pred 15 rokmi
7
Aký bungalov na úzky a dlhý pozemok?
Ak niekto ma nejaky domcek na takuto vymeru alebo ak o niecom viete dajte mi prosim vas vediet.Potr…
4nika10
Pred 5 rokmi
1
2
36
Akú stenu k bordovej sedačke?
ahojte, vie dat niekto tip ako zladit steny k bordovej kozenej sedacke? ide o obyvacku v byte, obdl…
matkis
Pred 15 rokmi
1
2
...
3
79
Kde kúpim bielu dvojposteľ?
Ahojte, prosim vas, mate niekto bielu dvojpostel ? Pozerala som obchody s nabytkom, ale zohnat up…
dodog
Pred 15 rokmi
2
Dá sa skombinovať podlahovka a kotol na pelety?
ahoj, má niekto skúsenosť s podlahovým kúrením a kúri iba kotlom na pelety? Dá sa to skombinovať? Z…
poliacik321
Pred 15 rokmi
2
Zafarbila sa nám umývačka riadu od tabliet. Čo s tým?
Prosim o radu,v umyvacku riadu sa mi zafarbilo cele plastove vnutro. Neviem, cim to je, mam podo…
irise
Pred 13 rokmi
7
Teplovzdušná krbová vložka Edilkamin Acquatondo?
Dobry den, chcela by som sa opytat, ale mate skusenosti, ci uz pozitivne alebo negativne s tymto pr…
mgx
Pred 13 rokmi
13
Má niekto obývačku s kuchyňou s výmerou 36 m?
V miestnosti umiestnime aj malé schodisko do podkrovia a menší krb? Viem, že to je dosť malá výmera…
andrejo
Pred 15 rokmi
6
1
2
…
3517
3518
3519
3520
3521
…