O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Sauna v byte - máte niekto?
Ahojte ma niekto v byte - kúpeľni saunu ? Po prípadne akú saunu by ste mi odporučili ? A aké prípoj…
sgt
Pred 7 rokmi
23
Vlhkosť poteru a pokladka laminátovej podlahy
Od februára je v novostavbe urobený cementovy poter hrúbky 5cm. Aktuálne má poter vlhkosť 3,5-4% po…
maracana99
Pred 7 rokmi
6
Ako urobit tramy do tehloveho domu
Ahojte,viete mi prosim poradit ako urobit tramy do obyvacky? Staviame 2posch. tehlovy dom a prave m…
tamagoci
Pred 6 rokmi
10
Bauhaus - dodacia lehota
Ahojte! Pred piatimi tyzdnami sme objednali v Bauhause dlazbu. Dodacia lehota na informacnom panely…
chrobak7
Pred 7 rokmi
6
Guľové vonkajšie svietidlo
Ahojte, máte prosím niekto skúsenosti s guľovými vonkajšími svetidlami v záhradke? Mohli by ste mi …
m696
Pred 7 rokmi
1
Pravidelny zapach od susedov.
Vzdy sa tu rozobera tema DEDINA DEDINA, ale ja mam zaujem rozoberat BYTY BYTY. A teda MESTO MESTO..…
dusantt
Pred 7 rokmi
1
2
54
Dobrý vodár v BB?
Potrebujeme preložit odpad a vodu v kuchyni na inu stranu. Dakujem.
pavol2010
Pred 7 rokmi
2
Olejovy kotol Bosch CTX22-MK/S
Dobry den. Ma niekto skusenosti s tymto typom kotla, alebo vedel by mi niekto poradit? Vysvetlit pr…
kotolbosch
Pred 7 rokmi
2
sponzor fóra
Vŕtaná studňa - Trenčiansky kraj
Ahojte, viete mi doporucit kontakt na vrtanu studnu v trencianskom kraji? Dakujem
dobro13
Pred 9 mesiacmi
8
Čím kúrite v drevodome s rekuperáciou a bez plynu?
pozdravujem, ako asi všetci, ktorí stavajú/stavali mam nie úplne jasno čo by bolo to naj na vykurov…
peter_vilimek
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
4
5
127
Rodinny dom typu C-Sting
Dobry den,chcela by som sa opytat tu skusenych ludi o radu. S manzelom rozmyslame nad stavbou rodin…
atak77
Pred 7 rokmi
10
Obkladac, sadrokarton, zateplenie
Ahojte, viete odporucit niekoho sikovneho na tieto profesie na zaklade skutocnych refrencii? Okolie…
matosl
Pred 7 rokmi
2
Darovanie humna bez listu vlastníctva
Dobrý den, dedo má humno a rozhodol sa nám ho darovat, len sme zistili ze od toho humna nie je list…
monima1
Pred 7 rokmi
6
Poradte prosim dobru firmu na stavbu domu v okoli Bratislavy
Dobry den, prosim, poradte mi dobru a spolahlivu firmu, ktora stavia v okoli Bratislavy. Skusala so…
rakiuratrack
Pred 7 rokmi
3
Okná antracid
chcem sa opýtať tých čo máte okná vo farbe antracid či máte hladký alebo vzorovaný...my sme doteraz…
nicky3
Pred 7 rokmi
1
2
50
Vie niekto odporucit dobry stavebny dozor Bratislava okolie, Cierna Voda, Chorvatsky Grob?
Ahojte, zhanam dobry stavebny dozor (taky, co naozaj chodi kontrolovat) V lokalite Cierna Voda, Ch…
disberk
Pred 7 rokmi
1
Bazen s antracitovou alebo svetlo sedou plachtou
Ma prosim niekto bazen s antracitovou alebo svetlo sedou plachtou? bola by som zvedava na nazor ,po…
bagi83
Pred 7 rokmi
3
Oresi kuchyne - výmena celého dekoru
Máte niekto aj dobre skúsenosti s kuchyňou od Oresi? Navrhli mi vymeniť celý dekor a váham ..či ne…
moka066
Pred 7 rokmi
7
Vizualizácia kúpeľne - Čo by ste zmenili?
Dobrý deň, Konečne sme dostali prvú vizualizáciu kúpeľne. Rada by som vedela čo sa vám páči, prípa…
hoblinka13
Pred 7 rokmi
20
Vonkajšie žalúzie na terasové dvere
Prosim vas poradte zvazujeme vonkajsie zaluzie na terasove dvere ale dat na kazde kridlo zvlast ale…
chrobak7
Pred 7 rokmi
7
Poradite dobry stavebny dozor Bratislava okolie, Cierna Voda, Chorvatsky Grob?
Ahojte, zhanam dobry stavebny dozor (taky, co naozaj chodi kontrolovat) V lokalite Cierna Voda, C…
disberk
Pred 7 rokmi
1
Situacny plan na elektrinu, vodu, kanalizaciu
Dobry den, chcem sa spytat, ideme stavat dom a potrebujeme dolozit k uzemkovemu konaniu a stavebn…
ivec16
Pred 7 rokmi
7
Maliar
Dobrý deň, prosim potrebovala by som poradiť nejakého šikovného "maliara," ktorý by nám pomohol s d…
zita19
Pred 6 rokmi
11
Poter - výška / zateplenie
Ahojte. Potrebujem vyriešiť skladbu podlahy. 1-2cm mam hrubku lepidla pod prvým radom porobet…
truly
Pred 7 rokmi
4
Projekt - vjazd do domu Orava
Zdravim Vas Nepoznate nejakeho arch-dopravneho inziniera co robi projekt na vjad do domu na Orave …
tmax555
Pred 7 rokmi
1
Mali sme negativnu skusenost s murarom
Dobry den. mali sme negativnu skusenost s murárom na rucne omietky. nakupili sme material ako nam k…
snoopik
Pred 7 rokmi
14
Murar na rucne omietky
Dobry den, hladam sikovneho murara/murarov na rucne omietky starsieho RD v Senci. Mame zlu skusenos…
snoopik
Pred 7 rokmi
2
Digestor: predlzit alebo ukoncit niekde na stene?
Mame vyssie stropy (2850mm) a neviem kde ukoncit digestor (90tka) pri stene. Ci kupit teleskopicky…
alicka850
Pred 7 rokmi
16
Firma/partia na zateplenie BB
Ahojte. Chystam sa tento rok po lete zateplovat, ale partie ktore som mal vyhliadnute uz maju obsad…
andreus
Pred 7 rokmi
1
Zamietnutá reklamácia v Merkury Markete - ako postupovať?
Zakúpili sme si 15.6.2018 v MM sprchovací kút. Po rozbalení, doma, sme zistili, že nám chýba jeden …
zita19
Pred 6 rokmi
23
1
2
…
1445
1446
1447
1448
1449
…