Pôdorys názory a pripomienky

zdravím vás,chcel by som počuť a hlavne aj čítať vás názor na pôdorys domu čo mám v pláne stavať.je to individuálny projekt.budem vďačný za každý postreh.Vchod je zo západnej strany :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa paci. Ziadne okna na sever, oddelenie dennej a nocnej casti, izby maju rozumnu velkost, jednoduchy tvar domu. Ak ti nevadi ze ti bude svietit slnko na terasu len doobeda. A este mozno mne by vadilo spojenie WC pre navstevy s technickou. Vsetci by videli moj bordel :). Inak, si moj rocnik, hehe :).
Odpovedať
@rebecca363 s tým slnkom nemám problém :-) To wc s technickou alebo technická s wc,j e zaujímavý príbeh,prvotna idea bolo wc v technickej a ďalšie nie.Bolo mi to proti srsti.Potom som však uznal že dve wc nemusí byť zlá vec a pribudlo aj v kúpelke.M oj bordel vidieť nebudú lebo ja neznášam bordel :-)
Odpovedať
Pekny projekt.mam skoro to iste, ale ja by som to zvacsil o 1m na kazdu stranu.
Odpovedať
Zväčšovať už asi nie už takto je rozpočet napätý :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marcel1986 Jasne, ved ani ja nemam rada bordel, ale tak povedzme si uprimne - nikto nie je dokonaly :) Samozrejme 2 WC schvalujem, radsej druhe v technickej ako len jedno.
Odpovedať
Ďakujem za názor :-) každý sme nejaký a uvidím ako to nakoniec vypáli :-) ešte jedna vec čo ma máta vo snoch je kúpeľňa a ako to spraviť,ideal by bolo sprchac aj vaňa,kolega a budúci sused vraví že mi to tam nevojde :-) že bude malý priestor medzi umývadlom a vaňou cca 60 cm a budem musieť mať štíhlu ženu :-)
Odpovedať
@rebecca363 Ďakujem za názor emoticon každý sme nejaký a uvidím ako to nakoniec vypáli emoticon ešte jedna vec čo ma máta vo snoch je kúpeľňa a ako to spraviť,ideal by bolo sprchac aj vaňa,kolega a budúci sused vraví že mi to tam nevojde emoticon že bude malý priestor medzi umývadlom a vaňou cca 60 cm a budem musieť mať štíhlu ženu emoticon
Odpovedať
Profilova fotka
@marcel1986 Podla mna sa to da usporiadat. Vanu na sirku pod okno a dvere posunut na stranu a sprchac za dvere. Alebo vanu na dlzku pod okno a sprchac vedla nej. Ale prva varianta je lepsia podla mna. ;-) Alebo potom len tu stihlu zenu 😀.
Odpovedať
@rebecca363 prvá varianta sa mi už do hlavy dostala :-) musím si to skúsiť nejako reálnejšie rozvrhut
Odpovedať
Profilova fotka
@marcel1986 mas tam jeden meter siroku chodbu? ak ano...no mam teraz 1,1 metra a je otvorena a dlha asi 3 metre, necitim sa tam nejako utiesnene, no zatvorena chodba. neviem... vyskusaj v dome (byte), kde byvas, si podat skrinu o jeden meter od steny a poprechadzaj sa v tej ulicke...aj s kocikom, kosom na pradlo, manzelka nech prejde oproti. viem,ze kuchynu mozes este pomenit, len to miesto medzi ostovcekom a umyvadlom je dost tesne. vacsinou pri umyvadle byva umyvacka, odpadkove kose., ked budes nakladat do umyvacky tak nik tadial neprejde...chapem, ze tam nebude taka premavka ako v obyvacke, ale predsa. spajza...moja nenavydena... taka malicka a tolko ta bude stat. radsej spajzove skrinky a zvacsit kotolen inac ostatne je asi len osobne preferencie. velkosti izieb atd atd. modre kupelne+wc, zlte technicka, a oranzove je kuchynska linka, nemusi byt takato, to len aby si videl, ze keby upustis od spajze a ostrovceka, tak mas tonu ulozneho miesta, alebo nekonecnu pracovnu dosku. len navrh. tak, ci tak drzim palce.
Odpovedať
Profilova fotka
Kúpelnu prerobiť, obdĺžnikovu vaňu pod okno, dvere otočiť a za dvere sprchovym kút otvarave asi v rohu, oproti umývadlam bidet a wc - podľa mna v pohode vojde. V kuchyni by som varič dala na ten pracovný ostrov, s pekným digestorom v priestore, nech nevarievam chrbtom cely cas, barový pult a stoličky zbytocne, radšej pracovná doska vo výške linky a väčší jedálenský stol, to barovemsedenie len zavadzia. Špajzu nechaj ale je orientovaná na západ možno sa bude moc prehrievať. Chodbička a zádverie keby sa dalo zväčšiť na úkor vašej spálne, zdá sa mi zbytocne veľká. V obývačkovojedalenskom priestore trochu viac okien na presvetlenie, rohové??.
Odpovedať
@martin153 kuchyňu práveže nechcem,mat takto priamo prepojenú,vyhovuje mi že je tak trochu skryta.ta chodba pre niekoho mala pre niekoho dosť.mas pravdu,realne to odskúšané nemám.Spajza no neviem neviem či áno či nie či zrušiť či ponechať.Momentalne čo ma však najviac zaťažuje a trápi a co riešime s projektantke je aj to že s čoho stavať.Protivi sa mi zatepľovanie.viem iba ze to bude porfix.😀
Odpovedať
Článok sa načítava...
@bambula626 to rohové okno nemusí byť spatny nápad ale mám v pláne tam dať este jedno okno možno aj väčšie na presvetlené :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?