O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Úver na dostavanie chalupy - skúsenosti s bankami
Zdravim ake mate skusenosti s bankami od ktorych uz mate poziciane?? Plusy, minusy atd...Dik
smartbrokers
Pred 7 rokmi
3
Skultúrnenie pozemku, kde rastie burina a nálety
Chcel by som upraviť pozemok na ktorom teraz rastie burina a nálety. Treba to celé preorať a zasypa…
abobo
Pred 7 rokmi
20
Nákres k stavbe krbu
dobry den, chcem sa spytat ak su rozmery krbu 100x65 a vyska 200 a ked idem ukladat krbovu vlozku, …
nikol1316
Pred 7 rokmi
6
Okno v tvare L
Dobrý, rada by som sa poradila čo na okono v tvare L. Vonkajšiu žaluziu sme nemohli dať, nakoľko je…
janhor
Pred 7 rokmi
12
Potrubie vzduchotechniky v stupacke
Ahojte. V stupackach v panelaku uz mame nove rozvody vody, kanalizacie aj plynu, akurat tu hnusnu r…
richard71
Pred 7 rokmi
4
Skrine jysk,decodom a pod
Caute, Skusenosti so skrinami/satnikom z jysk,decodom,asko,kika, merkury, a pod obchody? Vydrzia as…
petiar
Pred 7 rokmi
22
Nové normy a predpisy v elektrotechnike
Ahojte kolegovia do popredia dávam novú už preloženú normu pre vykonávanie revízií na elektro in…
merak
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
6
7
204
Japonske rolety, resp.steny
Ma niekto skusenost s novinkou tienenia okien - Japonske posuvne rolety? Dakujem
adkavar
Pred 7 rokmi
1
sponzor fóra
Plytke zaklady na skale - pristavba cca 7x3metre vyska cca3metre - predlzenie obyvacky
Dobrý deň chcel by som sa poradiť : robím prístavbu rodinného domu na Záhorí Pri kopaní základov mi…
miroslavzbj
Pred 7 rokmi
4
Komponenty na rolety na podkrovné okne
Vedel by mi niekto poradiť kde kúpiť komponent na konštrukciu na rolety na podkrovné okno, viď obrá…
stresneoknaeshop
Pred 7 rokmi
3
Dežerice - časť Petrov, novostavby
Ahojte 🤗chcem sa opýtať či tu náhodou nenájdem našich "budúcich susedov"😉je tu niekto kto býva/ bud…
nadka1004
Pred 7 rokmi
1
Kontakt na poľskú firmu, ktorá stavia prístrešky na terasu
Ahojte, môžem poprosiť o kontakt na poľskú firmu, ktorá realizuje stavbu prístreškov, pergol na ter…
konvl
Pred 1 rokom
9
Rozmer hadice na prívod vody
Zdravím chcem sa spýtať aký rozmer hadici mám dať na prívod vody ? Volal som na vodárne tam mi pove…
zefe
Pred 7 rokmi
12
Vystuz venca
Prosim vas, viete mi poradit aka hrubka roxorov ide do vystuze venca? Staviame 2-posch.rodinny dom …
eagleowl
Pred 7 rokmi
10
Trávnikovy koberec alebo siaty trávnik?
Nerobili ste niekto v poslednom case nahodou prepocet investicie do siateho travnika a koberca? Co …
j_ank_a
Pred 1 rokom
1
2
45
Ilovity pozemok
Dobry den, mame ilovity pozemok a radi by sme ho zurodnili pre travnik a zahradku. Uvazujeme, ci…
zita19
Pred 7 rokmi
3
Ako vyčistiť fľaky na vchodových dverách?
Dobry den, prosim poradte, ako vycistim flaky na fotke, co mi zanechali majstri na vchodovych dv…
zita19
Pred 7 rokmi
3
Moderná kuchynská linka z masívu
Poznáte prosím niekto firmu/stolára, ktorí by vyrábali moderné kuchynské linky z masívu, vrátane ma…
gustavcok
Pred 1 rokom
5
Bránka (vchodové dvere) - horná a dolná polovica zvlášť otváravé
Dobrý deň, chcem vás poprosiť o informáciu, ako sa volá systém vchodovej bránky, alebo vchodových d…
anulicka
Pred 7 rokmi
1
Elektrikar ,vodar,Kosice
hladame elektrikara,vodara Kosice ,poradte niekoho skym ste mali dobre skusenosti a boli ste spokoj…
morandia
Pred 7 rokmi
2
Akú zástenu a pracovnú dosku v kuchyni?
Ahojte, prosím o radu :) Budeme mat bielu lesklú kuchyňu + niektoré skrinky budú dekor dreva(presne…
rebecca363
Pred 6 rokmi
24
Dlažba Rako Cemento - ste spokojní?
dobry den..chcela by som sa opytat..nemate niekto nahodou doma dlažbu od rako - typ cemento , bud b…
kuman84
Pred 7 rokmi
12
Plánuje sa obecná kanalizácia v Bojniciach?
Ahojte neviete ako to je s kanalizaciou v Bojniciach? Kúpili sme pozemok na Kúpeľnej ulici. Kupoval…
beruska2311
Pred 7 rokmi
9
Byt pred rekonstrukciou - plynova hadica nesplna normu
Dobry den, chcela by som sa opytat na Vase navrhy riesenia nasledujucej situacie: Na jar pri r…
meleagris
Pred 7 rokmi
9
Popraskaná tehla - vápenec "cicvár"
Zdravím, je OK ak sa na tehle objaví "cicvár" viď foto. Je to v dosť veľkej miere a obávam sa o p…
vietkong
Pred 7 rokmi
1
Pozná niekto pána Chudobu - firma Maj Dom?
Dobrý, budem vďačná za akékoľvek info ohľadom tejto firmy keďže nám majú robiť strechu.. Máte s nim…
jerad112
Pred 7 rokmi
2
Parkovanie na ceste v obci
Dobrý den, pozeral som zákony a je tam toho veľa.. už som niekde čítal,že musí byť 3m na každý smer…
miorka
Pred 7 rokmi
27
Projekt na tento dom - viete, aký to je?
ahojte, vie mi niekto poradit, ako sa vola projekt na tento dom, pripadne nieco tomu velmi podobne?…
cincilak
Pred 7 rokmi
12
Odtien fasady - HET
Ahojte, nema nahodou niekto foto alebo skusenosti s fasadnou farbou HET? Konkretne sa rozhodujeme m…
bubo222
Pred 7 rokmi
4
Dobrý projektant/architekt
Dobrý deň, prosím viete poradiť dobrého projektanta/architekta v okolí Piešťan, Trnavy, ktory robí …
fairyy10
Pred 7 rokmi
1
1
2
…
1446
1447
1448
1449
1450
…