Pracka problem

mame od známých lg pracku,tesili sme sa ale teraz neviem dke ma problém po par tyzdnoch prestava zmykat , je len na 5kg pradla tak sa musim krotit kde ju nakladam,ale prestala zmykat zasekne program , nemali sme ju vyvazenu a stále asi enni uplne perfektne ,tak sme ju zapreli medzi skrinky a stenu a stoji pevne,moze byt ze je zle postavena? ze trucuje? alebo vela pradlom? dik za rady odborníka ..
Odpovedať
@mamakaja tie skrinky sa musia radovat, ked ta pracka zacne na plne pecky zmykat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mamakaja a čo tak obrátiť sa na servisáka od lg?
Odpovedať
Profilova fotka
Ked date vela pradla nevyzmyka dobre.Ja mam whirpolku a na 5 kg pradla,stane sa ze dam viac pradla a ked dozmyka je dost mokre.Rozdelim na dva razy a pradlo sa vyzmyka super.
Odpovedať
@kuratko22222 dakujem konecne niaka odpověď ,asi to bude problém .diik
Odpovedať
a preco ju dobre nevyvazite? v com je problem? vodovaha a minuta roboty....
Odpovedať
@mamakaja Ahoj. Jedna věc je vyvážit , čili usadit pračku do roviny a druhá věc je schopnost pračky při ždímání si prádlo v bubnu vyvážit tak, aby pračka necestovala po prádelně. Je celkem jasné, že vyvážení plného bubnu prádla je pro elektroniku velký a někdy neřešitelný problém. Snížení množství prádla třeba na polovinu většinou tento problém vyřeší. Někdy se ale stává, že se z prádla udělají velké nerozmotatelné koule a to pračka ani nezačne ždímat a pořád jen neúspěšně vyvažuje. Tedy aspoň ty lepší pračky. Někdy méně ( prádla ) znamená více ( ždímání ). :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@praoteccech ahojky a dakujem asi to bol problém hodila som tam male podusky a tie sa asi prehadzovali,tak tipujem,najprv vela pradla a dalsia varka na zmykanie malo ale nekompaktne cize podusky tam buchali...dakujem este raz uz ficii...dik
Odpovedať
Vyvazuje sa to nastavenim nožičiek a treba k tomu vodovahu. A tých 5 kg nerataj suche prádlo ale uz aj s vodou. Cize cista vaha pradla cca.3 kg. Ale najprv by som zavolal do servisu v com moze byť problem az potom by som im to dal aspon kuknúť. Niektorý si pytaju za diagnostiku problému 10€ a ked bude nejaká zavada tak ti daju vedieť ci to opraviť a cenu diagnostiky to odrataju od opravy. Ale to vase ukotvenie práčky by som radšej zrušil.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?