Akú stenu k bordovej sedačke?

ahojte, vie dat niekto tip ako zladit steny k bordovej kozenej sedacke? ide o obyvacku v byte, obdlznikova. na dlhsej strane su dvere a rohova bordova sedacka, oproti len TV. na kratsej strane okno, protilahla stena je prazdna. vsetky steny su biele. mame bordovo-strieborny obraz, zatial nezaveseny, a uvazujeme nad tapetou. na ktoru stenu dat tapetu a akej farby, a na ktoru stenu dat obraz? dik za rady.
Odpovedať
Profilova fotka
aj bordovu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna za sedacku treba dat farbu do kontrastu, cize svetlu...a tmavsiu, napr. tu bordovu, tak tu len na ine steny, napr., za ten TV.. kamarati maju bordovo cervenu sedacku a maju biele steny, bordovy obraz a oproti je stena bordova.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano tak som to myslela pochopitelne, nie za sedacku, ale oproti, teda za tv. ostatne svetle...
Odpovedať
Profilova fotka
pripájam sa !!! jedna stena tmavšia, dobrá by bola tá bordová, a ostatné biele , alebo biele tapety s nejakým vanilkovým vzorom
Odpovedať
Profilova fotka
K bordovej sa veľmi hodí šedá.Urobila som ti paletu farieb, ktoré sa hodia k bordovej.
Odpovedať
Profilova fotka
no hej, Evi, ale to je taka kancelarska kombinacia, alebo skor na fasadu.. do bytu pre mna osobne e-e
Odpovedať
Profilova fotka
To vôbec nie je kancelárske. Bledošedá k bordovej je pekná aj v byte. No počkaj, ak nájdem dáky nádherný obrázok!!! :) Odpadneš!
Odpovedať
Profilova fotka
no daj :)
Odpovedať
Profilova fotka
ono, ja ti verim, ze je to pekna kombinacia, hlavne ked je taka uplne svetlucka seda,ale pre mna do bytu moc nie..ja sedu moc nemam v laske...... sedu ako taku :)
Odpovedať
Profilova fotka
neposobi to tak teplo s tou sedou, ale to je asi vecou kazdeho vkusu...ako napriklad modre, zelene obklady v kupelni a podobne... tiez su teple ine farby, zlta, cervena, oranzova, bezova.... ale komu sa paci, kombinacne sa to hodi, je to pekne :-) :-)
Odpovedať
mne sa tá kombinácia so sivou páči viac ako bordová s béžovou. K farevnej škále od designe by som ale miesto tej cyklamneovej vpravo nahradila bordovo-fialovú (takú baklažánovú)...
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 na odpadnutie to nie je, ale farby sú tie ,ktoré som myslela, no neviem aká tam bude podlaha. -pridala som aj bez šedej
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja by som dala zltu stenu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ešte zopár foto a končím......
Odpovedať
v prvom rade si myslim, ze nie je bordova ako bordova. bolo by dobre vidiet fotku, aby sme vedeli o ako bordovu sa jedna. Ale v zasade sa velmi priklanam k odporucaniu @designe3. Myslim, ze z tej palety farieb, ktore ponukla, na tmavo sivu treba velku odvahu, to sa asi nie kazdy odvazi, plus pri takych odtienoch je potrebne asi aj aby bol priestor vacsi, nech ho vysledny efekt "nezosmutni". Ale svetlunke odtiene sivej, pripadne kapucinovej, ktore posobia takmer bielo, a predsa to nie je biela, ktora moze byt pre niekoho nudna (pre mna urcite nie) su myslim akceptovatelne, vkusne a nie otrepane, lebo nie kazdeho dnes tieto farby napadnu. Mozno si to len ja namyslam, lebo mne sa siva zacala v poslednej dobe velmi paci, ale podla mna za kratko bude tato farba bude velmi in - tak ako je dnes biela (ked sme si pred 3 rokmi vymysleli cisto bielu kuchynu, malokto to chapal a dnes je biela kuchyna pomaly kazda druha). Zaroven, ak sa rozhodnes pre svetlo sivu, pripadne kapucinovu, mozes to (samozrejme citlivo a v zavislosti na konkretnom odtieni bordovej) dokombinovat s dalsou farbou. V pripade ak si k bordovej zvolis nejaku inu, vyraznu farbu, mala by si to tazsie a mozno uz moc prekombinovane. pre inspiraciu a povzbudenie k sivej pridavam aj ja par krasnych obrazkov: bordova a siva (farebnu kolaz mi darovala designe do mojho "šedého" albumu):
Odpovedať
a tu bordova a kapucino/bezova/farba dreva:
Odpovedať
Profilova fotka
kto to tu haní bordovo-bielo-sive kombinacie? budu lietat facky!!!!! ]-( ]-( ]-( :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si uz davnejsie spravila take moje kolaze...a presne v tychto farbach :-N :-N :-N akoze nesmejte sa, je to take neprofesionalne...ale co...na uctovnicku dobre este :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@hanka_april na účtovníčku až moc dobré
Odpovedať
@hanka_april práve duša účtovníka musí mať nejakú duševnú potechu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@anairda je pravda, že by sme to museli vidieť v širšom kontexte. Do akého priestoru to ide, aký štýl zariadenia bude v interiéry, veľkosť interiéru, pre koho je robený, kto v ňom býva, aké farby majitelia preferujú. ...... Tých otázok je strašne veľa. Béžová farba je určite teplejšia a na bývanie a pocit príjemnejšia. Máš pravdu, že do malého priestoru aj vhodnejšia.Trošku šedej tam však nezaškodí.
