O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kurenie tep. cerpadlom alebo elektrickym kotlom v kombinacii s fotovoltaikou
Dobry den Chcel by som sa spytat na vas nazor ohladom vykurovania. Je mi jasne ze elek. kotol…
peto99
Pred 9 rokmi
18
Profil s rovnou stenou alebo výstupkom ?
Ahojte , myslíte že sa jedná len o estetický rozdiel alebo rám okna s vonkajším výstupkom je oprot…
tino2
Pred 9 rokmi
1
Living
Zdravím, Stavia niekomu, alebo stavala firma Living? Potrebovala by som recenzie na túto firmu. D…
becky594
Pred 9 rokmi
1
Mozem si urobit projekt domceka ked este nevlastnim pozemok ?
Pozemok bude na moje meno az o mesiac mozem si dopradeu uz urobit projekt ?
atlaska
Pred 9 rokmi
4
Búranie domu - stavebný odpad a zasypanie základov
Ahoj, budeme burat starsi RD, ktory ma betonove zaklady (ale nie platnu) a malu pivnicu cca 2x3m…
nevyxxx
Pred 8 rokmi
15
Stavebný dozor Trnavský/Bratislavský kraj obec Oľdza
Dobrý deň Hľadám kvalifikovaného človeka na stavebný dozor. Plánovaný začiatok výstavby jar 2017. …
lifelike
Pred 9 rokmi
3
Aká je primeraná cena za murvanie obvodových stien?
Zdravím Vás :) Viete mi prosím napísať aké sú priemerné, resp. primerané ceny za vymurovanie obvodo…
weggie
Pred 9 rokmi
2
Umiestnenie externeho privodu do krbu v podlahe
Dobry den vsetkym, v dome idem robit externy privod vzduchu do krbu (akumulacny). Chcem sa opytat…
4wowa4
Pred 6 rokmi
17
sponzor fóra
Slonia noha a jej listy
Ahojte, mam doma krasnu sloniu nohu ale nikde som nevidela, u nikoho, ze by mal niekto na nej take…
zita19
Pred 9 rokmi
3
Odstránenie "stiekancov" na plote
Zdravím, máte nejaký odskúšaný spôsob na odstránenie stiekancov na plote zo štiepaných tvárnic? Med…
vladoklm
Pred 9 rokmi
5
Kde zozeniem taketo barove stolicky?
ahojte, ma niekto taketo barove stolicky ?? popripade viete kde sa daju zohnat? ten pasikavy potah …
izkadavid
Pred 9 rokmi
7
Vchodove kazetove dvere
Ahojte, viete mi prosim poradit, ci nejaka firma robi vchodove kazetove dvere vhodne do exterieru, …
ariann30
Pred 6 rokmi
14
Sanita znacky Kolo
Ahojte, vyhliadla som si na internete umyvadlo a vanu polskej znacky Kolo. Ti, co mate doma sanitu …
manilla
Pred 9 rokmi
9
Vizualizácia dvora
vedeli by ste poradiť niekoho kto by nám vedel urobiť vizualizáciu dvora za rozumnú cenu... ide hla…
jakino
Pred 9 rokmi
11
Ako vyriešiť schody na terasu? Poradíte?
Poprosim Vas o radu ako vyriesit schody na terasu.Prikladam 2 navrhy, ale nebranim sa ani inej mozn…
jr4
Pred 9 rokmi
24
Plomba vyznacena na zaklade V
Moze byt plomba vyznacena na zaklade -V vo vipise z listu vlastnictva iba z dovodu ze bol moj budu…
ukkuty
Pred 9 rokmi
3
Ako riešiť praskajúcu omietku?
ahojte, viac tem ohladne omietky som tu nasiel. no som laik a chcem sa konkretne spytat na moj prob…
martin272
Pred 5 rokmi
19
Horor, sadrové omietky - malovka!!!
Dobry den, Môžte mi prosím vás poradiť? V apríli sme dali omietky ratioglatt a v auguste nám ro…
miroslav352
Pred 2 rokmi
1
2
34
Poraďte krásnu bytovú vôňu
Ahojte, prosím Vás nepoznáte nejakú peknú bytovú vôňu? Nie klasický osviežovač do zásuvky, ale nieč…
fundasa
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
65
Stmievanie
Zdravim vospolok, taka vec, obyvacka v plane znizenie stropu a do toho 6ks bodoviek ale chcel by so…
tomasino
Pred 9 rokmi
16
Odporucite mi firmu na vaznikovu strechu Presov, Bardejov a okolie?
prosim, hladame strecharov, najlepšie z Bardejova a okolia.
myskacici
Pred 9 rokmi
1
Ako postupovať ďalej?
ahojte Strechúšikovia, potrebujem od Vás poradiť, pozemok máme o pár dní kúpený, ostatné veci, čo…
katylia
Pred 9 rokmi
11
Skvara v strope
Viete mi niekto prosim poradit? Kupili sme byt v tehlovom dome (rok cca 1959) a chceme do stropu na…
vcelickaaa
Pred 9 rokmi
3
Pôdorys názory a pripomienky
zdravím vás,chcel by som počuť a hlavne aj čítať vás názor na pôdorys domu čo mám v pláne stavať.je…
marcel1986
Pred 9 rokmi
14
Problém s kotlom
Zdravíčko. Mám problém s kotlom Buderus Logamax - plynový prietokový ..na manuále je toto: Logam…
jiriurbanek
Pred 7 rokmi
5
Bungalov 139 m2 - zateplenie a možnosti vykurovania
Radi by sme sa spýtali na názor na energetický posudok, ktorý nám vypracoval projektant, ale uveden…
vrajoz
Pred 9 rokmi
5
Stena plesniveje/nieco zle s prekladom nad oknom??
V obyvacke nad takmer 3m oknom nam plesniveje stena, presne v mieste, kde sa spaja stena so sadroka…
dominik_boksansky
Pred 9 rokmi
4
Poradíťe dobrého kurenára ?
Ahojte,Neviete mi niekto poradiť dobrého,ale nie až takého drahého kurenára v okolí Trnava,Piešťan…
tibo35
Pred 9 rokmi
2
Ako zatepliť betónový 15 cm hrubý strop od vrchu?
Zdravim vsetkych chcem sa opytat chcem zateplit betonovy 15cm hruby strop od vrchu ( zo spodu sa uz…
zido96
Pred 8 rokmi
8
Daňova kontrola
Ma niekto skusenosti s dańovou kontrolou keď predal byt a mal zisk z predaja.....Zaujimalo by ma ak…
mishel178
Pred 9 rokmi
14
1
2
…
1957
1958
1959
1960
1961
…