O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kryt na vodnu pumpu
Potreboval by som nieco na zakrytie vodnej pumpy nech na to nesvieti a neprsi. Idealny by bol nejak…
robo_h
Pred 7 rokmi
4
Ambrela - Imrich Psotka - skusenost?
Ahojte, ma niekto prosim skusenost s realizatorom Ambrela - Imrich Psotka? Firma je evidovana ak…
mmartak
Pred 7 rokmi
1
Výstavba domu/finančne/ a subežne bývanie v byte, ktorý by sa po dostavani domu predal?
Ako prosim poriešiť vystavbu domu (finančne) ,keď vlastnim byt v ktorom chceme zatiaľ ostať bývať …
fundasa
Pred 7 rokmi
16
Da sa skonbinovat el. a rucne cerpanie vody vo vrte?
Studna je uz navrtana 17m hlboka, 160mm rura modra. Urcite tam pojde el. cerpadlo do vrtu.( Poradil…
mirec1
Pred 7 rokmi
7
Práca strechára
dobry vecer.....mam moznost ist do partie robit strechy je to tazka robota? plat 3 eura na hodinu
jblaze
Pred 7 rokmi
1
2
33
Aké kvalitné podkrovné schody vybrať?
Prosim poradte, ake su tie najlepsie podkrovne schody? aby aj dobre izolovali? Znacku mame vybranu …
jakub_kumpy
Pred 1 rokom
22
Nákup nábytku cez Bonami - máte skúsenosť?
Ahojte. Objednaval niekto nabytok cez www.bonami.sk? Kuchynske potreby boli vzdy 100% ale nabytok…
keira
Pred 1 rokom
13
Ako zachrániť kobercový trávnik, ktorý vysychá?
Ahojte, chcel by som vas poprosit o radu ako zachranit travnik ktory zacina schnut .. Je to koberc…
brnik
Pred 6 rokmi
1
2
35
sponzor fóra
Aké dlhé a hrubé šróby dať na vertikálny bojler?
nevie niekto poradit ake hrube a dlhe sroby minimalne dat na 120l bojler? vertikalny dik
radoslavc
Pred 7 rokmi
28
Obklady + dlažby - ako sa účtuje realizácia?
Ahojte, potrebovala by som radu od niekoho, kto sa vyzná v práci obkladačov. Máme čerstvo dokončené…
richard71
Pred 7 rokmi
2
Plot medzi pozemkami s rôznou výškou terénu
Ahojte, máme pozemok na ulici, ktorá sa jemne zvažuje. Pôvodne bol hlboko pod úrovňou chodníka a ce…
raphael42
Pred 7 rokmi
17
Napojenie dlazby na terase na okna
Ahojte, mam terasu, na ktoru pojde 4cm hruba dlazba 40x40cm na strkove lozko. Na terasu je 5 okien…
pepozv
Pred 5 rokmi
16
Prosím poraďte firmu na stavbu 4-izbového bungalowu
Ahojte múdre hlavičky, prosím poraďte nám firmu s ktorou ste boli spokojní a odporučili by ste nám …
tominohorvath
Pred 7 rokmi
4
Kúpa dlažby na terasu
Ahojte strechaci, vynurate na internete vzdy a vsetko, avsak mne sa to nedari. Svokrovci postavili …
chrobak7
Pred 7 rokmi
7
Kuchynské batérie
Dobrý deň. Nemáte náhodou niekto skúsenosť s týmto? www.siko.sk/produkty/ostatne/grohe-red-ii-du…
barborka03
Pred 6 rokmi
7
Okná od firmy Koplast
Dobrý deň, chcem sa opýtať, či niekto z Vás má skúsenosť s firmou Koplast Ružomberok. Zvažujeme…
michalangelo
Pred 3 rokmi
2
Cerpadlo -narazana studna
Dobry den, prosim o radu, v zahrade mame narazanu studnu (hlbka 4,5-5m) a navrchu mame klasicku pum…
mirec1
Pred 7 rokmi
6
Ako na okraje suchej (liapor) podlahy?
Ahojte, robím podlahu v skladbe liapor, eps, osb a nedarí sa mi z róznych dôvodov miestami dať p…
petiar
Pred 7 rokmi
1
Sĺtpiky a markíza
Ahojte. Mám Markízu 4x3 m a nechcem pripevniť k domu na strop. Rozmýšľal som že pred fasádou sprav…
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
Aj stav verzus Balfer poradte prosim firmu pre stavbu domu
Dobry den,chcela by som sa poradit ohladom firmy Aj stav z presova. Dostala som typ na firmu Balfe…
saviola1
Pred 3 rokmi
5
Drobná stavba
Nehnevajte sa na mňa, ak sa budem opakovať, ale ani za svet neviem nájsť pôvodnú tému, ktorú som tu…
jamk1
Pred 7 rokmi
26
Je normálná cena za lakovaný komín 1600 EUR?
V tej cene ešte nie sú kachle. Len práca a komín lakovaný. Komín bude vedený rovno hore cez izbu n…
bmonika251
Pred 7 rokmi
8
Ako čo najlepšie docieliť rovnú základovú dosku?
Ahojte, ideme stavať. Budú nám to robiť živnostníci. Chcem sa spýtať, ako docieliť / ustrážiť, aby …
tomcok
Pred 7 rokmi
21
Pokládka PVC podlahy
Prosím Vás o typ na firmu, ktorá robí pokládku PVC podláh v okolí Starej Ľubovne. Môže to byť aj fi…
stanka1975
Pred 7 rokmi
1
Ako vymyslieť odvetrávanie miestnosti?
Ahojte, prosim, dostali sme radu od stavebneho dozoru, ze mame nejako vymysliet odvetranie jedne…
rokan
Pred 7 rokmi
6
Biela farba na krbe
Ahojte, ake mate skusenosti s bielou farbou na krbe? Je to ok, alebo ste to olutovali?
marek746
Pred 7 rokmi
11
Kto vam prerabal byt? Odporucania BA
Ahojte :) momentalne hladame dobru firmu, ktora by nam vedela ciastocne prerobit 3-izbovy panelovy …
veronika5891
Pred 7 rokmi
1
Priznany trámový strop - cim vyplnit medzery?
Ahojte, viem, že je tu viacero príspevkov na podobnú tému, ale rád by som zalozil novu diskusiu, tý…
ivo775
Pred 1 rokom
21
Pretesnenie plastových okien - zvládneme to sami?
Ahojte, mozme si aj sami pretesnit plastove okna? Firma nam vypocitala cez 200€ to sa mi zda strasn…
hoblinka13
Pred 7 rokmi
10
Drevené interiérové schodisko
Prosim Vás, niekto kontakt na človeka/firmu najlepšie vlastná skúsenosť na vyhotovenie dreveného sc…
smelka_ivanelka
Pred 7 rokmi
1
1
2
…
1448
1449
1450
1451
1452
…