O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Nasavanie rekuperacie
Ahojte,velmi jednoducha otazka.je spravne riesenie ked je nasavanie rekuperacie umiestnene priamo n…
peto99
Pred 10 rokmi
6
Elektricka podlahovka alebo kotol so zasobnikom na pelety
Ahojte, mal som v plane do podlahovky viest teplo z kotlu na pelety, ale teraz mam dilemu ci by neb…
majkoj
Pred 10 rokmi
20
Vizualizácia - vaše pripomienky a návrhy
Prerábame kúpeľňu (2,5x2,5). Mali by ste pre mňa ešte nejaké konštruktívne nápady, pripomienky, pri…
balalajka2
Pred 10 rokmi
22
Kuchynské štúdio ENZO
Dobrý deň. Riešime kuchyne na mieru a zaujala nás firma ENZO v Nových Zámkoch? Akú majú kvalitu, pr…
moncika15
Pred 9 rokmi
13
Vyregulovanie rozvodov teplej vody
Na poslednej schôdzi vlastníkov v bytovom dome nás správca upozornil že podľa zákona, domy ktoré sú…
antoni_sk
Pred 8 rokmi
15
RIHO vaňa YUKON 160x90 - máte niekto?
Chcem sa spýtať, či niekto máte túto vaňu a ako sa Vám v nej relaxuje? Ja som v nej bola v kupelnov…
leonardom
Pred 10 rokmi
6
Akou farbou vymalovat krb?
Malujeme intrier domu a rozmyslam, ci je potrebne krb namalovat nejakou pastelovou farbou, alebo je…
malofla
Pred 10 rokmi
2
Fi Novabet NR
Ahojte...mate niekto skusenosti s fi Novabet NR p.Rudincom?
islniecko1
Pred 10 rokmi
1
sponzor fóra
Rekonstrukcia bytu Humenne
Ahojte vsetci,mal by som otazku kedze som uz zufaly z hladania dizajnerskej alebo stavebnej firmy k…
alenanova
Pred 10 rokmi
3
Zhotovenie kuchynskej linky
Poznate nejakeho šikovneho stolara, na zhotovenie kuchynskej linky z okolia Nitry
peto99
Pred 10 rokmi
2
Rada ohladom rekonstrukcie kupelne so stupackami uprostred kupelne a wc.
Dobry den, potrebovala by som poradit, ci sa da kupelna preburat a zväčšiť ked su stupacky medzi ku…
43jarko
Pred 10 rokmi
7
Predaj bytu s hypo a kúpa domu
Dobry deň, chcela by som sa Vás spýtať na Vaše skúsenosti, tipy rady, ako postupovať v prídape, keď…
arwen88
Pred 10 rokmi
25
Biela kuchynska linka s hnedym korpusom
Ahojte, ma niekto kuchynsku linku bielu s korpusom wenga, alebo orech v okoli Nitry?
pigi22
Pred 10 rokmi
11
Mapa sveta do detskej izby na stenu v slovenčine náučná,poradí mi niekto?ďakujem
:-)
stevko32
Pred 10 rokmi
5
Prosim ma niekto skusenosti s firmou GAFL p. Ivan Flajšaker, dakujem.?
Firma sa zaobera stavbou plotov a pokladkou dlazby.
snezienka07
Pred 10 rokmi
2
EFORTE al. SLOVAKTUAL?
EFORTE: Plastový profil typ: Inoutic Eforte 6-komorový, 3 celoobvodové tesnenia + prídavné tesn…
vlado35
Pred 10 rokmi
3
SPEDOS garažova brana
má niekto skusenosti?
robert2110
Pred 10 rokmi
1
Prosim o radu ohladom vyberu plotu - pripadne poradiť firmu, odporučiť niekoho šikovneho. zn. lacno
Určite tu už budú takéto diskusie, no rada by som ak by sa tu pozbierali a pridali svoje skusenosti…
peter53
Pred 10 rokmi
2
15m široký pozemok
Myslíte si, že 15m široký pozemok je málo. Chceli by sme bungalov, a riešime pozemok s dvomi majite…
abobo
Pred 10 rokmi
2
Energetický certifikát k rodinnému domu - Košice
Prosím Vás cez koho ste si dali robiť energetický certifikát k rodinnému domu v Košiciach a okolie.…
erik1000
Pred 6 rokmi
10
Kotel na uhlie
Prosím kdo mi poradí? Máme 120 m2 dvoupodlažní dům s podlahovym kurenim,akumulační nádrž 1000litru.…
viktor811
Pred 10 rokmi
31
Poradte zahradneho dizajnera
ahojte zahradkari :) postavili sme dom novostavbu este nebyvame ale uz chceme pomaly uvazovat nad u…
ivanhrozny112
Pred 10 rokmi
8
Vyklápacie postele so sedačkou - aké máte skúsenosti?
Ahojte, kupujeme garzónku a veľmi ma zaujal nápad vyklápacej postele+gauča ... chcela by som sa opý…
sonidloo
Pred 9 mesiacmi
1
2
40
WC Kolo Nova Pro Rimfree
Ahojte, máte skúsenosť? Je tam nižšia cena ako pri Laufen a ďaľších, otázne je, či je nižšia cena l…
stolverka
Pred 10 rokmi
9
Jiffy tablety
ma niekto z Vas skusenosti s pestovanim rastlin v jiffy tabletach? ja som si toho zaobstarala celko…
vilma194
Pred 10 rokmi
1
Komplet vyriesenie odpadu a kanalizacie na kluc
Mame stary dom kde je odpad rieseny tak ze nam steka do zumpy z betona do ktorej presakuju a spodne…
talian25
Pred 10 rokmi
1
Financny poradca ,Makler,Broker
Ahojte poprosil by som vas ak by ste mi vedeli poradit : zijem a pracujem v zahranici domov chodiev…
tigerjuraj
Pred 10 rokmi
1
Dá rakúska banka úver na nehnutelnosť na Slovensku?
Dobrý deň. Sme pár. Jeden pracuje v Rakúsku, druhý na Slovensku. Dala by nejaká rakúska banka hypo …
michalmakovnik
Pred 10 rokmi
7
Prosim,ma niekto skusenost v poslednej dobe s projektantom Mesarosom M projekt Euroline?Malacky?
poslednu dobu mam na mysli nanajvys pol roka dozadu.skusenosti akekolvek.dobre,zle.moja posledna je…
gujami
Pred 10 rokmi
1
Kto poradí škridlu na 18°strechu?
Kto poradí škridlu na 18°strecha?...
jozefsim13
Pred 10 rokmi
1
2
38
1
2