O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Uchytenie na ťahavé kvety
Dobrý deň, vie niekto poradiť, kde zohnať, prípadne ako sa volá takýto systém uchytenia na ťahavé k…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
2
Zmena z intravilanu na extravilan
Trosku netypicka otazka.. Uplnou nahodou sme zistili, ze v novom uzemnom plane obce nas pozemok ,kt…
samoblack1
Pred 6 rokmi
24
Program sušenie poteru
Ahojte, je nutné používať program sušenie poteru ? teraz mi spustili kotol a zapli mi to že je to v…
lubk0
Pred 7 rokmi
10
HST portal výška prechodu
Ahojte akú máte výšku prechodu pri HST portali? Nám to zrejme vyjde asi 10- 15mm od finálnej po…
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
Interierove svietidla
Ahojte.hladam niekoho kto ma doma tie tubove bodove svetla v ciernej farbe( take tie valceky) :) ..…
ramoon
Pred 6 rokmi
17
Daikin Altherma - spotreba na ohrev TUV
Ahojte, mame niekolko mesiacov novu jednotku DAIKIN Altherma ERLQ006CV3 / EHVX08S26CB9W, 6kw jednot…
radusko01
Pred 5 rokmi
29
Pomoc - Staré drevené parkety
Ahojte. Chcel by som poradiť. Kúpili sme panelový byt, kde sú v izbách staré drevené parkety. Ide …
dodok
Pred 7 rokmi
9
Čierno - hnedá žula na schody, áno alebo nie?
Dobrý deň chcem sa opýtať či má niekto skúsenosti s čiernou hnedou žulou na schodište. Hlavne ma za…
lenieta25
Pred 7 rokmi
11
sponzor fóra
Čirno hneda žula na schody?
Dobrý deň chcem sa opýtať či má niekto skúsenosti s čiernou hnedou žulou na schodište. Hlavne ma za…
lenieta25
Pred 7 rokmi
1
Zariadenie detskej izby
Kto by vedel poradit so Ariadenim detskej izby? Pre 3 deti?
katarinaina
Pred 7 rokmi
27
Kvalitné periny a obliečky za dobrú cenu
Ahojte...prosím vás o radu...kde kúpiť obliečky a periny tiež, aby boli cenovo vyhodné a ešte aj do…
jankaterova
Pred 4 rokmi
27
Netradičná izolácia neobývaného podkrovia
Pozdravujem vsetkych strecharov a strecharky :-) , obraciam sa na vas s prosbou o radu. V sucasn…
marianmjr
Pred 7 rokmi
3
Farba na fasádu
Zdravím strecháči, prosím Vás vie mi niekto poradiť s výberom farby fasády? Máme dom oproti poľu, k…
mbomberka
Pred 7 rokmi
8
Parny vysavac -ano, nie, aky?
Prosim Vas o sprostredkovanie osobnych skusenosti s parnym vysavacom. Mal by sa dat vyuzit ako pln…
dzamino
Pred 7 rokmi
6
Obklad na porobeton
Ahojte. Je nutne pri relatívne rovnych stenach davat pred lepenim obkladov v kupelni soetku lepidl…
jblaze
Pred 7 rokmi
22
Ako zmenit, ci nezmenit skladbu balkona.
Ahojte. Na balkony mam vypustene hranoly na ktore by mala ist taka skladba: TERASOVÁ DOSKA TYPU T…
pistikus
Pred 7 rokmi
5
Spotreba vody na mesiac - akú máte vy?
Dobrý večer,chcem sa opýtať akú máte spotrebu vody na mesiac,lebo my sme sa teraz s manzelom osamos…
dusantt
Pred 2 rokmi
16
Čím by ste, prosím, kombinovali interiérové dvere v odtieni San Remo?Podlaha + nábytok? Ďakujem
Čím by ste, prosím, kombinovali interiérové dvere v odtieni San Remo?Podlaha + nábytok? Ďakujem
shmoulinka1
Pred 7 rokmi
2
WC s čiernymi stenami - čo myslíte?
Ahojte. Co poviete na takuto farebnost wc pre hostí mne sa to velmi paci ale u manzela nenachadzam …
macusana
Pred 7 rokmi
1
2
34
Ako (správne) žiadať o povolenie na výrub stromu?
Mám problém so stromom, ktorý rastie tesne pred našim domom - pozemkom (ihličnan, presný typ neviem…
chrobak7
Pred 2 rokmi
29
Miestny poplatok za rozvoj obce - ako často sa platí?
Pred nedávnom nám prišiel z obce papier že nám vyrubili poplatok za rozvoj obce, ale je tam uvedené…
chrobak7
Pred 1 rokom
1
2
...
3
89
Archon Dom v Plumériach
Staval niekto tento projekt , robili ste nejake úpravy? Vďaka za pripomienky
eryykah
Pred 7 rokmi
1
Ciesarik.Pozor na zateplovaca -slubovaca
Chcem vás upozorniť na zateplovaca Tomáša Ciesarka z Hlbokeho,pri Bytci.zoberie si od vás zálohu a …
lubos1990
Pred 7 rokmi
1
Kde ste si dávali vyrobiť lamelové brány?
Prosim Vas kde ste si davali vyrabat lamelove brany a branicku? Okrem ELMAR a ALUMIX, ti su neskuto…
wewika1
Pred 7 rokmi
7
Dilema s obývačkou - ako orientovať sedačku a obývaciu stenu?
Caute mám veľkú dilemu , ako by ste poradili orientovať obývaciu stenu a sedačku v tomto priestore.…
dromitan
Pred 7 rokmi
18
Rezervovaná kapacita elektriny a ističe
Ahojte , môže byť rezervovaná kapacita 3x32A a ističe v skrini na pozemku budú 3x25A? Ďakujem
duzu
Pred 7 rokmi
15
Zemina/hlina z vykopu zadarmo!! (Kosice)
Mam prebytocnu zeminu cca 300-400m3, v Myslave v KE, ak by niekto potreboval na vyrovanie pozemku a…
certik4511
Pred 7 rokmi
2
Dočasné parkovanie - rady a tipy
Dobrý deň, chcela by som Vás požiadať o rady a tipy ako dočasne vyriešiť parkovanie pred novost…
sissik
Pred 1 rokom
24
Farba dlažby k matnej bielej kuchynskej linke
ahojky, idem si k vám po radu. Mám navrhnutú kuchynskú linku matná biela+antracit ( obrázky) a rozh…
steffan33
Pred 7 rokmi
22
Ake budu mesacne naklady - A1
Ahojte. Prosim Vas, kolko ma budu stat mesacne naklady na prevadzku /vykurovanie/ domu A1 s primarn…
represent1985troska
Pred 7 rokmi
3
1
2
…
1355
1356
1357
1358
1359
…