O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Oklamali nás. Ako máme postupovať pri reklamácii?
Dobrý deň, chcela by som vedieť aj iný názor.Prerabame dom pán nám spravil cenovu ponuku na vodovod…
aps
Pred 6 rokmi
1
2
48
Podlahove kurenie, elektricke
Prosim vas aky druh materialu pouzit na eletricke kúrenie podlahove? neodporucaju ma vynil, ze est…
parkett_mann
Pred 7 rokmi
4
Výškové prechody
Dobrý deň, chcem sa spýtať , či ste riešili problém v rozdieloch výšky medzi vinylovou podlahou (ni…
atlaska
Pred 7 rokmi
4
Sieťky proti hmyzu otvárajúce sa do interieru
Zdravím všetkých, Vedel by mi niekto poradiť, kto na SK (ideálne okolie BA) dodáva dverové sieťky,…
zuzanabaslikova
Pred 7 rokmi
6
Zavlhnute mury
Dobry den, chcem sa spytat, ako osetrit vnutorne omietky v dvoch izbach, ktore boli v minulosti zav…
miro_baumit
Pred 7 rokmi
6
Kameň na príjazdovú cestu - je zeolit vhodný?
Zdravim, Planujem prijazdovu cestu k domu (zhruba 30m). Vyska 1m. Sirka 5m. Akym kamenom to zavo…
marta2610
Pred 6 rokmi
5
Poplatok za uskladnenie panelov.
Zdravím. Môže si firma nárokovať cenu/mesiac za uskladnenie vyrobenich panelov,keď v zmluve o Tom …
koenzim
Pred 7 rokmi
15
Kontrolka "vyčistit filter" na práčke Whirpool AWE6319
Prosím o radu, počas pracieho cyklu sa rozsvietila kontrolka so symbolom mriežky - vyčistit filter.…
megdesign
Pred 7 rokmi
15
sponzor fóra
Drevené schody na terasu
Dobrý deň, chcem vás požiadať o odbornú radu. Na terasu vedie toto nezakryté drevené schodisko. Pri…
paolio
Pred 7 rokmi
4
Zhanam kreativneho maliara na malbu v detskej izbe
Ahojte, prosim vedeli by ste mi dat tip na nejakeho sikovneho maliara, ktory by zmakol namalovat …
kelian
Pred 7 rokmi
2
Ako ste sa rozhodovali o kúpe staršieho domu? Rady, skúsenosti, príbehy a odporúčania
Chceli by sme kúpiť dom. Mali sme nejaké požiadavky a hľadáme asi 2-3 mesiace, nevyšlo nám predtým …
hrmawica
Pred 6 rokmi
1
2
33
Hladam stavebnu firmu na vystavbu rodinneho domu Zvolen.
Hladam spolahlivu firmu alebo zivnostnika na vystavbu rodinneho domu medzi Zvolenom a Detvou .Ponuk…
romis28dom
Pred 7 rokmi
3
Ponechať malé okná alebo ich zamurovať?
Ahojte, potrebujeme poradit, ci ponechat tie horne mensie okna alebo ich zamurovat, nevieme sa rozh…
eval
Pred 7 rokmi
1
2
34
U koho sa hypotéka teraz oplatí najviac?
Pekný deň prajem.. chcem zobrat hypoteku, len sa nejak v tom vsetkom neviem vysomarit. Riesil to te…
matka_bob
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
3
4
100
Chladiva plachta material Outlast
Ahoj, rozmyslam nad chladivou plachtou z materialu Outlast. Ake mate skusenosti. Dik.
natt750
Pred 7 rokmi
3
Krmivo Araton
Dobry den, chcela by som poprosit o rady s tymto druhom krmiva. Mate niekto s nim skusenosti? Na n…
paolio
Pred 7 rokmi
4
Co dat na matrac, chranic alebo plachtu?
Ahoj, co by ste mi doporucili dat na matrac, chranic na matrac + plachta, alebo staci len jednotliv…
jukis
Pred 7 rokmi
13
Súťažte s Allianz – Slovenskou poisťovňou
Krásny dom, do ktorého sme celé roky investovali čas, peniaze a energiu, môže byť žiaľ niekedy v pr…
sutaz
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
4
5
144
Kvapkova zavlaha
Caute, chcel by som si spravit kvapkovu zavlahu a chcel by som si ujasnit par veci zo studne cerp…
marcel714
Pred 1 rokom
24
Ako dlho trvá, kým banka spracuje znalecký posudok?
Dobrý deň, s priateľom máme už vyhliadnutu nehnuteľnosť, bol to už pozrieť znalec. O nejaký týždeň …
darisucha
Pred 7 rokmi
10
Florabest kosacka lidl
Mate skusenosti? Kupit/ nekupit? Za 200 eur
ivanov
Pred 6 rokmi
14
Zrušenie darovacej zmluvy
Dobrý deň, chcela by som požiadať o radu v tomto probléme. Pred 7 rokmi som darovala darovacou zmlu…
farington
Pred 7 rokmi
20
Ako dosiahnuť svoje práva?
Sused si postavil dom ako rekonštrukciu starého domu na hranici môjho pozemku. (presnejšie 35 cm od…
gastan11
Pred 7 rokmi
12
Zábrany proti padaniu sneho a ladu zo strechy
susedov dom tvorí hranicu nášho pozemku. Sused mášikmú strechu a z môjho pohľadu hrozí, že v zime s…
chrobak7
Pred 7 rokmi
7
Hranice pozemku 1
Postavili sme plot v novej ulici. Ulica je majetkom súkromnej osoby s tým, že má v LV uvedenú ťarch…
farington
Pred 7 rokmi
9
Komín z kondenzačného kotla
Sused si vyviedol komím z kotla smerom ku mne na dvod vo výške 2 m. Jeho dom tvorí hranicu pozemku.…
luckami
Pred 7 rokmi
4
Drenaz, trativod na daždovú vodu
Ahojte, chcem požiadať o radu. Vybudovali sme trativod na daždovú vodu, sused má dom postavený na h…
jan45
Pred 7 rokmi
6
Obvodove murivo-cena
Zdravim, Rad by som vedel aspon pribliznu cenu prace za obvodove mury 1. NP z ytong 350 mm. Je to …
stowasser
Pred 7 rokmi
5
Aka bude zmena velkosti kupelne po vyburani jadra a vymurovani?
Chceme vyhodit v kupelni/WC povodne jadro a nahradit ho vymurovanymi stenami. Aktualne rozmery su 1…
zita19
Pred 7 rokmi
7
Môže byť zlatý retríver celoročne vonku?
Ahojte, môže byť zlatý retriever (sučka) umiestnená celoročne vonku ? Mám dom s veľkým pozemkom …
gastan11
Pred 7 rokmi
19
1
2
…
1477
1478
1479
1480
1481
…