Vchodove kazetove dvere

Ahojte, viete mi prosim poradit, ci nejaka firma robi vchodove kazetove dvere vhodne do exterieru, cize v termoverzii? Dakujem
Odpovedať
Poradilo sa vam nieco najst? Lebo aj my hladame exterierove vchodove dvere do domu, ale aby boli kazetove.
Odpovedať
Dobry den, nasli sme dvere od firmy Hormann, skuste si pozriet ich katalog.
Odpovedať
Profilova fotka
Čo presne myslíš tými kazetovými dverami? Napríklad do plastových alebo hliníkových dverí môžeš dvernú výplň, ktorá má tiež "kazetový" dizajn. Samozrejme dverná výplň má veľmi dobre tepelnoizolačné schopnosti - záleží od použitia hrúbky, ktorú dokážeš osadiť do svojich dverí.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@gavaplast_vchodove_dvere presne o tieto dvere sme mali zaujem gava 220- vypln. chceme ich vsak vo farbe RAL 6034 a tie sa do tej farby nedaju dat. skratka chceme kazetove klasicke dvere modre a to je zda sa problem. mali by ste pre nas nejake riesenie?
Odpovedať
Profilova fotka
@ariann30 Dobrý deň, vieme vyrobiť hliníkovú výplň, ktorá bude v požadovanej RAL farbe. Podobný dizajn vieme docieliť reliéfny profilom, ktorý bude nalepený na povrchovej doske. Niečo podobné ako tu: https://www.gavaplast.sk/produkty/gav... Cenovo je tento výrobok potom výrazne drahší. Cenu prosím komunikujte priamo z jedným našich predajcov. Cenová ponuka bude však na vyžiadanie, keďže to nie je klasický model z našej bežnej ponuky.
Odpovedať
ahojte aj my by sme chceli podobne dvere na dom vid obrazky taký anglicky štyl vie niekto poradit firmu ktora podobne veci vyrába - ak sa da za normalnu cenu plus ak viete poradit chceli by sme aj plasotvé okna netradične rozdelené niečo ako na obrazkoch kto to robí? @gavaplast_vchodove_dvere @ariann30 @davidsk
Odpovedať
Profilova fotka
@gavaplast_vchodove_dvere dakujem za odpoved, skratka nerozumiem preco sa takyto klasicky dizajn dveri neda dat aj v hlinnikovej verzii zaradit do beznej ponuky a tym padom by cena mohla byt ako aj ostatne hlinnikove a nie vyrazne vyssia. Miesto toho je tam neskutocne mnozstvo predimenzovanych dvernych vyplni z hlinika a klasicky typ ani jeden. Dakujem za ochotu, dvere nas vyjdu aj tak 1.600 eur ale od inej firmy aj ked sme povodne chceli vasu.
Odpovedať
Profilova fotka
@ariann30 @peto2 Vami vybrané dizajny sú skôr určené pre stolárov. Tam sa dajú dosiahnuť podobné dizajny. Všetky obrázky v príspevku od @peto2 sú od stolára. Aspoň to tak vyzerá.
Odpovedať
@ariann30 napodobnit klasicke drevene kazetove dvere sa z hlinika neda, to by bol velmi komplikovany a drahy vylisok a dnes su vačšinou moderne hladke tvary. a tie sa z hlinika dobre robia. a tie okienka s tenkými lištami sa u nas ani nedaju pekne robit lebo to chce okna s jednym jednoduchým sklom aby to bolo pekne štihle, a na Slovensku je riadna zima nie ako v anglicku. inač to nechapem robit dvere z hlinika aby vypadali ako z dreva...šak si ich daj spravit rovno z dreva....
Odpovedať
@peto2 My sme si dali nakoniec taketo dvere. Su drevene, po bokoch presklene. Okna mame klasicky hlinik.
Odpovedať
Profilova fotka
toto su tie nase, maximalna spokojnost
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@ariann30 tie dvere su krasne, prosim vas, odkial ich mate?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@mathildica168 dakujem, dali sme si ich vyrobit u stolara, Botansky z Nededu. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?