O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Strecha terasy svetlo
Dobrý deň Prosím o pomoc.Chceme robiť terasu 5x4m východ zo schodiska. Teraz tam máme len terasové …
bambula626
Pred 7 rokmi
2
Omietka Baumit mpi25 reálne foto
Ahojte, Viete mi niekto prosím poskytnúť reálne foto ako vyzerá strojová omietka Baumit Mpi25 Na…
miro_baumit
Pred 7 rokmi
2
Zaradenie pozemku do územného plánu
Dobrý deň, chcem sa poradiť, už rok chodíme za starostom a žiadame ho o zaradenia pozemku do územné…
jan45
Pred 5 rokmi
16
Kuchyňa návrh951
Ahojte, poprosím pár slov k návrhu kuchyne a obývacej steny ostatne veci nie sú podstatne :) Po…
ssp
Pred 7 rokmi
9
Čím natrieť zrubový obklad?
obrý deň, chcem sa opýtať je potrebné zrubový obklad natierať samostatne bochemitom/krovsanom a…
syko1
Pred 7 rokmi
7
Spoločná podlaha nad izbami s odlišnými podmienkami.
Ahojte, chcem spraviť spoločnú podlahu v kuchyni a chodbe, ale má to jeden háčik - mám podpivničenú…
petiar
Pred 7 rokmi
2
Armovanie základu na samonosnú bránu
Dobrý deň, chcem sa spýtať či je potrebné armovať betónový základ s rozmermy dxsxh 2,4 x 0,4 x 0,8…
chrobak7
Pred 7 rokmi
7
Nas etazovany projekt
Ahojte, co vravite na nas projekt?
jan45
Pred 7 rokmi
8
sponzor fóra
Kolektory na ohrev vody
Ahojte, rada by som sa informovala, čo si myslíte o možnosti využitia slnečných kolektorov na ohrev…
attih
Pred 7 rokmi
17
Zrubový obklad náter
dobrý deň, chcem sa opýtať je potrebné zrubový obklad natierať samostatne bochemitom/krovsanom …
petradum
Pred 7 rokmi
3
Aka to je zelina?
Netusite nieko, co to je za hnusobu? Nikdy sme to nemali, zrazu minuly rok plna zahrada a tento rok…
ado88
Pred 7 rokmi
14
Pár otázek k SDK
Chystám se na SDK podhledy. Zjistil jsem, že jednoduchý rošt je možný, ale prakticky realizovatelný…
kejsix
Pred 7 rokmi
7
Poplatok za podanie žiadosti o predčasné splatenie hypo + pokuta za predčasné splatenie hypo 1%
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či ste sa aj Vy stretli s niečím ako je poplatok za podanie …
pepina1
Pred 7 rokmi
17
Poradte cerpadlo do 25m kopanej studne
Ahojte, potrebovala by som radu ohladom cerpadla. Mame (podla papierov) 25 m hlboku studnu s prieme…
jan45
Pred 7 rokmi
5
Kontaktna fasada a dreveny obklad
Ahojte, sme vo faze pred zateplenim a rozmyslame co k omietke na fasadu. Povodne sme chceli kamen a…
sopeto
Pred 6 rokmi
3
Plochá vs valbová strecha
Ahojte strecháči, chcel by som vás požiadať o radu. Zvažujem 2 varianty strechy pre rodinný dom. 1…
bonton
Pred 7 rokmi
5
Osvetlenie, co mozem polozit hore na kuch. linku
Ako byvalo kedysi v panelakoch, nejake neonky to byvali, NIE osvetlenie dosky kuch. linky (podlinko…
najguo
Pred 7 rokmi
29
Otvor do vane
Prosim Vas, kupelnu mame uz sice hotovu ale otvor do vane sa mi vobec nepaci (vid. Foto). Myslite z…
marek746
Pred 7 rokmi
14
Skúsenosti s automatickou úpravou vody v bazéne (pH, chlór, ASIN Aqua Home) ?
Máme 33 m3 bazén už niekoľký rok a každú sezónu musíme riešiť problém s údržbou pH v bazéne.. Pou…
jozopan
Pred 7 rokmi
9
Cena roboty za zaklady
Zaklady domu 6x8 , na mierne svahovitom terene od vykopu po platnu bez materialu, len za robotu, ko…
lenkakotyrova
Pred 7 rokmi
1
Zelené vošky na stromoch - ako sa ich zbaviť?
Ahojte, ako nazov napoveda, mam take male zelene vosky na stromkoch, lezu tam aj mravce. Oblepil s…
zahrada_sk
Pred 7 rokmi
16
Som tu nový - candis
ahojte. Uz nejaký čas som tu zaregistrovaný ale ešte som sa nepredstavil. Volám sa Michal som z Bra…
janamartish
Pred 7 rokmi
4
Firma na vŕtanie studne - s kým máte dobrú skúsenosť?
Odporucte, prosim, na zaklade vlastnej skusenosti firmu, ktora nam urobi vrt na pozemku. Planujeme …
poliacik321
Pred 7 rokmi
12
Do coho osadit preklady
Prosim vas o radu...staviam tehlovy dom z brusenej tehly heluz a neviem do coho mam osadit preklady…
88kvietocek88
Pred 7 rokmi
7
Omietky na jadrove omietky
zdravim. mozte mi poradit aku omietku pouzit ked chcem presietkovat steny? chcem dat sietku pod omi…
fricmajs
Pred 7 rokmi
7
Rohové okná - aké s nimi máte skúsenosti?
Ahojte. Ma niekto podobne okna s otvaranim v rohu? Ake s nimi mate skusenosti?
martinmatko
Pred 7 rokmi
11
Rovnaká podlaha v dome?
Dávali ste rovnakú podlahu do celého domu? Prípadne kuchyna,obývacka a izby? Alebo ste dali inú do …
aniskamaiska
Pred 7 rokmi
11
Kto mate zrkadlove okna stopsol???.vidiet cez ne cez den dnu?
Objednali sme si balkonove zasklenie a kedze oproti je bytovka chceli sme mat trochu sukromia a obj…
zita19
Pred 7 rokmi
4
Ako navŕtať police na prilepenú dosku na stene?
Vedel by mi niekto poradiť ako čo najjednoduchšie navrtat police na už prilepenu dosku na stene. Ch…
atlaska
Pred 7 rokmi
18
Aká zástena za plynovú varnú dosku?
Prosím o radu, akú zástenu na plyn. varnú dosku. Chcem si dať zástenu rovnakú ako prac. dosku je to…
cina1
Pred 7 rokmi
6
1
2
…
1476
1477
1478
1479
1480
…