O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Krasna fenka Nemecky ovciak
Velmi urgentne haladam novy milujuci domov fenke NO ma 3 roky doteraz strazila areal v Petrzalke.Bo…
tensy
Pred 11 rokmi
1
Aku pracku odporucate?
Ahoj :) planujem kupu pracky, a kedze ta stara mi sluzila celych 17rokov tak som uplne stratila pre…
roxana280
Pred 10 rokmi
11
Čo je najlepšie na zateplenie novostavby
Dobrý deň vedel by mi niekto poradiť čo je najlepšie na zateplenie novostavby mne sa polystyrém moc…
smajly
Pred 10 rokmi
24
Chata na drevených pilotoch
Dobrý deň,chcem si postaviť montovanú chatku cca 40 štv.metrov na drevených pilotoch.Potrebujem sta…
slavoslav
Pred 11 rokmi
3
Cena za m2 Knauf Rotband
Dobry ..chcem sa spytat ci nemate niekto info ohladne ceny za m2 vnutornej jednovrstvovej omietky …
slavoslav
Pred 11 rokmi
4
Cementova stara skridla na cestu
Ahojte, mam totalne rozbitu a rozbahnenu pristupovu cestu. Preto zhanam tuto skridlu. Ak by ste ved…
architekt3213
Pred 11 rokmi
4
Niekto na znizenie stropu zo sadrokartonu z Ke a okolia?
Hladam niekoho alebo nejaku firmu,ktora sa venuje sadrokartonovym pracam. Potrebujem znizit strop v…
ywana15
Pred 11 rokmi
2
Ako najvhodnejšie izolovať plochú strechu
Ahojte strecháči. Mám momentálne dilemu ako najlepšie zaizolovať plochú strechu. Skladbu strechy ch…
blacksr
Pred 11 rokmi
6
sponzor fóra
Obehove cerpadlo na kureni
V obrazku som nacrtol ako mame zapojene cerpadlo na kureni (kurime plynom, kotol neaky starsi DESTI…
dorwin
Pred 6 rokmi
27
Elektricka pripojka na prud 110V az 240V
Chcela by som sa opytat odbornikov - elektrikarov, kedze sme uplni laici a nerozumieme sa do toho..…
rencakm
Pred 11 rokmi
28
Krbova vlozka JOTUL 500 CB
ahojte ma niekto tuto krbovu vlozku ak ano sem s postrehmi dakujem, vsetci my hovoria ze je velmi m…
majkoj
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
77
Zateplenie betonovej stropu v dome
Zdravím. Chcel by som doma zatepliť betónový strop zvrchu. Rozmýšľam nad izoláciou ISOVER DOMO hrúb…
cuthalion
Pred 11 rokmi
8
Knižnica - Ktorý stolár by toto zvládol?
Rada by som dostala cenovú ponuku a našla niekoho (Nitra a okolie), kto by zvládol spraviť takúto k…
jamk1
Pred 11 rokmi
5
Aký mraziak na pečivo ???
ahojky, možno niekto to poznáte a niekto zas ani nebude tušit o čom píšem. máme doma z tých drahšíc…
bibi23
Pred 10 rokmi
8
Trojuholniky na vystuzenie korpusov
Ked mi doviezli kuchynu z Decodomu, par skriniek neviem preco uz bolo dopredu zlozenych - tieto skr…
antonmesaros
Pred 11 rokmi
6
Tipy a rady pri kupe kuchynskych spotrebicov
Mili modrostrechaci, budeme kupovat spotrebice do kuchyne, chcem vas poprosim o rady, co si mam vs…
bmimuska
Pred 10 rokmi
6
Je pravda ze norma vraví o minimalnej sirke obvodoveho muriva 40cm?
Zdravim. Vcera mi jeden znami povedal, ze nech si dam bacha pri výbere muriva na obvodove murivo, c…
zero07
Pred 10 rokmi
17
Zatazenie folie Fatrafol
Po vikendovom vetrisku uvazujem nad tym, ze by som na pultovu strechu so sklonom 7.5 stupna, na kto…
jan45
Pred 11 rokmi
10
Trnava: čo hovoríte na novostavbu zelené atrium Trnava: čo hovoríte na novostavbu zelené atrium - lo
Trnava: čo hovoríte na novostavbu zelené atrium - lokalita stefana moyzesa? nie je to tam rušné?
ziskad
Pred 10 rokmi
5
Sklokeramická doska
zdravím, prosím o radu... mám sklokeramickú dosku Whirpool AKT 813 a nefunguje mi jedna s platní...…
duzu
Pred 11 rokmi
3
Kto poradí elektrikára od Piešťan/Hlohovca
Ďakujem
elektronitra
Pred 10 rokmi
6
Plotové tvárnice, ktoré sa lepia - nezalievajú betónom
Zdravím Vás ... chystáme sa stavať plot z plotových tvárnic... Na nete sme našli toto: http://www.t…
jaro313
Pred 4 rokmi
1
2
34
Pracka problem
mame od známých lg pracku,tesili sme sa ale teraz neviem dke ma problém po par tyzdnoch prestava zm…
blackomt
Pred 10 rokmi
9
Izolacia stropu
Ahojte ideme izolovat strop na bungalove, a chcem sa spytat ci je treba dat este nieco nad izolaciu…
praoteccech
Pred 11 rokmi
2
Samovolne spustenie ohrevu vody v zasobniku
Zdravim, potreboval by som poradit, pripadne vysvetlit. Mam podlahove kurenie, kondenz. kotol Gemin…
nadro
Pred 11 rokmi
6
Oblozenie geberitu a osadenie wc v akom postupe?
Asi blba otazka, ale ked sa obmuruje geberit, (alebo o-sdk v nasom pripade..), tak sa ma hned nasad…
skolaokupelniach
Pred 10 rokmi
4
Zateplenie chaaty
Prajem pekný slnešný, mrazivý predvianočný deň. Potrebujem poradiť, či môžem na novostavbe chaty, z…
philos
Pred 11 rokmi
2
Zimna zahrada od firmy Forvin
Velmi sme sa tesili na zimnu zahradu. Bola to nemala investicia. Okrem toho, ze nedodrzali vela z t…
kuratko22222
Pred 11 rokmi
2
Nedavajte si robit od firmy Forvin
Mam od nich zimnu zahradu. Zmluva bola podpisana v maji, nedodrzali termin dohodnuty v zmluve, uz d…
dodop61
Pred 10 rokmi
3
Spustil som podlahove kurenie a čerpadlo v rozdelovači my dost hučì prečo
Ten rozdelovač je v spalni tak to mi dost vadi
gkrivanek
Pred 4 rokmi
19
1
2
…
2523