Odpovedať
@designe3 presne, hlavne nemozne je odpovedat na tie detaily, ako kam umiestnit obraz. @hanka_april podla mna pekna kolaz, nemas sa za co hanbit, si sikovna :-) este ma napadlo, vyssie baby pisali, ze namalovat jednu stenu bordovu. toto sa mne velmi nepozndava, nejak predpokladam, ze ked sa aquamineralka snazi prisposobit farby a rozmiestnenie prvkov sedacke, tak asi chce, aby ta sedacka vynikla. v pripade ak bude este jedna stena bordova, sedacka by nemala uz v interieri take velke slovo, pripadne mohlo by tam byt tej bordovej (ako tmavsej farby) prilis vela.
Odpovedať
Profilova fotka
@hanka_april jaaaaa :) ta kolaž je dobra, aj farby:) nie je tak siva:) teda aspon ju nevnimam :) evi: no som hovoriĺa, ze to nie je mooja salka kavy.. mne sa ta siva k tomu nehodi domov, by som sa tam citila ako v praci, proste siva u mna nie..... max vo forme nerezu ju znesiem:) tinatin: a prave s baklažanovou by to bolo uz mooooc tmave... prave ta jasna cervena to rozjasni :) tak vidite, nezhodneme sa v tomto :) ale to je normalne:)) v pohode:)
Odpovedať
Profilova fotka
@hanka_april tá koláž je priam perfektná. To sú nábytky z tvojho budúceho interiéru? Mne sa inak veľmi páči keď tu chytíme tému, ktorá nás nadchne. Farby sú asi téma , ktorou by sme tu popísali celé strany. Zakladám Color fan club. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
evi, ty si zlata :-) :-D
Odpovedať
bananovo zltá
Odpovedať
Profilova fotka
ano , jemne zlta moze byt.. v praci mam jeden obrazok z kadernictva, kde maju take steny, skusim zajtra...zatial toto, aj ked to hadze trochu uz do inej farby....do fialova, ale je to zaujimave.. teda samozrejme nie pre minimalistov :)
Odpovedať
Profilova fotka
jej dakujem, ste zlateee 8-) Evi, no snazila som sa najst nieco cenovo dostupne tak pre zaciatok :-) napriklad ta seda Ikeova sedacka sa mi velmi paci....zatial mam este bielu z bytu, ale urcite chcem potom sedu....a na bordovu kozu dat potiahnut tie kresielka, co sme sa raz bavili, ze mam - tie "lavorove" :-N a potom uz len nejaku bordovu plastiku alebo velku misu na ten moj betonovy pult do kuchyne a to uz bude bordovej aj dost....asi...uvidim :-N Inak Evi ty a Adrianka mate krasne obrazky x-) x-) x-) aj ja chcem ist do fun klubu :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Evi, pamätas si na nasu debatu o Klimtovi a betone...ze sa ti to nezda....nasla som ten obrazok, kde sa mi to hrozne pacilo, teraz som si na to spomenula....tak prikladam ;-) a daj vediet, co si myslis :-)
Odpovedať
baby dik, dali ste mi dobry tip s tou bleducko sivou. sedacka ma priblizne takuto farbu, mozno je dokonca este trosku tmavsia. obraz je bordovo-cerveno-strieborny, je dost velky a vyrazny, takze na by sa mozno hodil na bledosivu stenu. nechceme velmi experimentovat s vyraznymi farbami, aby tam tych vyraznych veci nebolo az prilis. je to obyvacka v byte, 3,5x 6m a nabytok zatial nie je ziadny, no ani ho tam vela neplanujeme, max. tak mozno nejaku malu obyvackovu komodu alebo policu.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?