Aký bungalov na úzky a dlhý pozemok?

Profilova fotka
Ak niekto ma nejaky domcek na takuto vymeru alebo ak o niecom viete dajte mi prosim vas vediet.Potrebujem domcek pre 4clennu rodinku,naj do 150m2. Dakujem za kazdy jeden komentar ;-)
Odpovedať
1
2
ahoj, my mame bungalov 11x21 metrov s vysekom na terasu. Bol to individualny projekt. Zastavana plocha 180 m2, uzitkova 149 m2. Podorys mam v albume.
Odpovedať
my mame od Euroline - Bungalov 75, rozmer 9,5x14m ale je to mensi bungalov 106m2 uzitkova plocha. Myslim, ze v katalogoch roznych spolocnosti urcite nieco najdete, vsetko zavisi aj od orientacie domu, odstupov od susedov, cesty a pod.
Odpovedať
Ahoj my máme z prodomu bungalov č.25,s rozmerom 9x17,5.Trochu síce zmenený,ale máš tam 2 detské izby :)
Odpovedať
Profilova fotka
uprimne neviem ci das bungalov na 14 metrov siroky pozemok... vela zavisi od situacie priamo toho pozemku od susednych stavieb a pod. lebo ak aj zobereme ze dodrzis zakonne odstupy co je 2 metre od hranice z jednej strany a 4 metre z druhej strany ak je tam dom a na tu stranu ziadne okna tak ti ostane sirka domu max 8 metrov a to este z tym ze z jednej strany nebudes mat moct okna z obytnych miestnosti... naprv sa treba informovat na stavebnom urade ake odstupy stavieb povolia... a potom to riesit s architektom.. na takyto typ pozemku vela bungalovov nie je
Odpovedať
suhlasim s maznacik007 - nam napriklad susedia povolili ist k nim blizsie (1,5 m a 2 m), ale nase domy nestoja na rovnakej urovni t.j. kde ich dom konci, tak nas zacina. A okna sme zo strany susedov davali ale iba podlzne a vo vyske, takze sukromie vsetkych zostalo zachovane a predsa su miestnosti svetle.
Odpovedať
My máme takisto dom postavený na 14-15m pozemku,taktiež to máme sko evikg,kde susedov dom končí,tam náš začína,odstup je od nich 2m.Okná máme k nim do dvora 2kusy a dali sme výplň dubovú koru.Oni nevidia k nám a my zase k nim,a takisto je svetlo ako pri normálnom okne.
Odpovedať
co som videl v projektoch tak hubice dvory maju uzsie pozemky a maju tam rozne typy domov na take pozemky. skus si to pozriet a mozno sa inspirujes.
Odpovedať

Odpovedať
ahoj my mame ťiež dlhy a uzky pozemok a staviame bungalov 14 od prodomu ale sme ho zväčšili o jednu izbu a kotolnu
Odpovedať
Profilova fotka
tomaslucka, co povies na tieto? Ten druhy mame postaveny na ulici, je v svetlozelenej farbe a doplneny tehlickovym obkladom, vstup posunuty dopredu, takze maju vacsiu vstupnu miestnost. Velmi pekny...
Odpovedať
Profilova fotka
@katarinas zdravim odkoho su tieto domceky? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Caute ludkovia dakujem za vase rady a nazory,viem ze to nieje lahke usadit domcek do takychto rozmerov ale preco nevyuzit pozemok ak vam ho daju tak povediac viac menej zadarmo :)Stale to bol nas sen tak dufam ze sa aj s vasou pomocou k nemu dopracujeme.Mame sice cosi nacarbane ale ten projekt co tu dala katarinas sa mi paci asi viac :) tym som nechcel nikoho urazit som velmi rad za kazdy jeden prispevok ktory sa tu nachadza este raz dakujem a dufam ze ak niekto este co si ma tak to tu prihodi...Super forum....dakujem 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahoj.náš pozemok je o výmere 15metrov šírka a dlžka 30m.Máme projekt z www.domnamieru.sk, ALFA 105.Sú tam veľmi pekne projekty.Popripade skúste pozrieť PROMIPROJEKT,PRODOM. Držím palce pri výbere. :-) :-) :-)
Odpovedať
Kami87 Váš budúci dom je veľmi pekný jednoduchý zobraz pôdorys ak môžeš.
Odpovedať
http://www.kombiprogram.sk/AKCIA.387....
Odpovedať
ferka511 ďakujem.už sa teším keď ho dokončíme a budeme bývať budúci rok....
Odpovedať
ja mám pozemok 13m a domček má rozmery 10x22m :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@reniqe Ten prvy je zo stranky domnamieru.sk , Delta 125, druhy je od Promiprojekt Laguna 25 ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ahoj tomaslucka, myslim si, ze aj na pozemku o sirke 14 m sa da postavit pekny bungalov. My mame pozemok 14x 150m pricom v prednej casti zahrady mame rodicovsky dom a my staviame v "zahrade". Projekt sme si navrhli a projektant nam ho zakreslil. Nas bungalov ma rozmer 10x20 m a ma jednoduchu strechu vzhladom na financie. Taktiez mame 4 izby, velku kuchynu a aj zimnu zahradu, je ciastocne podpivniceny. Vidim ze datum tvojej otazky je este minuly rok, tak asi uz mas aj projekt, ale ak by ta zaujimalo riesenie nasho domceku rada poslem navrh.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@tina1703 tento návrh by zaujímal mna :) velmi by ma potesil :) a ak smiem vediet kolko potom stoji projekt ak si ho dam sama zakreslit projektantovi ???
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@milan395 a ako sa to podarilo? my mame vo vyhlade pozemok široky 11m len nevieme aky dom tam dat ked su tie super zakony o hraniciach od domu ]-(
Odpovedať
@evikg ahoj evikg chcem poprosiť o nejaké fotky tvojho domu a aj ten pôdorys.Nejako som sa dostala k téme bungalov na úzky pozemok a našla som tvoju odpoveď + nejaké fotky čo zachytávajú len kúsok domu vidím,že je bez strechy tiež máme ten problém z úzkym pozemkom a hladáme moderný dom šírka max. 11 metrov. Ďakujem Eva
Odpovedať
Profilova fotka
Pozrite si stranku www.domowy.pl urcite sa tam take najdu.. ja mam tiez pozemok 15 x 26m a tam som nasiel kopec rieseni ake by mi vyhovovali.
Odpovedať
Profilova fotka
@milagros Vcera som prave pozerala domceky od Aphausu - je tam jeden projekt Kokiu - tam je sirka domceka 7 m, no ten je poschodovy. A potom este druhy domcek Ewi, ktory ma 7,5 m x 17 m - jednopodlazny, dve detske a spalna (okolo 14 m2), priestranna obyvacka s kuchynou plus dve kupelky - netusim, ako sa to tam pomestilo, ale vyzera to vskutku dobre :-) @evi77 A taktiez Guquin ma rozmery 9 x 15,5. Ale aj tie dve vyssie spominane -tie su take ozaj moderne.
Odpovedať
Profilova fotka
@blondiee83 dik
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Dobry den. Prosim vas nemate niekto projekt domu na uzky pozemok mam s tym velky problem neviem aky dom postavit mam 14 m siroky a 40 m dlhy pozemok. Poradte prosim popripade fotky nejakych domov.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?